ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Νεφώσεις και ασθενείς βροχές αύριο Κυριακή

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές ασθενείς βροχές για αύριο Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Συννεφιασμένο θα είναι ο ουρανός της πόλης του Ηρακλείου αύριο Κυριακή, ενώ δεν αναμένονται βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από 1 έως 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Αντίστοιχο το σκηνικό του καιρού και στην πόλη των Χανίων με ασθενείς βροχές να κάνουν την εμφάνιση τους το μεσημέρι. Οι άνεμοι από 1 έως 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία στην μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Σύννεφα και βροχοπτώσεις αργά το απόγευμα αύριο στο Ρέθυμνο με τους ανέμους να πνέουν από 1 έως 3 μποφόρ, ενώ θα υπάρξουν και διαστήματα άπνοιας νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Άγιος Νικόλαος

Περιορισμένη συννεφιά για αύριο στην πόλη του Αγίου Νικολάου με τους ανέμους να πνέουν από 1 έως 3 μποφόρ και το θερμόμετρο να δείχνει από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ