Υλικά:
*2 κιλά αλεύρι
*½ φλιτζάνι εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
*3 ποτήρια νερό
*2 κουταλάκια αλάτι
*1 φλιτζάνι του καφέ τσικουδιά
*½ κιλό µυζήθρα
*½ κιλό µαλάκα
*½ κιλό µαλάκα
*½ κιλό ανθότυρο
Εκτέλεση:
Φτιάχνουµε το ζυµάρι µε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, την τσικουδιά, το νερό και το αλάτι. Ανακατεύουµε επίσης τον ανθότυρο, τη µυζήθρα, τη µαλάκα και τα αυγά. Ανοίγουµε µε το ζυµάρι φύλλο και κόβουµε στρογγυλά κοµµάτια όσο ένα πιατάκι του καφέ. Βάζουµε λίγη γέµιση σε κάθε κοµµάτι φύλλου, το διπλώνουµε από τις άκρες, πατάµε πολύ καλά και τηγανίζουµε σε µπόλικο λάδι.