ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια του Σαββάτου 10 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η ένταση και το πάθος με τα οποία διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας είναι ικανά να φέρουν στη ζωή σας το μεγάλο έρωτα. Αποφύγετε όμως τα υπερβολικά έξοδα, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό ο έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να διαλυθεί μια σχέση σας οριστικά, αλλά αυτό είναι για καλό σας, όσο κι αν σας στεναχωρεί. Νέες γνωριμίες εξάπτουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν είστε εσείς αυτοί που αποφασίζετε ποιους από τους συνεργάτες σας θα μετακινήσετε σε άλλες θέσεις, να ξέρετε ότι θα ακούσετε πολλά παράπονα από εκείνη τη μεριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιφυλακτική σας στάση απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά φέρνει δυσκολίες στις επαφές σας με ανθρώπους. Γι’ αυτό και σήμερα αποκλείονται οι γνωριμίες.

ΛΕΩΝ:  Οσοι είστε ελεύθεροι, σήμερα είναι ιδανική μέρα για φλερτ και νέες επαφές. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να κάνετε διαχωρισμό μεταξύ των γνωριμιών σας, γιατί δεν είναι όλες αξιόλογες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τα σχέδιά σας κρυφά ή τουλάχιστον φανερώστε τα σε έμπιστους συνεργάτες σας. Ο ανταγωνισμός στον τομέα σας είναι μεγάλος και δεν σηκώνει λάθη.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που φέρνουν νεύρα και εντάσεις. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που δεν πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, πού το λέτε, σε ποιους και γιατί, επειδή είναι δύσκολο να γίνετε κατανοητοί. Ανταποκριθείτε με ειλικρίνεια στα λεγόμενα των άλλων, όχι όμως, σε σημείο ωμότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας, προκειμένου να προγραμματίσετε καλύτερα την ημέρα σας. Θα διαπιστώσετε όμως, ότι είναι δύσκολο να θέσετε προτεραιότητες στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικά θέματα που αποτέλεσαν αιτία νεύρων, για σας, επιτέλους βρίσκουν τη λύση τους. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αυτό σας ικανοποιεί πλήρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξακολουθείτε να έχετε νεύρα, και καταφέρεστε εναντίον ανθρώπων που δεν πρέπει. Ηρεμήστε, και αφήστε το χρόνο να επιληφθεί των υποθέσεών σας, που έτσι κι αλλιώς ξέρει καλύτερα από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάζετε σε τάξη δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό είναι μεγάλη ανάσα για σας. Συγγενείς όμως, σας αγγαρεύουν με τις υποθέσεις τους και αυτό σας αναστατώνει το πρόγραμμα.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ