Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Τι θα δούμε στο σημερινό – τελευταίο (διπλό) επεισόδιο

Με χαρές θα κλείσει ο Σασμός στο τελευταίο διπλό του επεισόδιο τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21.00 στον Alpha.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, το φινάλε θα είναι αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς. O γάμος αυτός θα επισφραγίσει τον σασμό και την ειρήνη στην Άνω Ποριά.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε ότι ο παπα-Μιχάλης, η Καλλιόπη και η Βασιλική αποφασίζουν πως πρέπει να βαφτιστεί το μωρό πριν από την κηδεία του Μαθιού και να πάρει το όνομά του, Ματθίλδη.

Επίσης θα δούμε πώς τελικά η Βασιλική ενώ ετοιμάζεται να πέσει από τον βράχο μαζί με το μωρό της πάνω στην απελπισία της για την απώλεια του Μαθιού τελικά δεν θα το κάνει.

Ο Μαθιός έρχεται σαν όραμα και την αποτρέπει από την αυτοκτονία.

Μάλιστα η Βασιλική θα παρακαλέσει τον Αντώνη να μην αποκαλύψει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή για να μείνει ως κληρονομιά στο παιδί της ο ηρωισμό του να σώσει τον Ρούσσο και όχι το έγκλημα που έκανε στο παρελθόν. Εκείνος συμφωνεί.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η πλοκή μεταφέρεται τρία χρόνια μετά.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζουν τον γάμο τους αλλά μια αδιαθεσία της Αργυρώς αρχικά θα τους τρομάξει. Ο Δημήτρης όμως θα τους δώσει ευχάριστα νέα αφού επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος! Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού έρχεται!

Έτσι ο Σασμός θα κλείσει με έναν παραδοσιακό γάμο και ένα γνήσιο κρητικό γλέντι με όλους τους πρωταγωνιστές παρόντες.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ