ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1: Ο Λαμπρόπουλος στο 95′ έσωσε τον πόντο για τους Κρητικούς

Στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ο OΦΗ κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Λεβαδειακό, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκηΤο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 για την 5η αγωνιστική.

Ο Μπάλτζι άνοιξε το σκορ στο 46ο λεπτό με ένα υπέροχο γκολ. Οι Βοιωτοί έλεγχαν απολύτως το παιχνίδι, ήταν καλύτεροι, ωστόσο ο Λαμπρόπουλος στο 90+5′ έσωσε τον βαθμό για τους Κρητικούς.

Κάπως έτσι, ο ΟΦΗ έφτασε τους οκτώ βαθμούς, με τον Λεβαδειακό να είναι στους τρεις πόντους, χωρίς ακόμη να έχει πανηγυρίσει νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (29/9, 17:00), ενώ ο Λεβαδειακός φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (28/9, 20:00).

Το ματς

Το ματς άργησε να αποκτήσει ρυθμό, με τα λάθη από τις δύο ομάδες να είναι πολλά και διαδοχικά. Οι Βοιωτοί απείλησαν στο 11ο λεπτό με μία άστοχη κεφαλιά του Ζίνι. Στο 13′ ο Ρομό από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 23′ οι Τσάπρας και Μπάλτζι είχαν διπλή ευκαιρία.

Ο Τραϊανός Δέλλας φώναζε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, με τους Κρητικούς βέβαια να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα, για να δημιουργήσουν επιθετικά. Στο 29′ υπήρξαν προϋποθέσεις για καλή στιγμή, αλλά τα σουτ του Λαμπρόπουλου και του Μπάκιτς σταμάτησαν στα σώματα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο γκολ, με τους Βοιωτούς να είναι πιο απειλητικοί και τους Κρητικούς να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός μπήκε μπροστά στο σκορ με υπέροχο τρόπο. Ο Μπάλτσι από τα δεξιά, συνέκλινε, έκανε το φαλτσαριστό πλασέ με το αριστερό, ο Χριστογεώργος αιφνιδιάστηκε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Δέλλας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Αποστολάκη και Σαλσίδο, προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να ασκήσουν κάποια απειλή προς την εστία του Γκαραβέλη. Τουλάχιστον μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση στην πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος. Ο Ριέρα έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Σενγκέλια, γέμισε στην περιοχή και ο Λαμπρόπουλος με υπέροχη κεφαλιά στο 90+5′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (82′ Κωστή), Παπαδόπουλος, Τσοκάι (46′ Πλέγας), Βήχος, Ρόμο (88′ Όζμπολτ), Ζίνι (65′ Γιαννιώτας), Πεντρόζο (88′ Εραμούσπε), Μπάλζι, Τσαπράς

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (79′ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (54′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (79′ Καραχάλιος), Φούντας (78′ Ριέρα), Νους (62′ Σαλσίδο), Σενκγέλια, Γιουνγκ



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ