ΚΡΗΤΗ

Κρήτη – σοβαρό τροχαίο: Δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Στη ΜΕΘ ο 27χρονος οδηγός

Σε κρίσιμη, αλλά διαχειρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου ένας 27χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε τη Δευτέρα 10/03, στο Ρέθυμνο.

Το ατύχημα συνέβη όταν το δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος μαζί με έναν συνεπιβάτησυγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα ακόμη δίκυκλο. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι επιβαίνοντες εκτινάχθηκαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Δανδουλάκη, η κατάσταση του πολυτραυματία χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο οι γιατροί εκτιμούν πως είναι διαχειρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, με κατάγματα στη γνάθο και τα γύρω οστά.

Οι γιατροί αναμένουν σταθεροποίηση της κλινικής του εικόνας προτού προχωρήσουν στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των καταγμάτων και των υπόλοιπων τραυμάτων του.

Πηγή: neakriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ