(4 μερίδες)
Υλικά: 10 κολοκύθια μετρίου μεγέθους, μισό κιλό μυζήθρα, 5 κουταλιές μάραθο, 5 κρεμμυδάκια φρέσκα, θαλασσινό αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι, 6 κουταλιές στάκα.
Εκτέλεση: Βράζουμε τα κολοκύθια περίπου 10 λεπτά ώστε να βγουν τραγανιστά. Ανακατεύουμε τη µυζήθρα µε το μάραθο και το κρεµµυδάκι. Κόβουμε τα κολοκύθια κατά μήκος και αφαιρούµε την ψίχα µε τα σπόρια, προσθέτοντας το αλάτι και το πιπέρι. Γεµίζουµε τα κολοκύθια µε τη γέμιση της μυζήθρας και τα βάζουμε σε ταψάκι. Προσθέτουμε τη στάκα και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Καλή επιτυχία…