ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Επικίνδυνες οι συνθήκες οδήγησης – Δύο τροχαία σήμερα το πρωί, το ένα με εγκλωβισμό (εικόνες)

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, με συνεχείς βροχοπτώσεις και χαμηλή ορατότητα, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία, οδηγώντας σε τροχαία ατυχήματα.

Τροχαίο

Το πρωί της Τρίτης, γύρω στις 8:30, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του Γαζίου. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

τροχαίο

Στο Λασίθι

Λίγο νωρίτερα, στον Άγιο Νικόλαο, ένα ακόμη όχημα εξετράπη από την πορεία του πιθανόν λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών, συστήνοντας μείωση ταχύτητας και αυξημένη προσοχή λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο οδικό δίκτυο του νησιού.

 

Πηγή: neakriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ