Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

«Ψευδή και συκοφαντικά» χαρακτήρισε τα όσα ισχυρίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εις βάρος του ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Πατεράκης, απαντώντας στην καταγγελία του κ. Καμμένου περί εκφοβισμού.

«Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα» αναφέρει χαρακτηριστικά και παραθέτει τα όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα: «Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων, όπως κατ επανάληψη ανακριβώς έχετε αναφέρει», ισχυρίζεται ότι είπε ο ίδιος στον κ. Καμμένο.

Ο κ. Πατεράκης στη συνέχεια τονίζει πως ο υπουργός του απάντησε πως δεν μπορούσε να μιλήσει και του ζήτησε να τον καλέσει αργότερα. 
«Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι (…) Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος ότι δήθεν του είπα».
«Δηλώνω ότι για την προστασία της τιμής και της υπολήψεως μου προτίθεμαι να καταφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη και έχω ήδη δώσει την κατάθεση των αναγκαίων ένδικων βοηθημάτων», καταλήγει στη δήλωσή του.
perrakis600