Γεύση - Ψυχαγωγία

Ούτε ψωμί, ούτε πελτές: Αυτό ήταν το μυστικό της γιαγιάς για κεφτεδάκια αφράτα και ζουμερά

Μήπως ψάχνετε για μία συνταγή που ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους; Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή της γιαγιάς για κεφτεδάκια και είναι βέβαιο πως η μυρωδιά τους, θα «σπάσει» τη μύτη ακόμα και των περαστικών. Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για τυρόπιτα χωρίς φύλλο του 10λεπτου.

500 γραμ.κιμάς φρέσκος μοσχαρίσιος

8 φέτες ψωμί βρεγμένο και στυμμένο πολύ καλά [το ψωμί τους κάνει αφράτους μέσα ]

1 αβγό

2 κουταλ.σούπας δυόσμο (μπορείτε αντί δυόσμο μαϊντανό)

3 κουτ.σούπας ξύδι που τους αφρατεύει (το μηλόξυδο έχει πιο απαλή γεύση)

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο χέρι απαραίτητα δίνει άλλη γεύση

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (αν δεν σας αρέσει μην το βάζετε)

2 κουτ,σούπας ελαιόλαδο για μέσα στο μείγμα

ελαιόλαδο για το τηγάνι μπόλικο



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ