Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018
Γ. Μαργαρώνης: "Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ. Μαργαρώνης: "Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν λέει όχι σε μετεκλογική συνεργασία, ακόμη κι αν ο συνδυασμός του βγει αυτοδύναμος στις εκλογές του ΕΒΕΧ, ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μαργαρώνης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Μαργαρώνης παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Νέα Πορεία», τονίζοντας πως «Κανείς δεν περισσεύει και υπάρχουν αξιόλογοι συνάδελφοι και θα πρέπει η κάθε ιδέα να αξιολογείται και να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της διοίκησης άσχετα από του που προέρχεται».
Το πρόγραμμα του συνδυασμού του κ. Μαργαρώνη κινείται σε τρεις βασικούς άξονες:

1. Αύξηση του ΑΕΠ των Χανίων

2. Στήριξη των Χανιώτικων ΜμΕ

3. Προσέλκυση επενδύσεων μέσω όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που υπάρχουν, όπως ΕΣΠΑ-ΠΕΠ-ΕΤΕΑΝ και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Αναφορικά με το debate των υποψηφίων, ο κ. Μαργαρώνης είπε πως υπήρξε ήδη θετική ανταπόκριση από τον κ. Νίκο Βουρλάκη, προκειμένου να συναντηθοπύν οι τρεις υποψήφιοι στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας και αναμένεται η απάντηση του κ. Αντώνη Ροκάκη, ώστε να κανονιστεί ραντεβού την Τρίτη με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα διαδικαστικά και την τελική ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα της συζήτησης.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ… εδώ.ΠΗΓΗ: parakritika.gr
perrakis600