Οι επιχειρηματίες του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης έδωσαν και φέτος ραντεβού (11-14 Φεβρουαρίου) στην HORECA 2022!
500 εκθέτες -οι κορυφαίες προμηθευτικές εταιρείες- υποδέχθηκαν τους decision makers του κλάδου της φιλοξενίας για να διαμορφώσουν παρέα την επόμενη ημέρα για τις επιχειρήσεις τους. Το πλήθος από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που παρουσίασαν οι εκθέτες αλλά και τα πλούσια και άκρως ενδιαφέροντα προγράμματα των παράλληλων εκδηλώσεων, πρωταγωνίστησαν και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης.
Στην HORECA 2022 δυναμικό παρών με δικό της περίπτερο έδωσε και η Οινοποιίας – Οξοποιίας Τριποδάκη που υποδέχθηκε εκατοντάδες επισκέπτες.
Η ιστορία της Οινοποιίας – Οξοποιίας Τριποδάκη πηγαίνει ένα και πλέον αιώνα πίσω, με τις ρίζες της να ανιχνεύονται στο 1907, όταν ο Αντώνιος Εμμ. Τριποδάκης ξεκίνησε να καλλιεργεί αμπέλια και να παράγει κρασί στον τόπο του, στον Κορφαλώνα Κισάμου Χανίων.
Τα βήματά του ακολούθησαν οι γιοι του Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Τριποδάκης, που διακρίθηκαν για την πρόοδό τους και το 1935 τους απονεμήθηκε το Αργυρό Μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το 1961 ο Αντώνιος Κ. Τριποδάκης ανέλαβε την οικογενειακή παράδοση στα βήματα των προγόνων του και από το 1964 λειτουργεί μια σύγχρονη μονάδα στην Ελευσίνα, σε ιδιόκτητη έκταση 40 στρεμμάτων.
Σήμερα, τα παιδιά του Αντώνη Κ. Τριποδάκη, με υπερηφάνεια συνεχίζουν ως τέταρτη γενιά πλέον, την κληρονομιά της οικογένειάς τους: με ενθουσιασμό, σκληρή δουλειά, έρευνα και προσαρμογή στην εξέλιξη της αγοράς και τις νέες διατροφικές τάσεις.