Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017
Kισαμικός: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση διοίκησης - φιλάθλων

Kισαμικός: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση διοίκησης - φιλάθλων

Δεν βγήκε κάποια σημαντική είδηση από τη σημερινή συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ Κισαμικός με τους φιλάθλους της ομάδας. Παρουσία λίγων φιλάθλων, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αντιρρήσεις μεγάλης μερίδας των Κισαμιτών για τη συνένωση - συνεργασία της ομάδας του Καστελλίου με τον Α.Ο. Χανιά. Η πλειοψηφία των φιλάθλων του Κισαμικού δεν παρευρέθηκε στη σημερινή συνάντηση καθώς θεωρεί ότι η απόφαση της διοίκησης για συνένωση με τον ΑΟΧ έχει ληφθεί εδώ και καιρό και οποιαδήποτε παρέμβαση δεν θα άλλαζε το ήδη διαμορφωμένο τοπίο. 

Πάντως, η ΠΑΕ Κισαμικός εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: 
"Εποικοδομητική ήταν η ανοιχτή συζήτηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου ανάμεσα στη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισαμικός εξήγησαν το πλάνο για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ και για το μέλλον του Π.Γ.Σ. “Κισαμικός” και του Α.Σ. “Νέος Κισαμικός” και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έγιναν από τους φιλάθλους του Συλλόγου μας.
Η αίσθηση που άφησε στο τέλος της αυτή η ανοιχτή συζήτηση είναι ότι όλοι έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο Κισάμου καταλαβαίνοντας ότι αυτό που γίνεται είναι για το καλό της ΠΑΕ Κισαμικός, τη βιωσιμότητά της και την περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου.
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Κισαμικού τόνισε ότι θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια όπως μπορεί γιατί υπάρχει όραμα και προοπτική να δούνε πιο ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα".  

Απορίας άξιον είναι βέβαια, τι θα συνέβαινε αν η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ φιλάθλων, κρατούσε αρνητική στάση στη σημερινή συνάντηση; Θα άλλαζε η απόφαση της διοίκησης που έχει ανακοινώσει από καιρό τη συνεργασία με τον Α.Ο. Χανιά; Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο φίλαθλος κόσμος της Κισάμου δεν βλέπει θετικά τη συνένωση αυτή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της. Ωστόσο, προτίμησε να απέχει από τη σημερινή συνάντηση όπου ουσιαστικά θα ανακοινώνονταν προαποφασισμένες κινήσεις... Πως είναι δυνατόν άλλωστε, να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις με ένα πλαίσιο συνεργασίας γενικό και αόριστο; 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

neoiorizontes banner bottom