Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Αποκλειστική συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Περιφερειακό Τύπο

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ι.Ε.Τ., επιθυμώντας να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο του εβδομαδιαίου περιφερειακού τύπου, προχωρά στην υλοποίηση σειράς εξωστρεφών δράσεων, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται και συνεντεύξεις με πολιτικούς, αλλά και σημαντικά πρόσωπα της οικονομικής ζωής, του πολιτισμού κλπ. της χώρας.

Η πρωτοβουλία αυτή καταγράφεται ως η πρώτη στα χρονικά του Περιφερειακού Τύπου, καθώς οι συνεντεύξεις θα προωθούνται σε όλες τις εφημερίδες και ιστοσελίδες των μελών της Ε.Ι.Ε.Τ. Ξεκινώντας αυτή μας τη δράση δίνουμε βήμα στους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, ενώ θα ακολουθήσει σειρά συνεντεύξεων με υπουργούς που το χαρτοφυλάκιο τους έχει άμεση σχέση με την Περιφέρεια (Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Τουρισμού κ.α.).
Εδώ να επισημάνουμε ότι, τηρώντας την ιεραρχία απευθυνθήκαμε αρχικά στον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο δεν πήραμε θετική απάντηση και ως εκ τούτου στη συνέχεια απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα μας.

Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας την Δευτέρα 10-6-2019, με τη συμμετοχή -εκ μέρους της Ε.Ι.Ε.Τ.- του προέδρου του Δ.Σ. Αντώνη Μουντάκη και του μέλους του Δ.Σ. Νίκου Σουρλόπουλου.

Μητσοτάκης εφ' όλης της ύλης
Απαντώντας σε όλες μας τις ερωτήσεις, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μια αποτίμηση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εκλογών, αλλά και για τον "Κλεισθενη" και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να λειτουργήσει σωστά, αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και τι θα πράξει σε περίπτωση που είναι πρωθυπουργός από την 8η Ιουλίου.
Αναφέρθηκε ακόμη στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας που αφορά την Ελληνική οικονομία, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και την αναγέννηση της υπαίθρου, τον τουρισμό, τον δευτερογενή τομέα, αλλά και την μαζική φυγή των νέων στο εξωτερικό. Τέλος, επισημαίνει γιατί πρέπει να τον εμπιστευτούν οι πολίτες σ' αυτή τη δύσκολη για τη χώρα εποχή.

*Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη στην εφημερίδα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2019, αλλά και σε δεκάδες ακόμη έντυπα σε ολόκληρη τη χώρα. 
9760701903767094930
970x250

neoiorizontes banner bottom