ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: Καταγγελίες για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας: “Έχουν συμβεί τέρατα!” Αποκαλύψεις δικηγόρου και έρευνες Εισαγγελέα και Αστυνομίας

Επώνυμες καταγγελίες για μπούλινγκ μέσα στο σχολείο από συμμαθητές έχουν φτάσει στην αστυνομία για την περίπτωση θανάτου της 17χρονης Νικολέτας Παπαδογιαννάκη που βρέθηκε στο κενό από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ από ύψος 50 μέτρων.

«Ανοίγουν στόματα…» υποστηρίζει ο ποινικολόγος Μάνος Δρακωνάκης ενώ αποκάλυψε ότι η αστυνομία και η αρμόδια Εισαγγελία λαμβάνει καταθέσεις προς διερεύνηση καταγγελιών για περιπτώσεις μπούλινγκ και όχι μόνο.

«Έχουν προηγηθεί τέρατα από άτομα που ήταν στον κύκλο της 17χρονης…»  υποστηρίζει ο κ. Δρακωνάκης ο οποίος επεσήμανε ότι η ιατροδικαστική έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ πλέον διερευνάται μήπως το λεκτικό μπούλινγκ την είχε οδηγήσει να έχει προβλήματα και ενδέχεται κάποια επεισόδια να την επηρέασαν τόσο πολύ που να οδηγήθηκε σε αυτοκτονία.
Υπενθυμίζεται ότι ξέσπασε σάλος μετά τον θάνατο της νεαρής καθώς υπήρξε άρνηση από πλευράς της Μητρόπολης να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ