ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη των Χανίων στις Αρχάνες, 2-1 τον Γιούχτα

Τα Χανιά νίκησαν με 3-1 τον Γιουχτα σε φιλικό που έγινε στις Αρχάνες.

Η Χανιώτικη ομάδα πήρε προβάδισμα με δυο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 7’ ο Καλούδης με πλασέ έπειτα από κεφαλιά που απέκρουσε ο Μακατουνάκης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά μετά στο 12’ ο Λεμονής από συρτή σέντρα, έγραψε το 0-2 με πλασέ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για γκολ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με σουτ των Βουϊδάσκη, Παυλίδη, Φουκαράκη και Γαϊτανίδη.

Ο Γιούχτας έφτασε στο γκολ, με τον Φουκαράκη στο 55’ έπειτα από σέντρα σουτ του Τζανή και προβολή του πρώτου. Τα Χανιά κατάφεραν να γράψουν το τελικο 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιάτσου στο 76’.

Γιούχτας: Μακατουνάκης (46’ Κόλλιας), Γελαδάρης (70’ Γερονικολός), Πατηνιώτης (70’ Πακιουφάκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής (85’ Μαυρογιαννάκης), Κοντογιάννης (46’ Δασκαλάκης), Φουκαράκης (70’ Σουρνάκης), Βουϊδάσκης (46’ Ζαχαριουδάκης), Παυλίδης (85’ Ορφανουδάκης), Γαϊτανίδης, Χριστόπουλος (60’ Πιστικός).

Χανιά (Δημήτρης Σπανός): Σαφαρίκας, Γκοράνοφ, Γκμπενιόν, Στεπίνσκι, Παχής, Λεμονής, Μουνάφο, Τσέλιος, Κόλα, Μάλτσι, Πινακάς.

Β’ μέρος: Πενταράκης, Μπορταγκαράι, Λυβιάκης, Πλανάκης, υπό δοκιμή, Κυριακίδης, Λιάτσος, Βόρφι, Πρεβεζάνος, Μανουσάκης, Δασκαλόπουλος



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ