Νομός Χανίων

Χανιά: Στην Αθήνα θα μεταφερθεί το δύο ημερών κοριτσάκι

Ένα κοριτσάκι μόλις δύο ημερών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το νεογέννητο είχε γεννηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και εχθές το απόγευμα (12/03) κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η κατάσταση της μικρής αγωνίστριας είναι σταθερή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεογνό θα μεταφερθεί, χωρίς να είναι γνωστό πότε, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο των Αθηνών.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω των κοινωνικών δικτύων η οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού». Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Συμβαίνει τώρα! Ένα κοριτσάκι μόλις 24 ωρών μεταφέρεται με την θερμοκοιτίδα της Κινητής Ιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Οργανισμού μας από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε αυτή την διαδρομή μαζί μας βρίσκεται νεογνολόγος του νοσοκομείου και μαζί φροντίζουμε να φτάσει άμεσα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο ώστε να φροντίσουν οι γιατροί την μικρούλα.

Ευχόμαστε όλα τα καλά στο νεογνό και την οικογένεια της!»

Πηγή: neakriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ