Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017
Kίσαμος: Αλλάζει χέρια το κατάστημα "Γερμανός"

Kίσαμος: Αλλάζει χέρια το κατάστημα "Γερμανός"

Για 12,5 χρόνια το κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" δέσποζε στην καρδιά του Καστελλίου στη συμβολή των οδών Ομογενών Αμερικής και Παπαγιαννάκη.
Ωστόσο, όπως αναφέρει με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας στην Κίσαμο, Μιχάλης Χαιρετάκης, το κατάστημα θα μετεγκατασταθεί σε νέο χώρο και υπό νέα διεύθυνση, ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες και τους πελάτες που τον στήριξαν αυτά τα 12,5 χρόνια.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χαιρετάκη:  
"Μετά από 12,5 χρόνια στο δίκτυο της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος εκτός από τα όνειρα μας!!!
Στο δίκτυο της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" έμαθα πολλά πράγματα και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους βοηθώντας με να γίνω καλύτερος. Μαζί με την ομάδα μου κατακτήσαμε πολλούς στόχους, που με κάνανε πολύ περήφανο!!! Ένα μικρό κατάστημα ήταν μέσα στα καλύτερα της Κρήτης κερδίζοντας τον σεβασμό όλων, δείχνοντας αρκετές φορές τον τρόπο πως μπορείς να πρωταγωνιστήσεις.

Από αύριο το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα μετεγκατασταθεί σε νέο χώρο και υπό νέα διεύθυνση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την οικογένεια μου που όταν τους ανακοίνωσα, την απόφαση μου να ανοίξω το κατάστημα το πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.Ήταν για την Κίσαμο κάτι πολύ μεγάλο αφού δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο από καμία άλλη μεγάλη εταιρεία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια αλλά ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο που ήταν και είναι δίπλα μου όλες εκείνες τις στιγμές εύκολες ή δύσκολες, και την Δήμητρα Λιουδάκη για την υπομονή και κατανόηση της!!
Εύχομαι και πιστεύω ότι η φίλη μου και καινούργια ιδιοκτήτρια Δήμητρα Γλαρίτη θα τα πάει περίφημα και οι συνδρομητές της COSMOTE θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης".

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

neoiorizontes banner bottom