Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
"Ντόρα λυπάμαι" – Ο Κυριάκος αποκλείει την οικογένεια από την εξουσία

"Ντόρα λυπάμαι" – Ο Κυριάκος αποκλείει την οικογένεια από την εξουσία

Κανένα συγγενικό μου πρόσωπο δεν πρόκειται να βρεθεί σε κυβερνητικό ή άλλο πολιτειακό αξίωμα αξίωμα στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Μάλιστα σε μια ειδική αναφορά στην αδελφή του τόνισε πως «ξέρω ότι αυτό είναι σκληρό και ίσως άδικο, ειδικά για την Ντόρα που έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της. Είναι όμως επιβεβλημένο σε αυτή τη συγκυρία, στο πλαίσιο της αποστολής που έχω αναλάβει».

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ακόμη ,σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ότι προτίθεται να αποσυνδέσει τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διεξαγωγή εκλογών, ενώ χαρακτηρίζει την απλή αναλογική ως «δείγμα του πολιτικού αμοραλισμού του ΣΥΡΙΖΑ».Επαναβεβαίωσε τη βούλησή του για να ψηφιστεί, από την επόμενη Βουλή, ένας «νόμος σύγχρονος που θα εγγυάται τη δίκαιη εκπροσώπηση αλλά και την κυβερνητική σταθερότητα» ενώ υπογραμμίζει πως ο ίδιος θα πράξει ό,τι χρειαστεί για να μην περάσει η Ελλάδα την περιπέτεια της ακυβερνησίας λόγω της απλής αναλογικής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «άνανδρο» τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις επιθέσεις λάσπης προς κάθε κατεύθυνση, στοχοποιώντας ακόμη και τη σύζυγό του Μαρέβα, κάτι που ο ίδιος εντάσσει στην προσπάθεια της κυβέρνησης να τραβήξει τα φώτα μακριά από το σκάνδαλο πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
perrakis600