Νομός Χανίων

Χανιά: Τοποθετούν την πεζογέφυρα στον Σταλό – Αλλαγές στην κυκλοφορία την Κυριακή

Ανακοινώνεται με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ότι θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισάμου και συγκεκριμένα στο τμήμα της, από το ύψος του Κόμβου Γαλατά έως το Κόμβο Πλατανιά, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της Κυριακής 16/3/2025 έως και την 15:00 ώρα της ιδίας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες τοποθέτησης εναέριου φορέα πεζογέφυρας στην περιοχή του Σταλού Δήμου Χανίων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Οχήματα κινούμενα επί της Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισάμου στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσαμο θα εκτρέπονται μέσω του Β.Ο.Α.Κ. στο ύψος του κόμβου Γαλατά (εναλλακτικά, εκτός φορτηγών, για το αστικό δίκτυο μπορεί να γίνεται χρήση των οδών Σικελιανού – Πανοράματος – Αμπελά)

Επί της Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισάμου στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσαμο προς Χανιά θα εκτρέπονται μέσω του Β.Ο.Α.Κ. στο ύψος του κόμβου Πλατανιά (εναλλακτικά, εκτός φορτηγών, για το αστικό δίκτυο μπορεί να γίνεται χρήση των οδών Βουκολέ – Πανοράματος – Σικελιανού).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ