Γεύση - Ψυχαγωγία

Άγιος Έρωτας: Ο Κυριάκος και η Κατρίν ανακοινώνουν τον επικείμενο γάμο τους

Tι θα δούμε αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA “Άγιος Έρωτας“;

Η Χλόη και ο πατέρας Νικόλαος βρίσκονται, για μια φορά ακόμη, αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους.

Η Θάλεια αποκαλύπτει στην Χλόη πως έδιωξε οριστικά τον Παύλο μετά από το τελευταίο βίαιο ξέσπασμα του εναντίον της και της ζητά να μείνει στη Στέρνα και στο πλευρό της.

Ο Παύλος στο μεταξύ, απογοητευμένος και οργισμένος από την απόφαση της Θάλειας, βρίσκει και πάλι παρηγοριά στην αγκαλιά της Χριστίνας.

Την ίδια στιγμή, στο ξενοδοχείο, ο Κυριάκος και η Κατρίν ανακοινώνουν τον επικείμενο γάμο τους, προκαλώντας ενθουσιασμό στην οικογένεια.

Το ίδιο βράδυ, η Θάλεια αποσβολωμένη μαθαίνει τα χαρμόσυνα νέα, την ίδια στιγμή που εκείνη τους ενημερώνει για το διαζύγιο της.

Η Σοφία, που δεν ξέρει ακόμα για το χωρισμό των γονιών της, προσπαθεί να ερμηνεύσει την παράξενη συμπεριφορά τους και ξεσπά και πάλι στον Χάρη.

Η Χλόη, που στο μεταξύ αναζητά και πάλι στήριξη στον πατέρα Νικόλαο, του αποκαλύπτει κάτι συνταρακτικό που θα αλλάξει τις ζωές τους.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ