ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θλιβερή εμφάνιση και ήττα με 3-1 για την ΑΕΚ στην έδρα της αρμένικης Νόα

Με μία άμυνα που θύμιζε… παιδική χαρά και τον Στρακόσα να δέχεται γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα η ΑΕΚ, παρουσιάζοντας θλιβερή εικόνα στην Αρμενία, ηττήθηκε με… ανατροπή 3-1 από τη Νόα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση μπήκε σε μπελάδες, καθώς στη Νέα Φιλαδέλφεια, καλείται να νικήσει με τρία γκολ διαφορά την αντίπαλό της για να προκριθεί.

Ο Αργεντίνος τεχνικός παρέταξε την ΑΕΚ, με τον Κάλενς να ξεκινά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Κάλενς να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα.

Οι Σιμάνσκι, Πινέδα βρίσκονται στον άξονα, με τους Ελίασον – Γκατσίνοβιτς να είναι στα φτερά και τον Λιούμπιτσιτς να κινείται πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Στο 22ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Στο 36ο λεπτό πάντως η «Ένωση» δέχτηκε γκολ σε μία φάση που ξεκίνησε από λάθος πάσα του Στρακόσα, με τον Πινσόν να γίνεται κάτοχος της μπάλας, σκοράροντας με πλασέ από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Στο 67′ η ΑΕΚ δέχτηκε ένα πραγματικά απίστευτο γκολ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να κάνει βολέ από τα 80 μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσα!

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων η τραγική σήμερα ΑΕΚ δέχτηκε και τρίτο τέρμα

Νόα-ΑΕΚ 3-1

Γκολ: 22′ Λιβάι Γκαρσία (AEK), 36′ Πινσόν (Νόα), 67′ Τσαντσάρεβιτς (Nόα)

Κίτρινες: Κάμπος (Νόα), Σάντος (Νόα), Σανκαρέ (Νόα), Λούμπισιτς (ΑΕΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Νόα (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Γκονσάλο Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος – Γκαμπός (46′ Αβανεσιάν), Σανγκαρέ, Μανβελιάν – Πίνσον, Αίας (46′ Γκρεγκόριο), Φερέιρα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς – Ελίασον (78′ Άμραμπατ



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ