Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
SANTA RUN στα Χανιά: Γίνε κι εσύ ξωτικό! Γιατί και ο άγιος βοήθεια θέλει

SANTA RUN στα Χανιά: Γίνε κι εσύ ξωτικό! Γιατί και ο άγιος βοήθεια θέλει

Όταν ήμασταν μικροί, σχεδόν για όλους υπήρξε εκείνη η στιγμή που μας γκρέμισαν τον κόσμο μας, όταν μας αποκάλυψαν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή! Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και κάθε Χριστούγεννα έρχεται στα Χανιά.
Φέτος, θα έρθει και πάλι, πιστός στο ραντεβού του, στις 23 Δεκεμβρίου 2017! Ο Άγιος Βασίλης είναι όλοι εκείνοι που στηρίζουν το Santa Run Chania.
Οι συμμετέχοντες, οι χορηγοί και οι εθελοντές. Ειδικά οι τελευταίοι, τα γνωστά μας ξωτικά, είναι απαραίτητοι.

santa run apo psila


Ο Άγιος Βασίλης μαζεύει, λοιπόν, και φέτος τα ξωτικά του. Εκείνα που τόσα χρόνια έχουν λιώσει τα... μυτερά παπούτσια τους για να τον στηρίξουν, εκείνα που διψούν για σανταρανοεμπειρίες, αλλά ακόμα και εκείνα που δεν πίστεψαν ποτέ σε αυτόν. Χρειάζεται όλα τα ξωτικά. Οι εθελοντές είναι το αναντικατάστατο στήριγμα του SantaRun Chania.

Ο Άγιος θέλει και φέτος τη βοήθεια σου και σημαίνει το μεγάλο κάλεσμα. Αν θες κι εσύ να γίνεις μέρος του SantaRunChania 2017, μπες στο www.santarunchania.com και συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής ξωτικού, πατώντας στο κουμπί «Γίνε εθελοντής».

SR Poster Ethelodis WEB

Ήδη, ο Άγιος Βασίλης έχει προγραμματίσει την πρώτη μεγάλη μάζωξη των ξωτικών, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 6μμ, στο ξενοδοχείο Ακάλι (Κισσάμου 55).
Αυτή η όμορφη ιστορία ξεκίνησε ως μια διοργάνωση με λίγους τολμηρούς συμμετέχοντες και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της πόλης και το μεγαλύτερο Santa Run σε αναλογία χρημάτων και συμμετεχόντων στην Ευρώπη. Αυτό που έκανε το Santa Run Chania τόσο μεγάλο είναι ότι βασίζεται στην πραγματικά ανιδιοτελή προσφορά, στην έμπρακτη αλληλεγγύη και στη συμμετοχή.Το Santa Run Chania διοργανώνεται από το ομώνυμο σωματείο για την υποστήριξη τεσσάρων συλλόγων της πόλης των Χανίων, που ασχολούνται με εκείνους που πλήττονται περισσότερο σε δύσκολους καιρούς, με τα παιδιά, και συγκεκριμένα με αυτά  που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. 

santa run chania kentro

Όλα τα έσοδα προσφέρονται σε: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας. Στις έξι χρονιές που πραγματοποιείται το SantaRun Chania έχει αποδώσει στα σωματεία περισσότερα από 320.000 ευρώ, ενώ μόνο το 2016 συγκεντρώθηκαν 76.000 ευρώ.
Στο Santa Run Chania καλείσαι να κολυμπήσεις στην κόκκινη θάλασσα από Άγιους Βασίληδες, να γίνεις ένα μαζί τους, να χορέψεις και να διασκεδάσεις, ενώ οι dj της πόλης δίνουν το ρυθμό και τα καταστήματα της διαδρομής σε «ανεφοδιάζουν».
Το Santa Run Chania είναι η απόδειξη της δύναμης που έχουμε να προσφέρουμε πολλαπλασιαστικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη όταν είμαστε δεμένοι και μαζί, με κέφι και αισιοδοξία.
Έλα κι εσύ! Έλα και φέτος!
perrakis600