Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017
Έξι έργα υποδομών διεκδικεί ο δήμος Πλατανιά

Έξι έργα υποδομών διεκδικεί ο δήμος Πλατανιά

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα μείζονα αναπτυξιακά έργα υποδομών στο Δήμο Πλατανιά, απέστειλε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης, με αφορμή την επικείμενη κάθοδό του στην Κρήτη, προκειμένου να συμμετάσχει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Πλατανιά θέτει στον Πρωθυπουργό έξι κύρια αναπτυξιακά ζητήματα, με υπερτοπικό πρόσημο και χαρακτήρα, τα οποία – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – «αναζητούν εδώ και χρόνια λύση και τα οποία συνδέονται άρρηκτα με την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πλατανιά», ζητώντας ταυτόχρονα την υποστήριξη και συμβολή του κ. Τσίπρα στην επίλυση-προώθηση αυτών.

Τα μείζονα αναπτυξιακά έργα που διεκδικεί ο Δήμος Πλατανιά, αφορούν την:

– Μελέτη και κατασκευή του ΒΟΑΚ στο σύνολο του νομού Χανίων, έως την Κίσσαμο και την ενσωμάτωση του τμήματος Χανιά – Κολυμβάρι στην πρώτη φάση του υφιστάμενου σχεδιασμού.
– Την επέκταση και βελτίωση του λιμένα Κολυμβαρίου.
– Μελέτη και κατασκευή του διπλού φράγματος Σεμπρωνιώτη – Ταυρωνίτη ποταμού.
– Επέκταση εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού ΔΕΥΑΒΑ
– Χρηματοδότηση μελετών χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού
– Παραχώρηση των μη χρησιμοποιούμενων χώρων και εγκαταστάσεων του στρατιωτικού αεροδρομίου Μάλεμε στον δήμο Πλατανιά.cretapost.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

neoiorizontes banner bottom