Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Θερινό Σχολείο στην Ο.Α.Κ.

Ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 4- 9 Ιουνίου 2019, το Ευρωπαϊκό Θερινό Σχολείο στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, με συμμετέχοντες καθηγητές και φοιτητές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το παραπάνω Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο για την Επιστημονική Εκπαιδευτική Έρευνα (European Science Education Research Association), με την ευθύνη της τοπικής οργάνωσης από τον καθηγητή κ. Δημήτριο Σταύρου, διευθυντή του Εργαστηρίου για τη Διδασκαλία της Επιστήμης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και άλλων Καθηγητών.Το συγκεκριμένο Θερινό Σχολείο διεξάγεται για δεύτερη φορά στην ΟΑΚ. Πρόκειται για εντατικό Πρόγραμμα με Καθηγητές και διδακτορικούς φοιτητές της Παιδαγωγικής, το οποίο αποτελείται από μαθήματα, Ομάδες Εργασίας και την παρουσίαση των διδακτορικών ερευνών (posters).

Το φετινό θέμα του Θερινού Σχολείου θα επικεντρωθεί στη μεθοδολογία και τη διδασκαλία των Επιστημών στην Εκπαίδευση.Οι 75 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την παλαιά πόλη των Χανίων, αξιοθέατα της περιοχής και να μάθουν για τον πολιτισμό της Κρήτης.
9760701903767094930
970x250

neoiorizontes banner bottom