Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019
Ο Χάρης Κοντοπυράκης στην προσωρινή διοίκηση του ΟΦΗ

Ο Χάρης Κοντοπυράκης στην προσωρινή διοίκηση του ΟΦΗ

Η αγάπη του Χάρη Κοντοπυράκη για την ομάδα του ΟΦΗ είναι γνωστή και... δεδομένη! Έχει παρακολουθήσει αμέτρητους αγώνες της Ηρακλειώτικης ομάδας και παράλληλα ήταν αυτός που πριν από 25 χρόνια συνέβαλε σηαμντχικά στην αδελφοποίηση του ΟΦΗ με τον Κισαμικό, όταν ήταν πρόεδρος στην ομάδα του Καστελλίου.
Καθώς λοιπόν ο ΟΦΗ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του, με τα γνωστά και μεγάλα διοικητικά προβλήματα, ο Χάρης δήλωσε παρών στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας συμμετέχοντας στην προσωρινή επταμελή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία ορίστηκε από το Πρωτοδικείο.

Την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι:
Χάρης Κοντοπυράκης
Κώστας Ζερβάκης
Δημήτρης Αποστολάκης
Γιάννης Φασομιτάκης
Γιώργος Αλετράς
Γιάννης Μαρκουλάκης
Μανόλης Γουρνιεζάκης
Στην κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι δικηγόροι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ζαχαρίας Λιπαράκης και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Λιονάκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Απο την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:"Φίλοι του ΟΦΗΕπτά αγνοί φίλοι της ομάδας μας, πήραμε την απόφαση να μπούμε μπροστά σε αυτήν την κρίσιμη φάση, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την εξεύρεση λύσης για την ομάδα μας, προκειμένου να αυτή να μπορέσει να προχωρήσει.
Η συμμετοχή μας, στην διοίκηση Πρωτοδικείου, έχει μόνο αυτό το σκοπό.
Την εξεύρεση μιας μόνιμης διοικητικής λύσης, που θα εγγυηθεί την ασφάλεια για την ομάδα μας.
Δεν υπάρχει καμία παραγοντική φιλοδοξία από κανένα από μας.Η συμμετοχή μας έχει να κάνει μόνο με την αγάπη μας, για την ομάδα και τίποτε άλλο.
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, όπως  και το έργο που αναλαμβάνουμε και το γνωρίζουμε.
Δεν θα πετύχουμε τίποτα, αν δεν υπάρχει ηρεμία και ενότητα. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά, του εγχειρήματος μας. Ενότητα και συσπείρωση των μετόχων. Ενότητα και συσπείρωση του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών μας, η οποία ήδη υπάρχει σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Ενότητα και συσπείρωση του κόσμου του ΟΦΗ, με μαζική συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας μας.
Πιστεύουμε ότι αν τα έχουμε όλα αυτά, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας, να συνεχίσει την πορεία του. Υπάρχει ελπίδα και είναι καθήκον μας, να την κρατήσουμε ζωντανή».