Υλικά: Μερικές φέτες από μελιτζάνες, κολοκύθια, πιπεριές χρωματιστές, ντομάτες, μαϊντανό, λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ανθό του αλατιού.
Υλικά για τις πίτες (2 τεμάχια): 100 γραμμάρια μυζήθρα, 125 γραμμάρια αλεύρι, 50 γραμμάρια νερό, ανθό του αλατιού.
Εκτέλεση: Ψήνουμε τα λαχανικά στη σχάρα, τα περιχύνουμε με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τον ανθό του αλατιού. Βάζουμε το αλεύρι σε μια μικρή λεκάνη, προσθέτουμε λίγο ανθό του αλατιού, το νερό και ζυμώνουμε. Αφήνουμε να «ξεκουραστεί» η ζύμη. Τη χωρίζουμε σε δύο στρογγυλά μέρη στο μέγεθος μιας μικρής μπάλας. Απλώνουμε λίγο το φύλλο και τοποθετούμε τη μισή ποσότητα μυζήθρας που έχουμε πλάσει σε στρογγυλό μπαλάκι, ενώνουμε τις άκρες του φύλλου και το κάνουμε στρογγυλό και ακολούθως με τα χέρια μας και τον πλάστη ανοίγουμε την πίτα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για την επόμενη πίτα. Ψήνουμε τις πίτες με ελάχιστο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και βάζουμε στη μέση τα λαχανικά. Εάν θέλουμε τη διπλώνουμε όπως την πίτα σουβλάκι.
Καλή επιτυχία…