Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Διέγραψε τον Ιωάννη Κασσελάκη ο Μανώλης Ντουντουλάκης

Με ανακοίνωσή της, η παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Μανώλη Ντουντουλάκη, διέγραψε από τις τάξεις της τον δημοτικό σύμβουλο, γιατρό Ιωάννη Κασσελάκη, με το αιτιολογικό της αντιπαραταξιακής συμπεριφοράς και «υπόγειου πολέμου!

Να σημειωθεί πως το όνομα του κ. Κασσελάκη συζητείται έντονα ως ένας εκ των πιθανών υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα ΧανιάΑναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με Πρακτικό της παράταξης στις 5/6/2019 διέγραψε από τα μέλη της τον κύριο Ιωάννη Κασσελάκη, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πλατανιά.Το προαναφερόμενο Πρακτικό πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο Πλατανιά την ίδια ημέρα.Όπως έχει και ο ίδιος ενημερωθεί, τα μέλη του Συνδυασμού οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση μετά από την αντιπαραταξιακή συμπεριφορά και τον υπόγειο «πόλεμο» που έκανε στην παράταξη μας.

Μάλιστα του ζητήθηκε με έγγραφη επιστολή ως ορθό, δίκαιο και ηθικό να παραδώσει την έδρα του στο συνδυασμό με τον οποίον εξελέγη και οι ψηφοφόροι του οποίου τον εμπιστεύτηκαν να εκπροσωπεί τις αρχές , τις αξίες και το πρόγραμμα του.Μετά τιμής,Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Ο επικεφαλής
Ντουντουλάκης Μανώλης
9760701903767094930
970x250

neoiorizontes banner bottom