Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση της Σέβης Βολουδάκη με τo Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΚ

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη  επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και ενημερώθηκε για την πορεία του «Οργανισμού» από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το μείζον ζήτημα της ανακαίνισης της πτέρυγας στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων, η οποία δε χρησιμοποιείται σήμερα και η οποία, αν ανακαινισθεί, μπορεί να φιλοξενήσει έως 22 ακόμη ωφελούμενους, εφ’ όσον βέβαια γίνει και η ανάλογη ενίσχυση σε προσωπικό.

Η κ. Βολουδάκη τόνισε πως το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς υπάρχει ήδη μακρά λίστα αναμονής για εισαγωγή στο ίδρυμα, επομένως η επένδυση αυτή σε κτήριο και προσωπικό κρίνεται απολύτως αναγκαία.

Επίσης, όσον αφορά στο Παράρτημα Παιδιών και Νέων Κρήτης στα Χανιά συμφωνήθηκε, σε συνεννόηση που θα υπάρξει και με τη Διοίκηση της δομής,  να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της και κυρίως στους χώρους που είναι αναγκαίο να γίνουν σχετικές παρεμβάσεις.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ., η κ. Βολουδάκη, ενημερώθηκε επίσης, για τις σημαντικές εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα της Ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου Χανίων στη Νέα Χώρα και την έναρξη της διαδικασίας που αφορά τη δημοπράτηση του έργου, μέσω διεθνούς διαγωνισμού.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ