ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Νεκρός συνεπιβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη για τον 70χρονο άνδρα, τον ένα εκ των τραυματιών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο νωρίτερα σήμερα αργά το απόγευμα στον δρόμο Φαίστός – Αγία Γαλήνη, καθώς υπέστη και δεύτερη ανακοπή και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Πρόκειται για έναν Ελληνοαμερικανό, ο οποίος πριν λίγο όπως ενημερώθηκε η συντακτική ομάδα του neakriti.gr, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν και ο συνεπιβάτης της μηχανής, υπέστη και δεύτερη ανακοπή και κατέληξε.

Υπενθυμίζεται σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο 54χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε στις 17:30 στον δρόμο ΕΟ Φαιστού-Αγίας Γαλήνης, στο ύψος των Μακρυμαλλιανών.

Ο 54χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς είναι πολυτραυματίας, έτσι μόλις μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από το Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου μεταφέρθηκε αρχικά, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη κατά την σύγκρουση της μηχανής με το αυτοκίνητο.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνο Δανδουλάκη, ο οποίος όπως μας είπε η κατάσταση του 54χρονου αξιολογείται σοβαρή «έχει ανοιχτά κατάγματα, εκδορές και πολλές κακώσεις και στο κεφάλι. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δανδουλάκη, και ο τρίτος τραυματίας, μαζί με τον άτυχο 70χρονο που κατέληξε, μεταφέρθηκε και αυτός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το χρονικό του τροχαίου

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) στον δρόμο εο Φαιστού – Αγίας Γαλήνης στο ύψος των Μακρυμαλλιανών. Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά αυτοκίνητο με μηχανή.

τροχαιο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που εκλήθησαν από διερχόμενους οδηγούς,  ωστόσο δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν, καθώς οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο είχαν απεγκλωβιστεί.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση και του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες, πρόκειται για έναν 54χρονο (ο οδηγός της μηχανής), ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην μηχανή επέβαινε και ο 70χρονος που υπέστη ανακοπή και κατέληξε, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 65χρονος, οδηγός του αυτοκινήτου, φέρει πιο ελαφριά τραύματα.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ