Γεύση - Ψυχαγωγία

Grand Hotel: Ο Πέτρος αποφασίζει να ανοίξει τον τάφο για να ανακαλύψει την αλήθεια

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Grand Hotel“;

Δευτέρα 28 Απριλίου | 21:00

Ο Ρήγας γίνεται έξαλλος με τον Πέτρο που κοιτάζει την Αλίκη, καθώς τη σερβίρει και του ξεκαθαρίζει πως, αν το ξανακάνει, θα απολυθεί από το ξενοδοχείο.

Η Εριέττα επιμένει ότι ο Ρήγας σκότωσε την Κρονάκη για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν του, ενώ παράλληλα αποκρύπτει τον πραγματικό της ρόλο στην ιστορία, που τους συνδέει.

Ο Χρόνης αντιλαμβάνεται τα κενά της κατάθεσής της και εμφανώς δύσπιστος με όλους, επισκέπτεται τον Ρήγα για εξηγήσεις…

Ο Νικόλας και η Δέσποινα γιορτάζουν τον αρραβώνα τους στο σπίτι της Θεώνης, όταν ξαφνικά εισβάλλει η Ελένη και τους γεμίζει απειλές.

Η Αλίκη και ο Πέτρος πηγαίνουν στο νεκροταφείο, όπου βρίσκουν τον τάφο της οικογένειας Αλεξίου και διαπιστώνουν ότι ο Ρήγας Αλεξίου, γιος της οικογένειας, αναφέρεται ως νεκρός σε ηλικία 5 ετών. Ο Πέτρος αποφασίζει να ανοίξει τον τάφο για να ανακαλύψει την αλήθεια.

 

Πηγή: ekriti.gr

 



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ