ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νομός Χανίων

Χανιά: Στον αέρα οι αθλητές του ΝΟΧ – Κλειστό και σήμερα το Κολυμβητήριο χωρίς πετρέλαιο και χλώριο

Κλειστό είναι και σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, το Κολυμβητήριο Χανίων καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης και επιπλέον δεν έχει διασφαλιστεί επάρκεια χλωρίου. Ο ΝΟΧ ανακοίνωσε ότι ακόμη κι αν αποκαθίσταντο τα δύο ζητήματα νωρίς το πρωί, δεν προλαβαίνουν οι κολυμβητικές δεξαμενές να είναι έτοιμες προς χρήση. Ήδη από την Δευτέρα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω χαμηλής θερμοκρασίας η πενηντάρα πισίνα. Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει την ελπίδα της, «άμεσα, όλα αυτά που συμβαίνουν να αποτελούν έναν κακό εφιάλτη που πέρασε και δεν θα ξαναζήσουμε».

Δυστυχώς, «τη νύφη» πληρώνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΝΟΧ που όχι μόνο προπονούνται σε προβληματικές εγκαταστάσεις αλλά είναι αναγκασμένοι να χάνουν προπονήσεις λόγο ακριβώς της διαχρονικής ανεπάρκειας των υπευθύνων να δώσουν λύση. Όλα αυτά ενώ είναι σε εκκρεμότητα εδώ και μήνες η δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Oι Σύλλογοι Γονέων ξεσπούν, ζητούν τη στήριξη παντός υπευθύνου και μιλούν για «ακόμη μια μέρα χαμένη στο έλεος του Θεού». Τονίζουν πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν θα ανεχτούν άλλο την κοροϊδία. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά τους: «Η θερμοκρασία του νερού είναι απαγορευτική για τις προπονήσεις των παιδιών μας με κινδύνους τραυματισμούς, υποθερμίες κλπ. ενόψει πανελληνίων και μεγαλύτερων διοργανώσεων προσεχώς».

 

Πηγή: neakriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ