Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
Α.Ο. Κισάμου: Είκοσι χρόνια διακρίσεων και προσφοράς

Α.Ο. Κισάμου: Είκοσι χρόνια διακρίσεων και προσφοράς

Άραγε πόσοι Αθλητικοί Σύλλογοι στον ελλαδικό χώρο που δεν διαθέτουν ούτε τις στοιχειώδεις υποδομές καταφέρνουν να επιβιώσουν στον απαιτητικό χώρο του αθλητισμού και παράλληλα να καταγράφουν σημαντικές διακρίσεις;

Συγκεκριμένη απάντηση δεν μπορούμε να δώσουμε, ωστόσο εμείς γνωρίζουμε έναν Σύλλογο που τα έχει καταφέρει, πρεσβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο μια μικρή περιοχή που εκπροσωπεί, διαγράφοντας παράλληλα μια συνεχή ανοδική πορεία έστω κι αν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Ο λόγος για τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου που φέτος συμπλήρωσε αισίως 20 συνεχή χρόνια δράσης στον χώρο του αθλητισμού, έστω κι αν περιοχή που δραστηριοποιείται δεν διαθέτει ένα στοιχειώδες κλειστό γυμναστήριο, ενώ το Δημοτικό Στάδιο Κισάμου στερείται των κατάλληλων υποδομών ακόμα και για προπονήσεις.
Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που οι αθλητές του στίβου αναγκάζονται να προπονηθούν υπό αντίξοες συνθήκες, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να διακριθούν σε παγκρήτιες ακόμη και σε πανελλήνιες διοργανώσεις.

Πως τα καταφέρνει άραγε ο Α.Ο. Κισάμου να προσπερνά τις δυσκολίες και να διακρίνεται; Είναι απλό... στηριζόμενος στην αγάπη και το μεράκι του Δ.Σ., των προπονητών και των αθλητών του, ενώ συγκινητική είναι και η στήριξη των γονέων των αθλητών αλλά και φίλων που συμβάλλουν όπως μπορούν για να διατηρηθεί όρθιος ο Όμιλος.

*Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα στην εφημερίδα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου. 
perrakis600