Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Γιάννης Μαργαρώνης : Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Με επιστολή που έστειλε στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος στις Βουλευτικές Εκλογές.

Αναλυτικά η επιστολή:

κα Πρόεδρε ,
κ. Γενικέ Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής,      

  Οι ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στις 07.07.2019 είναι οι κρισιμότερες μετά την μεταπολίτευση για την πατρίδα μας. Μετά από 10 χρόνια παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η χώρα δεν έχει πλέον πολλές επιλογές. Είναι μονόδρομος η επιστροφή στην κανονικότητα, χωρίς  άλλα αφηγήματα, αυταπάτες και επιλογές διχασμού. Το τεχνητό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο. Οι αυτοδυναμίες πρέπει να αποτελέσουν πια παρελθόν, να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες με σκοπό και την ενότητα του ελληνικού λαού.

Το ΚΙΝΑΛ οφείλει να καταθέσει μία ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας με στραμμένο το βλέμμα στο αύριο. 

Η παράταξη και ο χώρος της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας που ανήκουμε είναι ευρύς και έχει αποδείξει ότι μπορεί να συμπεριλάβει πολλές απόψεις, οι οποίες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες συζητιούνται και αποφασίζονται ως κεντρικές θέσεις. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και ισχυρούς για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε αποφασιστικά τις εξελίξεις στο νέο πολιτικό τοπίο το οποίο διαμορφώνεται.        

Με δεδομένο το κρίσιμο διακύβευμα των πρόωρων εκλογών, απαιτείται η  συσπείρωση πολιτών που με την στήριξη και την ψήφο τους στο ΚΙΝΑΛ θα οδηγήσουν την χώρα σε προοδευτική κατεύθυνση.         

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και παρότι με δική  μου απόφαση δεν θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Χανίων, θα συνεχίσω να προσφέρω για την τελική εκλογική επιτυχία της προσπάθειας του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου και για ό,τι αυτός έχει προσφέρει στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.
                                                                                 
Καλό αγώνα και  Καλή επιτυχία                                               
Με τιμή                                      
Ιωάννης Μαργαρώνης
9760701903767094930
970x250

neoiorizontes banner bottom