ΚΡΗΤΗ

Ξύλο σε κρητικό γλέντι – 48χρονος μήνυσε πατέρα και γιο ότι τον χτύπησαν άσχημα

Καταγγελία για επίθεση, που, όπως υποστηρίζει, δέχτηκε σε γλέντι το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα, έκανε ένας 48χρονος υποβάλλοντας μήνυση στην Αστυνομία για δύο άτομα, πατέρα και γιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου δύο άτομα τού επιτέθηκαν άσχημα σε γλέντι σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Όλα ξεκίνησαν όταν πάνω στο μεθύσι συνεπλάκησαν άτομα από δύο χωριά της περιοχής, τον Σκινιά και το Δεμάτι, με τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν να είναι απίστευτες.

Ο 48χρονος, που ήταν παρών στον καβγά, όπως δήλωσε στην Αστυνομία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς χτυπήθηκε άσχημα. Μάλιστα, όσοι ήταν παρόντες στο… “υποτιθέμενο γλέντι” θεώρησαν κάποια στιγμή ότι είχε πέσει νεκρός από τα σοβαρά χτυπήματα που δέχτηκε. Ο ίδιος, αφότου νοσηλεύτηκε, κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν ένας 47χρονος με τον 22χρονο γιο του, για τους οποίους κατέθεσε έγκληση στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αστυνομικές Αρχές διεξάγεται προανάκριση για το περιστατικό.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ