Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019
Φήμες για τη συμμετοχή δύο πασίγνωστων Κισαμιτών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Φήμες για τη συμμετοχή δύο πασίγνωστων Κισαμιτών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τελευταία στο Νομό Χανίων όσον αφορά το τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Δεκάδες τα ονόματα που ακούγονται, έντονα ή μη, ενώ ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα διαμορφωθεί τελικά το ψηφοδέλτιο καθώς οι -κυρίως παρασκηνιακές- διεργασίες είναι έντονες και σχεδόν καθημερινές.
Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται κι αυτά δύο πολύ γνωστών Κισαμιτών, που κατάγονται από την ανατολική πλευρά της Επαρχίας.

Έστω κι αν δεν έχει ακουστεί έντονα, είναι βέβαιο ότι στην περίπτωση του Μανώλη Σφακιανάκη δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Ο επί σειρά ετών προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σφακιανάκης, που κατάγεται από τη Σπηλιά Κισάμου, θεωρείται "βαρύ" όνομα που θα δώσει σημαντική ώθηση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά καθώς τόσο η καριέρα του στην Ελληνική Αστυνομία όσο και οι μεγάλες επιτυχίες του κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος, του έχουν δώσει διεθνές κύρος.

sfakianakis

Ωστόσο, κατά καιρούς έχει ακουστεί και μάλιστα έντονα για συμμετοχή στο Χανιώτικο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη, που κατάγεται από την Δρακώνα Κισάμου. Παρ' ότι παλαιότερα ο κ. Καμπουράκης είχε διαψεύσει ανεπίσημα την περίπτωση αυτή, το όνομα του έρχεται συνεχώς στη δημοσιότητα.

kampourakis

Κ