Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019
Κρήτη: Αυξημένη η κίνηση στον ΒΟΑΚ... απ'το πρωί ως το βράδυ

Κρήτη: Αυξημένη η κίνηση στον ΒΟΑΚ... απ'το πρωί ως το βράδυ

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι ήδη η κίνηση των οχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης με τους τουρίστες και τους ντόπιους να μετακινούνται συνεχώς.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε στο ekriti αστυνομικός της Τροχαίας του ΒΟΑΚ ο οποίος ανέφερε ότι "η κίνηση που καταγράφεται τις μέρες αυτές στον Βόρειο οδικό Άξονα, είναι κάτι που βλέπαμε από τα τέλη Ιουλίου και μετά. Υπάρχει πολύ κίνηση από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ηλίου".

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αύξηση που καταγράφεται στην κίνηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, είναι της τάξης του 10-15%.
Η Τροχαία αναμένεται να εντατικοποιήσει τους ελέγχους ιδιαίτερα κατά τον μήνα Αύγουστο καθώς τότε θα μειωθούν οι χιλιομετρικές αποστάσεις των κλιμακίων που θα; διενργούν τους ελέγχους στους οδηγούς.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, η τροχαία του ΒΟΑΚ μοίρασε... καμπάνες στους οδηγούς αφού ούτε λίγο ούτε πολύ από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου, σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου, βεβαιώθηκαν 420 παραβάσεις εκ των οποίων πολλές προέβλεπαν υψηλά πρόστιμα. 
Στοίχημα όλων των αρμόδιων υπηρεσιών είναι να έχουμε ένα αναίμακτο καλοκαίρι και μία αναίμακτη χρονιά ωστόσο σε αυτό, θα βοηθήσει σημαντικά η καλή συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.