ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Έχασαν τη νίκη στις καθυστερήσεις στην Τρίπολη (Tα γκολ και οι καλύτερες φάσεις)

Ο Οκό “τιμώρησε” τα Χανιά και πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ του ASTERAS B’ AKTOR. Οι Χανιώτες μέχρι το 90′ ήταν μπροστά στο σκορ, έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς, όμως ο Νιγηριανός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε στους Αρκάδες τον δεύτερο βαθμό τους σε τρεις αγωνιστικές του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί νωρίς, καθώς στο 8′ ο Λεμονής με άτσαλο μαρκάρισμα ανέτρεψε τον Ντέτλερ μέσα στην περιοχή των Χανίων. Ο Κωστέας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Σαφαρίκας τον νίκησε.

Οι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ στο 26′ όταν ο όλα πάτησε περιοχή, βρήκε χώρο και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αρχοντακάκη για το 0-1. Στο 42′ ο Οκό αστόχησε με κεφαλιά και στο 43′ ο τερματοφύλακας των Χανίων μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Μπουσάι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σπανού προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα της και στο φινάλε είχε δυο τεράστιες ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το τρίποντο. Στο 87′ ο Μάλτσι προ κενής εστίας σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων κα στο 89′ ο Λεμονής εξ επαφής σούταρε και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Οι Αρκάδες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη ροή του ματς. Στο 90+1′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σαφαρίκας έκανε άστοχη έξοδο και ο Οκό έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

ASTERAS B’ AKTOR (Βεργέτης): Αρχοντάκης, Τουρκοχωρίτης (76′ Παπαδημητρίου), Μπουσάι, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουλούλης (46′ Καραγλάνης), Ντέτλερ (57′ Μπατζώνης), Προύντζος (68′ Καλά), Κετού, Κωστέας (46′ Σαμπάιο), Οκό.

Χανιά (Δημήτρης Σπανός): Σαφαρίκας, Προβυδάκης (64′ Ρότα), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Αρτουντουάγκα (86′ Μπάτζιος), Κυριακίδης, Λεμονής, Τσέλιος, Μάλτσι, Κόλα (76′ Μανουσάκης)



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ