Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 21:12
Μετά το κλείσιμο της κάλπης και με συνεχή ροή, το neoiorizontes.gr θα σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στο Νομό Χανίων λεπτό προς λεπτό.

*Ψήφοι και ποσοστά συνδυασμών σε Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. 
*Σταυροί υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων. 

Έγκαιρα και έγκυρα με τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής μας ομάδας...
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 18:53
Στα 90 του χρόνια πέθανε ένας λαϊκός ήρωας, ο διάσημος Σαμψών. Πρόκειται για έναν παλαιστή πραγματικό θρύλο, που για πολλά χρόνια γύριζε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα και παρουσίαζε νούμερα μέσα από τα οποία επιδείκνυε την απίστευτη του δύναμη.

Το πραγματικό του όνομά ήταν Γιάννης Κεσκιλίδης, που μαζί με τον Παναγή Κουταλιανό έγραψαν μεγάλη ιστορία.Σύμφωνα με τα παιδιά του, «έφυγε, όπως το επιθυμούσε, γρήγορα και ανώδυνα». Όπως έγινε γνωστό πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Από την περασμένη Δευτέρα νοσηλευόταν με πνευμονία στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».Δείτε το βίντεο:k
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 14:45
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων διοίκησης των νέων δήμων θα γίνουν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και οι επαναληπτικές, όπου χρειαστεί, την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Πριν αναφερθούμε στα παράδοξα, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4555/2018 καθιερώνεται το εκλογικό σύστημα της «απλής αναλογικής των υπολοίπων» για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών και ισχύουν αδιαπραγμάτευτα τα εξής:

Δήμαρχος εκλέγεται ο επικεφαλής του συνδυασμού που έλαβε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% (50% συν μία ψήφο) των έγκυρων ψηφοδελτίων, είτε κατά τον πρώτο είτε, σε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί, κατά τον δεύτερο γύρο.
Και σύμφωνα με το σύστημα αυτό: Tο σύνολο των εδρών του δημοτικού συμβουλίου κατανέμεται αναλογικά μεταξύ όλων των συνδυασμών που έλαβαν μέρος στις εκλογές, κατ’ αναλογία της εκλογικής τους δύναμης. 


Ποια είναι εντέλει αυτά τα εκλογικά παράδοξα που είναι πιθανό να εμφανιστούν στις Δημοτικές Εκλογές;

Παράδοξο 1ο

Συνδυασμός να έχει το 50%+1 των εδρών του Δ.Σ και άλλος να είναι ο Δήμαρχος!

Να το ξανά διατυπώσουμε και αλλιώς γιατί μάλλον νομίζετε ότι δεν διαβάσατε καλά.Δημοτική παράταξη – Συνδυασμός, την 1η Κυριακή των εκλογών, είναι δυνατό να καταλαμβάνει την πλειοψηφία των εδρών (50%+1) του Δημοτικού Συμβουλίου (πχ 14 από τις 27) και τελικά να είναι άλλος ο δήμαρχος!
Συνδυασμός να έχει το 50%+1 των εδρών του Δ.Σ και άλλος να είναι ο Δήμαρχος!

Συνδυασμός να έχει το 50%+1 των εδρών του Δ.Σ από την 1η Κυριακή… και να κινδυνεύει να μην εκλέξει Δήμαρχο! 
Μας πως είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο; Είναι δυνατό και στατιστικά – εκλογικά πιθανό, εάν πχ ο «Συνδυασμός 1» με βάσει τις έγκυρες ψήφους που έλαβε, καταλαμβάνει το 50%+ (δηλαδή την πλειοψηφία των εδρών του Δ.Σ) αλλά δεν καταφέρει να έχει και την πλειοψηφία των ψήφων και καταλαμβάνει πχ το 49,82%.
Και επειδή Δήμαρχος εκλέγεται ο επικεφαλής του συνδυασμού που έλαβε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% (50% συν μία ψήφο) θα υπάρξει και 2η Κυριακή εκλογών, μεταξύ των δύο πρώτων συνδυασμών, του «Συνδυασμού 1» (που έχει κλειδώσει ήδη την πλειοψηφία στο Δ.Σ)  και του «Συνδυασμού 2».
Και εάν την 2η Κυριακή ο «Συνδυασμός 2» με τις κατάλληλες συμμαχίες με τους άλλους συνδυασμούς
 («Συνδυασμός 3» κοκ) ή με την κατάλληλη εκλογική καμπάνια κάνει την έκπληξη και λάβει το 50%+1 ψήφος και εκλέξει τελικά τον δήμαρχο (η εκλογική ιστορία έχει καταγράψει τέτοιες ανατροπές) ;Δηλαδή θα έχουμε το εξής, δημοκρατικής ερμηνείας, παράδοξο:
Την πλειοψηφία σε έδρες να την έχει δώσει αμετάκλητα ο Νόμος (=Κοινοβούλιο=Δημοκρατία) στο «Συνδυασμό 1» και ο λαός (=δημοκρατία) να αποφασίσει τελικά (πλειοψηφία σε ψήφους) δήμαρχο να εκλέξει ο «Συνδυασμός 2» !!
Δηλαδή, να νικήσει – βγάλει δήμαρχο πχ ο «Συνδυασμός 2», αλλά στην πράξη να ασκεί την εξουσία (Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου) ο «Συνδυασμός 1» με την πλειοψηφία που θα έχει σε δημοτικούς συμβούλους;Εσάς πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο;  Πόσο νόημα είχε πραγματικά μία 2η Κυριακή; Πόσο «λειτουργικός» μπορεί να είναι ένα τέτοιος δήμος; Γιατί πρέπει να έρχονται σε αντίθεση δύο εκφραστές / πόλοι της δημοκρατίας μας, το κοινοβούλιο και η λαϊκή βούληση;Παράδοξο 2ο

Συνδυασμός παίρνει το 50%+1 των ψήφων, εκλέγει Δήμαρχο αλλά δεν θα έχει την πλειοψηφία των εδρών

Να το ξανά διατυπώσουμε και αλλιώς.Δημοτική παράταξη – Συνδυασμός, από την 1η Κυριακή των εκλογών παίρνει 50%+1 των ψήφων, εκλέγει τον Δήμαρχο αλλά δεν θα έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο (πχ 13 από τις 27)
Συνδυασμός παίρνει το 50%+1 των ψήφων, εκλέγει Δήμαρχο αλλά δεν θα έχει την πλειοψηφία των εδρών

Συνδυασμός παίρνει το 50%+1 των ψήφων, εκλέγει Δήμαρχο αλλά δεν θα έχει την πλειοψηφία των εδρών του Δ.Σ
Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί – και θα είχε εν μέρει δίκιο – ότι δεν είναι τόσο παράδοξο όσο η 1η περίπτωση που ήδη αναφέραμε, γιατί ταιριάζει με το γενικότερο πνεύμα του «Κλεισθένη» που θέλει να επιβάλλει τις συνεργασίες – συμμαχίες.Πόσο «δημοκρατικό» όμως θα είναι αφού θα ισχύει και η εξής ερμηνεία :
Ο λαός (=δημοκρατία) αποφασίζει (50%+1 ψήφοι) να εκλέξει τον δήμαρχο από την 1η Κυριακή ο «Συνδυασμός 1» αλλά την πλειοψηφία σε έδρες να την έχει δώσει αμετάκλητα ο Νόμος (=Κοινοβούλιο=Δημοκρατία) στο «Συνδυασμό 2» !!
Δηλαδή, να νικήσει – βγάλει δήμαρχο πχ ο «Συνδυασμός 1», αλλά στην πράξη να ασκούν την εξουσία (Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου) οι υπόλοιποι «Συνδυασμοί» με την πλειοψηφία που θα έχουν σε δημοτικούς συμβούλους;Εσάς πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο;  Πόσο «λειτουργικός» μπορεί να είναι ένα τέτοιος δήμος; Γιατί πρέπει να έρχονται σε αντίθεση δύο εκφραστές / πόλοι της δημοκρατίας μας, το κοινοβούλιο και η λαϊκή βούληση;

Αυτά δεν γίνονται… κάνετε λάθος. Τι λέει το ΥΠΕΣ;

Και όμως γίνονται και λάθος δεν κάνουμε. Είχαμε όμως την ίδια ανησυχία. Δεν μπορεί, κάπου λάθος θα κάνουμε. Κάτι στον υπολογισμό μας είναι λάθος.

Πράξαμε το αυτονόητο. Στείλαμε email με τον προβληματισμό μας στο Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο και μας απάντησε:

kleisthenis-paradoxa-apanitisi-ypes

Δηλαδή το ΥΠΕΣ επιβεβαιώνει ότι δεν έχουμε κάπου λάθος, αλλά το βλέπει με μία άλλη «ματιά» και ότι το πνεύμα του νομοθέτη.. είναι «η απεμπλοκή της εκλογής των μελών του δημοτικού συμβουλίου από την εκλογή του δημάρχου».Δηλαδή, εάν συμβεί κάποιο από τα δύο «παράδοξα» που αναφέρουμε … «νύπτει τας χείρας του»

Γιατί μπορεί να υπάρχουν αυτά τα εκλογικά παράδοξα;

Προφανώς αυτά συμβαίνουν (για εμάς που λατρεύουμε στατιστικά, μαθηματικά κλπ) σε δοκιμές και εναλλακτικά εκλογικά πιθανά σενάρια κοντά στα επίμαχα όρια του 50% σε ψήφους ή έδρες.

Κλεισθένης, στόχοι και σκοπιμότητες

Κατά την άποψη μας, ο «Κλεισθένης» και οι αλλαγές στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αιρετών αρχόντων, είχαν αφετηρία τις πολιτικές – κομματικές σκοπιμότητες (όπως συνέβαινε εξάλλου πάντα με τους Δήμους) αλλά με την σωστή στόχευση, που είναι η «παρακίνηση» ή επιβολή εκ τους αποτελέσματος των συνεργασιών – συμμαχιών σε τοπικό αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Στην διαδρομή για την πλήρη εφαρμογή του στην πράξη αλλά και στις δημοκρατικές διαδικασίες και ζυμώσεις που θα προκαλέσει θα υπάρξουν προβλήματα και δυσχέρειες (όπως αυτές που αναφέραμε). Ας βελτιώσουμε ή κτίσουμε πάνω στα θετικά του σημεία του χωρίς να χρειάζεται πάντα να γκρεμίζουμε τα πάντα σε αυτή την χώρα.

Πηγή: ypologismos.gr
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 13:07
Καθώς την Κυριακή θα ψηφίσουμε σε τέσσερις κάλπες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, καλό θα ήταν οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν νωρίτερα με ποια σειρά θα ψηφίσουν.

Ξεκινάμε από το εκλογικό τμήμα όπου έχει το διακριτικό «Α» και αρχικά ψηφίζουμε για τις Ευρωεκλογές και στη συνέχεια Περιφερειακές εκλογές.

Στη συνέχεια ψηφίζουμε στο δεύτερο εκλογικό τμήμα, με το διακριτικό «Β», αρχικά στις Δημοτικές και στη συνέχεια στις Κοινοτικές εκλογές.

Τα εκλογικά τμήματα θα στεγάζονται στο ίδιο εκλογικό κατάστημα και σε συνεχόμενες αίθουσες, ώστε να προκύπτει και χωροταξικά η αλληλουχία τους.
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κάθε εκλογέα ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία στα ανωτέρω «Α» και «Β» τμήματα.

Σε ένα εκλογικό τμήμα θα γίνονται, κατ’ εξαίρεση, οι εκλογές, εφόσον όμως ο αριθμός των εγγεγραμμένων δεν υπερβαίνει τους τριακόσιους (300).

Μάθε που ψηφίζειςΜέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) οι ψηφοφόροι μπορούν να μάθουν που ψηφίζουν.Συμπληρώνοντας στη σχετική φόρμα το ονοματεπώνυμο (τουλάχιστον τα δύο πρώτα γράμματα), το πατρώνυμο (τουλάχιστον τα δύο πρώτα γράμματα) και την χρονολογία γέννησης μπορείτε να δείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε.
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 12:38
Έπειτα από 4 χρόνια εργασιών αποκατάστασης και λήψης μέτρων προστασίας από τους βράχους που την περιβάλλουν, η Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα ανοίγει ξανά τις πύλες της.

Τα νέα εγκαίνια της μονής θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαΐου από τον υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ναντίρ Αλπαρσλάν.Το πρώτο τμήμα της Παναγίας Σουμελά, στην Τραπεζούντα - σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού- επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για τους επισκέπτες στις 18 Μαΐου , μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναστήλωσης, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τον Ali Ayvazoglu, τοπικό Διευθυντή του Υπουργείου Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας.

 

Ωστόσο, πρόκειται για σταδιακό άνοιγμα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε όλους τους χώρους. Σε πρώτη φάση, επισκέψιμοι θα είναι τα μέρη μέχρι και το προαύλιο του μοναστηριού, ενώ οι αρχές έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να στερεώσουν τουλάχιστον τον τεράστιο βράχο 1.600 τόνων, που ‘απειλούσε’ να πέσει πάνω στην κεντρική πύλη της μονής, με συρμάτινα πλέγματα.Σε δεύτερη φάση, οι εργασίες θα επικεντρωθούν σε καθαρισμό των βράχων πάνω από την εκκλησία και τα δωμάτια του μοναστηριού, καθώς στην αποκατάσταση του εσωτερικού της εκκλησίας.Η Παναγία Σουμελά όταν άνοιξε ξανά τις πόρτες της το 2010 έπειτα από 88 χρόνια, συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο, ωστόσο το Σεπτέμβριο του 2015 οι τουρκικές αρχές αναγκάστηκαν να την κλείσουν και πάλι λόγω σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και τη διατήρηση του μνημείου.Μιλώντας στο κρατικό πρακτορείου Anadolu, ο διευθυντής Αλί Αιβαζόγλου δήλωσε ότι το μοναστήρι θα γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.


 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του  2016 και στο πρώτο μέρος της αναστήλωσης σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τούρκου Αξιωματούχου: ««Καθαρίστηκαν 4.000 τόνοι βράχων για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Επιπλέον ανασχεδιάστηκε μονοπάτι 300 μέτρων για το Μοναστήρι και αποκαταστάθηκαν τα ιστορικά υδραγωγεία, το κτίριο εισόδου και οι σκάλες που οδηγούσαν στο μοναστήρι».


 

Τοιχογραφία στη Μονή Σουμελά

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Τούρκοι, το μοναστικό συγκρότημα, που από το 2000 βρίσκεται στην προσωρινή λίστα της UNESCO με τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, δεν θα είναι εξολοκλήρου επισκέψιμο.Ο υπουργός Τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι έχει δηλώσει ότι σε αυτή τη φάση προσβάσιμο θα είναι μόνο ένα τμήμα του.Να σημειωθεί τέλος ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο, μάλιστα,  έχει αιτηθεί στις τουρκικές αρχές να του δοθεί άδεια για την τέλεση ορθόδοξης λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο του 2019.
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 12:18
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο των εκλογών 25 και 26 Μαΐου 2019, με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.
Ο χάρτης του meteo, που ακολουθεί δίνει την πρόγνωση θερμοκρασίας και φαινομένων το μεσημέρι του Σαββάτου 25/05.

Όπως διακρίνεται και στον χάρτη, οι μέγιστες θερμοκρασίες το Σάββατο θα κυμανθούν από 22 ως 26 βαθμούς Κελσίου.Και αύριο στην Κρήτη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες γεγονός που σημαίνει ότι οι εκλογείς με σύμμαχο τον καλό καιρό θα πάνε να ψηφίσουν.

kairos xartis

Η θερμοκρασία στις 4 μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης
Την Κυριακή, στο Ηράκλειο ενδεικτικά στις 12 το μεσημέρι, ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 27 βαθμούς Κελσίου, στο Ρέθυμνο στους 26 βαθμούς, στα Χανιά στους 25 βαθμούς και στον Άγιο Νικόλαο στους 26 βαθμούς Κελσίου.
Επίσης σε άλλες περιοχές της Κρήτης, ενδεικτικά  στην Ιεράπετρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί τους 25 βαθμούς Κελσίου, στο Σπήλι Ρεθύμνου στους 24 βαθμούς Κελσίου, στη Γέργερη Ηρακλείου στους 26 βαθμούς, στο Τυμπάκι στους 25 βαθμούς και στις Μοίρες στους 26 βαθμούς Κελσίου.
Επίσης στο Τζερμιάδο στους 22 βαθμούς Κελσίου, στην Πρέβελη Ρεθύμνου στους 25 βαθμούς και στην Παλαιόχωρα Χανίων στους 24 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr
Σάββατο, 25 Μάιος 2019 10:43
Πόσοι είναι, εν τω μεταξύ, οι δημότες που θα ψηφίσουν στις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης; Πρόκειται για 541.705 ανθρώπους, όπως καταγράφει τον αριθμό η Περιφέρεια Κρήτης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό πόσοι από αυτούς θα πάνε στις κάλπες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους... αριθμούς.

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων:
-356 εκλογικά τμήματα (τα δυο ειδικά) σε 615 αίθουσες
Εγγεγραμμένοι:
-143.500 στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους
-911 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών
-1.959 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικών εκλογέων
-1.169 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 27 της εκλογικής νομοθεσίας.

Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου:
-591 εκλογικά τμήματα (το ένα ειδικό) σε 1102 αίθουσες
Εγγεγραμμένοι:
-256.893 στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους
-1.102 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών
-792 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικών εκλογέων
-583 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 27 της εκλογικής νομοθεσίας.

Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου:
-216 εκλογικά τμήματα σε 337 αίθουσες
Εγγεγραμμένοι:
-72.631 στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους
-356 τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών
-451 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικών εκλογέων
-196 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 27 της εκλογικής νομοθεσίας.

Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου:
-180 εκλογικά τμήματα (το ένα ειδικό) σε 312 αίθουσες
Εγγεγραμμένοι:
-68.681στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους
-303 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών
-507 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικών εκλογέων
-149 στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 27 της εκλογικής νομοθεσίας.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 23:42
Ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε ο κ. Θ. Σταθάκης το κλίμα συναίνεσης, μετά την σχετική δήλωση του κ. Γ. Μυλωνάκη σήμερα το πρωί, με αφορμή τα λάθος ψηφοδέλτια. Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέσης τους πρέπει να πιάσουμε το θέμα των λάθος ψηφοδελτίων από την αρχή.           
Σίγουρα έγινε λάθος στο μήκος των ψηφοδελτίων! Λάθος του τυπογραφείου. Έπρεπε να ελεγχθούν στην παραλαβή. Το λάθος όμως εδώ είναι άδολο δεν έχει πρόθεση κανένας να βλάψει, αυτό είναι ξεκάθαρο-ολοφάνερο.           
Όμως παραλαβή έγινε, σύμφωνα με το νόμο και από τον Δήμαρχο αρκετές μέρες πριν. Το λάθος εντοπίσθηκε και αποκρύφθηκε για να παρουσιαστεί το τελευταίο 48ωρο με ένα τρόπο πρωτόγνωρο. Συσχετίσθηκε από τον ίδιο τον κ. Θ. Σταθάκη (biskotto.gr) με την ικανότητα διοίκησης του Δήμου!!! Αυτός ο συσχετισμός παραβλέφθηκε αρχικά από εμάς στα πλαίσια ήπιου προεκλογικού αγώνα.
Όμως εντελώς απροκάλυπτα ο κ. Σταθάκης επανέλαβε τον συσχετισμό στην κεντρική του ομιλία σήμερα στην Κίσαμο. Επιμένει δηλαδή με συνέπεια να χρησιμοποιεί προεκλογικά το γεγονός και αυτό πιστοποιεί δόλο.           

Επειδή σε κάποιες αναρτήσεις παρατηρήθηκε η διάθεση κάποιων να επευφημήσουν την πράξη του Δημάρχου και να δηλώσουν ότι αυτό το λάθος σε άλλες εποχές θα αποκρυπτόταν εντελώς, με σκοπό να ακυρωθούν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, θεωρούμε ότι είχε τουλάχιστον την ηθική υποχρέωση να μας ενημερώσει ΑΜΕΣΑ και όχι την τελευταία στιγμή, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Ως προς το «άλλες εποχές» εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Θ. Σταθάκης μάλλον σε άλλες εποχές θέλει να μας γυρίσει. Το δείχνει ο τρόπος που προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το λάθος του τυπογραφείου. Η συναίνεση είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτόν, δεν άντεξε ούτε λίγες ώρες σε τέτοιο κλίμα.

Εκ του συνδυασμού
Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη
Κίσαμος 24/5/2019
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 22:33
40 υποψήφιοι συνδυασμοί κομμάτων κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στην Ελλάδα με 1.200 υποψήφιους Ευρωβουλευτές συνολικά.

Δείτε ακολούθως όλους τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές ανά κόμμα:

1. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

1 . ΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κωνσταντίνου
2 . ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Ανδρέα
3 . ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιλτιάδη
4 . ΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Γεωργίου
5 . ΒΑΛΝΤΕΝ ΑΞΕΛ- ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Γκότφριντ
6 . ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη
7 . ΓΡΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου
8 . ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αθανασίου
9 . ΔΟΥΛΟΥΜΠΕΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευαγγέλου
10 . ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΑΒΡΑΑΜ-ΜΑΡΙΟΣ του Γερασίμου
11 . ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
12 . ΚΑΣΤΕΛΙΝΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΑ του Τζίνο
13 . ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Σωκράτη
14 . ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ του Εμμανουήλ
15 . ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου
16 . ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Δημητρίου
17 . ΚΟΥΝΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Νικόλα
18 . ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ του Αλεξάνδρου 
19 . ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ελευθερίου
20 . ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Δημητρίου
21 . ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου
22 . ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ του Ιωάννη
23 . ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευστρατίου
24 . ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΥΦΟΥΚ του Μουσταφά
25 . ΜΟΥΧΑΜΜΑΝΤΙ ΓΙΟΝΟΥΣ του Ιμπραχίμ
26 . ΜΠΕΛΙΑ ΣΤΕΛΛΑ του Ιωάννη
27 . ΝΑΣΣΗ ΟΛΓΑ του Ελευθερίου
28 . ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου
29 . ΝΤΕΪΛΙ ΡΟΣ ΜΑΡΤΙΝ του Τόμας Πίτερ Άντονι
30 . ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Δημητρίου
31 . ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χριστόδουλου
32 . ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του Νικολάου
33 . ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξίου
34 . ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου
35 . ΡΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου
36 . ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Γεωργίου
37 . ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Νικολάου
38 . ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
39 . ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ του Ηλία
40 . ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Ιωάννη
41 . ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ του Δημητρίου
42 . ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

2. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1 . ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αγγέλου
2 . ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΜΕΪΡΑ του Φεχμή
3 . ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού
4 . ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Στεφάνου
5 . ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Νικολάου
6 . ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ - ΜΙΣΕΛ του Παναγιώτη
7 . ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Λεωνίδα
8 . ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΑΓΗΣ) του Δημητρίου
9 . ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) του Κυριάκου
10 . ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
11 . ΓΟΥΛΑ ΚΑΛΥΨΩ του Γεωργίου
12 . ΔΕΡΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου
13 . ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ του Γερασίμου
14 . ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
15 . ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ζαχαρία
16 . ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη
17 . ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
18 . ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη
19 . ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου
20 . ΚΡΕΜΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου - Θεοδώρου
21 . ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Παναγιώτη
22 . ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Ηλία
23 . ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου
24 . ΛΑΖΑΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Γεωργίου
25 . ΜΑΛΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Παναγιώτη
26 . ΜΑΡΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημοσθένη
27 . ΜΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ
28 . ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του Μιχαήλ
29 . ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη
30 . ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σταύρου
31 . ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη
32 . ΜΠΛΕΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Αναστασίου
33 . ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου 
34 . ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Τριανταφύλλου
35 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΛΕΝΗ του Λάμπρου
36 . ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ - ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (ΚΛΑΙΡΗ) του Σταύρου
37 . ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Λεωνίδα
38 . ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΕΓΚΥ) του Διονυσίου
39 . ΤΖΑΒΕΛΑ ΦΕΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του Αθανασίου
40 . ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Δημητρίου
41 . ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΑΚΗΣ) του Παναγή
42 . ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του Χαραλάμπους

3. ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
2 . ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου
3 . ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κυριάκου
4 . ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ του Δημητρίου
5 . ΜΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στυλιανού
6 . ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Αγγέλου
7 . ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνα
8 . ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου
9 . ΠΑΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Γεωργίου
10 . ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου
11 . ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου
12 . ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βαγγέλη
13 . ΡΕΜΠΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Λάμπρου
14 . ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανάσιου
15 . ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Απόστολου
16 . ΣΙΔΕΡΗ - ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη
17 . ΣΠΥΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ του Νικολάου
18 . ΤΣΑΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Ιωάννη
19 . ΧΑΛΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου
20 . ΧΑΛΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ του Ελευθερίου
21 . ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου
22 . ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΞΑΝΘΗ του Χρυσοστόμου
23 . ΨΑΡΟΜΠΑ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη

4. Κίνημα Αλλαγής (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα "ΠΑΣΟΚ" - Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών "ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ." - Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης "Ε.Δ.Ε.Μ." - Ανανεωτική Αριστερά - Προοδευτικό Κέντρο – Κινήσεις Πολιτών)

1 . ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Νικόλαος του Μαρίνου
2 . ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ Βαρβάρα (Βέρα) του Φωτίου
3 . ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ Αθανάσιος (Σάκης) του Αστέριου
4 . ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Ιωάννης του Δημητρίου
5 . ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ Ανδρέας του Παντελή
6 . ΓΕΩΡΓΑΚΗ Σταυρούλα (Βούλα) του Ιωάννη
7 . ΓΚΕΜΗ Έντα του Ροκ
8 . ΓΟΣΠΟΔΙΝΗ Αναστασία-Ασπασία (Άσπα) του Δημητρίου
9 . ΔΑΛΜΑΣ Ιωάννης του Βασιλείου
10 . ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Παύλος του Χαραλάμπους
11 . ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ Αγλαΐα (Αίγλη) του Κωνσταντίνου
12 . ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Παναγιώτης του Κωνσταντίνου
13 . ΚΑΪΛΗ Ευδοξία-Εύα του Αλεξάνδρου
14 . ΚΑΛΛΗ Γεωργία του Νικολάου
15 . ΚΑΜΙΝΗΣ Γεώργιος του Βασιλείου
16 . ΚΑΠΟΥΝΗΣ Δημήτριος του Γεωργίου
17 . ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Γεωργίου
18 . ΚΟΣΜΙΔΟΥ Κωνσταντίνα του Δημητρίου
19 . ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ Ευαγγελία του Σταύρου
20 . ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Αγγελική του Δημητρίου
21 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Σταύρος του Ζαφειρίου
22 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Υπατία του Στεφάνου
23 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Στέργιος-Γαβριήλ του Φλώρου
24 . ΜAΛΛΙΩΡΗ Μινέρβα-Μελπομένη (Μένη) του Αθανασίου
25 . ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ Ιωάννης του Νικηφόρου
26 . ΜΠΟΥΡΑ Ευαγγελία (Εύα) του Γεωργίου
27 . ΜΩΡΑΛΗ Βασιλική του Ευαγγέλου
28 . ΜΩΡΟΥ Ισμήνη του Σπυρίδωνος
29 . ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ Γεώργιος του Νικολάου
30 . ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Λάμπρος του Αλεξάνδρου
31 . ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Νικόλαος του Ανδρέα
32 . ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χριστίνα του Κωνσταντίνου
33 . ΡΟΛΟΓΗΣ Δημήτριος του Γεωργίου
34 . ΣΑΔΟΥΛΑ Σεβτζάν του Σινασή
35 . ΣΚΛΑΒΟΣ Γεώργιος του Αθανασίου
36 . ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ Αλέξανδρος του Γεωργίου
37 . ΤΖΑΛΑΛΗΣ Αθανάσιος του Κοσμά
38 . ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ Αντώνιος του Παναγιώτη
39 . ΤΣΟΥΛΙΑΣ Νικόλαος του Κωνσταντίνου
40 . ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Εμμανουήλ του Γεωργίου
41 . ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου
42 . ΧΡΟΥΜΠ Γιουσεφ (Ιωσήφ) του Αμντούλ-Φατάχ

5. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

1 . ΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
2 . ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεράσιμου
3 . ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Παντελή
4 . ΑΡΑΠΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) χήρα Δημητρίου
5 . ΒΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
6 . ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Σταματίου
7 . ΒΙΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου
8 . ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του Ρωσσέτου
9 . ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ του Παναγιώτη
10 . ΔΙΓΕΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΣΕΜΙΝΑ) του Αναστασίου
11 . ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΟΥΛΑ) του Δημητρίου
12 . ΕΞΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΑΚΟΣ) του Θεοφάνη
13 . ΚΑΠΕΤΗ ΘΕΑΝΩ του Λαζάρου
14 . ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ) του Ηλία
15 . ΚΕΡΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΜ ΙΜΠΡΑΗΜ του Φερεντίν
16 . ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Παύλου
17 . ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
18 . ΚΟΥΖΙΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) του Παναγιώτη
19 . ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣ του Ιωάννη
20 . ΚΟΥΡΗ ΗΡΑ – ΕΙΡΗΝΗ του Γαβριήλ
21 . ΛΙΟΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Σπυρίδωνα
22 . ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ του Κυριαζή
23 . ΜΑΣΤΡΟΛΕΩΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ηλία
24 . ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ του Χρήστου
25 . ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΧΜΕΤ του Μωχάμετ
26 . ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ του Σταματίου
27 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ελευθερίου
28 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του Νικολάου
29 . ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου
30 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του Σπυρίδωνα
31 . ΠΟΜΑΣΚΙ ΓΚΕΟΡΓΚΙ του Νίνο
32 . ΡΑΖΟΥ ΛΟΥΙΖΑ του Σπυρογιάννη 
33 . ΡΕΤΖΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Χρήστου
34 . ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Νικολάου
35 . ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ
36 . ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
37 . ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Δημητρίου
38 . ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του Διονυσίου
39 . ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
40 . ΤΖΙΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
41 . ΤΣΙΟΥΠΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Σπυρίδωνα
42 . ΧΑΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του Γεωργίου

6. ΠΟΤΑΜΙ

1 . ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου
2 . ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη
3 . ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
4 . ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΟΛΓΑ του Κωνσταντίνου
5 . ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
6 . ΓΕΡΟΥΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Θρασύβουλου
7 . ΓΙΑΝΝΑ ΕΡΜΕΛΑ του Αντνάντ
8 . ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Ανδρέα
9 . ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αριστοτέλη
10 . ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του Αντρέι
11 . ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Δαμουλή
12 . ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευθυμίου
13 . ΔΟΥΡΟΥ ΟΛΓΑ του Αχιλλέα
14 . ΚΑΚΑΒΕΛΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ) του Γεωργίου
15 . ΚΑΚΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
16 . ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
17 . ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του Μιχαήλ
18 . ΚΑΡΚΑΜΠΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Βενιζέλου
19 . ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
20 . ΚΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αριστείδη
21 . ΚΥΡΙΑΖΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του Κωνσταντίνου
22 . ΚΥΡΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Λεωνίδα
23 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Ευαγγέλου
24 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αλεξάνδρου
25 . ΛΕΟΝΤΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Παναγιώτη
26 . ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
27 . ΜΠΑΛΩΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΗ) του Δημητρίου
28 . ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΑΝΙΑ) του Ιωάννη
29 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Αντωνίου
30 . ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
31 . ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
32 . ΡΕΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
33 . ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Τριανταφύλλου
34 . ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του Παναγιώτη
35 . ΣΠΑΝΔΑΓΟΥ ΑΛΙΚΗ του Σπυρίδωνος
36 . ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου
37 . ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του Γεωργίου
38 . ΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου
39 . ΦΕΝΕΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Γεωργίου
40 . ΦΙΛΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ του Νικολάου
41 . ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ματθαίου
42 . ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

7. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

1 . ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιχαήλ
2 . ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΑΝΤΑΟΥΤΣΑΚΗ ΑΘΗΝΑ του Παντελεήμονος
3 . ΑΝΥΦΑΝΤAKH ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Ανδρέα 
4 . ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΝΤΙΜΗΣ) του Αργυρίου
5 . ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Αθανασίου
6 . ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
7 . ΓΚΟΥΣΜΠΟΥΝΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου
8 . ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου
9 . ΔΕΝΕΚΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ του Στεφάνου
10 . ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του Μιχαήλ
11 . ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ευαγγέλου
12 . ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
13 . ΖΙΑΜΠΑ ΕΙΡΗΝΗ του Αργυρίου
14 . ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Παναγιώτη
15 . ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Αναστασίου
16 . ΚΑΡΙΜΙ ΜΑΣΟΥΝΤ του Μπαγιεζίντ
17 . ΚΑΡΚΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Χρήστου
18 . ΚΑΤΣΙΑΦΑ ΑΝΘΟΥΛΑ του Γεωργίου
19 . ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ (ΦΥΛΛΙΩ) του Αγγέλου
20 . ΚΟΥΡΝΕΤΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ του Παναγιώτη
21 . ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΒΛΑΤΤΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Ελευθερίου
22 . ΜΑΓΚΑΝΙΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΩΗ του Σπυρίδωνος
23 . ΜΑΜΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Σταματίου
24 . ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
25 . ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
26 . ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη
27 . ΝΑΣΙΩΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΟΥΛΗ) του Ηλία
28 . ΝΕΣΤΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΑ) του Περικλή
29 . ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιχαήλ
30 . ΝΤΑΛΙΟΥ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ του Ιωάννη
31 . ΞΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
32 . ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Βαΐου
33 . ΠΑΣΠΑΤΗ ΜΑΡΙΑ του Αναστασίου
34 . ΠΕΛΕΓΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοδώρου
35 . ΠΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΙΑ) του Κυριάκου
36 . ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του Αγαμέμνονος
37 . ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σωτηρίου
38 . ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου
39 . ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου
40 . ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Βασιλείου Κλεάνθη
41 . ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιχαήλ
42 . ΤΣΟΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αχιλλέα

8. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

1 . ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου
2 . ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΕΛΕΝΗ (ΑΝΤΩΛΕΝΑ) του Δημητρίου
3 . ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΕΛΛΑΣ (ΕΛΙΝΑ) του Γεωργίου
4 . ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου
5 . ΓΚΟΝΤΑ ΜΑΡΙΝΑ του Ευαγγέλου
6 . ΔΑΒΒΕΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Ιωάννη
7 . ΚΑΛΟΧΕΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του Δημητρίου
8 . ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου
9 . ΚΟΥΒΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου
10 . ΚΟΥΤΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Παναγή
11 . ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
12 . ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Νικολάου
13 . ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γαβριήλ
14 . ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Επαμεινώνδα
15 . ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του Παναγιώτη
16 . ΜΙΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου
17 . ΜΙΧΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ
18 . ΜΟΥΖΑΚΑ - ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΥΔΙΑ του Λαζάρου 
19 . ΜΠΑΡΔΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ) του Ιωάννη
20 . ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου
21 . ΝΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Πολυκάρπου
22 . ΝΑΣΙΚΑ ΖΩΗ του Ιωάννη
23 . ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
24 . ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Τιμολέοντος
25 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
26 . ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αντύπα
27 . ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του Παναγιώτη
28 . ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
29 . ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Βασιλείου
30 . ΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χαραλάμπους
31 . ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γεωργίου
32 . ΣΑΡΤΑΜΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη
33 . ΣΙΑΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Πέτρου
34 . ΣΟΜΜΕΡ ΟΛΙΒΕΡ ΤΙΝΟ (ΚΩΣΤΑΣ) του Νικολάου
35 . ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ του Αριστείδη
36 . ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου
37 . ΤΑΜΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του Αλεξάνδρου
38 . ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη
39 . ΤΡΑΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου
40 . ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου
41 . ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
42 . ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

9. ΠΟΛΙΤΕΣ του ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

1 . ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Βασιλείου
2 . ΚΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου
3 . ΛΑΓΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Σπήλιου
4 . ΛΑΟΥΤΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
5 . ΛΙΠΚΟΒΙΤΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
6 . ΜΠΑΛΗ ΕΛΕΝΗ του Αθανασίου
7 . ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του Σταύρου
8 . ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αυγουστίνου
9 . ΧΑΤΖΗΦΩΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου
10 . ΧΟΥΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Γεωργίου
11 . ΨΗΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη

10. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 . ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Ιωσήφ
2 . ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Θωμά
3 . ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κυριάκου
4 . ΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδρέα
5 . ΚΑΝΙΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος
6 . ΚΑΠΡΙΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Μιχαήλ
7 . ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Στέλιου
8 . ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αβραάμ
9 . ΛΥΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη
10 . ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
11 . ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργίου
12 . ΜΕΧΛΙΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου
13 . ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κλεάνθη
14 . ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Ιωάννη
15 . ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Νικολάου
16 . ΜΟΥΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του Χρήστου
17 . ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Λεωνίδα
18 . ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αχιλλέως
19 . ΝΤΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννη
20 . ΝΥΚΤΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου 
21 . ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Εμμανουήλ
22 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Κωνσταντίνου
23 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου
24 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Γεωργίου
25 . ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ του Γεωργίου
26 . ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του Γεωργίου
27 . ΠΑΠΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του Γεωργίου
28 . ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
29 . ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευαγγέλου
30 . ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του Ιωάννη
31 . ΣΕΡΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Πασχάλη
32 . ΣΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
33 . ΣΠΑΘΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του Ιωάννη
34 . ΣΠΑΘΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου
35 . ΣΤΑΜΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ του Βασιλείου
36 . ΣΧΟΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δήμου
37 . ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
38 . ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του Ευκλείδη
39 . ΤΡΕΜΠΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κωνσταντίνου
40 . ΤΣΑΠΑΡΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αναστασίου
41 . ΤΣΙΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
42 . ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) του Ιωάννη

11. ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

1 . ΑΛΗ ΟΣΜΑΝ ΟΖΤΖΑΝ του Ιμπράμ
2 . ΑΛΗ ΤΣΑΟΥΣ ΕΝΤΕΡ του Τζανκίς
3 . ΑΧΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΟΖΑΝ του Ουζέρ
4 . ΓΙΑΣΑΡ ΜΟΥΣΤΑΦΑ του Μεμέτ
5 . ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΜΠΟΥΣΡΑ του Ισμαήλ
6 . ΓΚΙΡΙΤΛΗ ΜΕΛΤΕΜ του Καδρή
7 . ΔΕΜΗΡ ΟΓΛΑΡΗ ΕΡΚΑΝ του Μουμίν
8 . ΕΛΣΑΦΕΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ του Γιουσέφ
9 . ΙΜΠΡΑΜ ΙΜΠΡΑΗΜ του Ρασήμ
10 . ΙΣΛΑΜ ΙΜΠΡΑΜ ΑΚΙΝ του Χαλήλ Ιμπράμ
11 . ΚΑΠΖΑ ΜΩΧΑΜΜΕΤ του Μεχμεταλή
12 . ΚΑΡΑ ΑΪΣΟΥΝ του Μουμίν
13 . ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΑΛΗ του Ριφάτ
14 . ΚΟΤΖΑ ΜΟΛΛΑ ΟΓΛΟΥ ΜΠΕΛΙΝ του Μετίν
15 . ΜΑΤΖΑΡ ΜΕΜΕΤ του Λουτφή
16 . ΜΕΜΕΤ ΑΛΗ ΣΕΧΕΡ του Σαμή
17 . ΜΟΛΛΑ ΑΛΗ ΡΑΜΑΔΑΝ του Αμέτ
18 . ΜΟΛΛΑ ΧΟΥΣΕΪΝ ΕΜΙΝΕ του Μουσταφά
19 . ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΜΕΤ του Μουσταφά
20 . ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΣΜΑ του Ιλιάζ
21 . ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΜΠΕΡΝΑ του Μπεκήρ
22 . ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΧΟΥΣΕΪΝ του Μεχμέτ
23 . ΜΠΑΝΤΑΚ ΧΟΥΣΕΪΝ του Σαμπάν
24 . ΜΠΕΛΤΣΟ ΜΠΑΧΡΗ του Μπαχρή
25 . ΜΠΟΥΛΜΠΟΥΛ ΕΣΡΑ του Εμίν
26 . ΝΙΑΖΗ ΟΓΛΟΥ ΟΖΛΕΜ του Ταλάτ
27 . ΝΙΖΑΜ ΤΖΕΒΙΔΕ του Σαλήχ
28 . ΟΣΜΑΝ ΡΕΪΧΑΝ του Ρετζέπ
29 . ΣΑΜΠΡΗ ΟΓΛΟΥ ΓΚΙΟΚΜΕΝ του Σαμπρή
30 . ΣΑΡΗ ΜΑΧΜΟΥΤ ΦΕΤΙΕ του Χασάν
31 . ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΑΛΗ του Χουσείν
32 . ΤΑΧΗΡ ΤΖΕΜΑΛΗ του Χασάν
33 . ΧΑΛΗΛ ΜΟΥΜΠΕΡΑ του Σαμπρή
34 . ΧΑΛΗΛ ΤΖΑΧΙΤ του Χουσεΐν
35 . ΧΑΛΗΛ ΧΑΣΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜ του Χουσεΐν 
36 . ΧΑΣΑΝ ΓΙΕΣΙΜ του Νιαζή
37 . ΧΑΣΑΝ ΣΕΝΤΑΤ του Μουσταφά
38 . ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ του Χουσεΐν
39 . ΧΑΤΖΗ ΜΕΜΙΣ ΧΑΜΙΔΕ του Μουζαφέρ
40 . ΧΑΦΟΥΖ ΧΟΤΖΑ ΑΠΤΟΥΛΚΑΔΗΡ του Μεχμέτ
41 . ΧΙΝΤ ΣΕΒΤΑΠ του Ρασήμ
42 . ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΕΜΡΑ του Ραμαδάν

12. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ

1 . ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΝΑΣ) του Ευγενίου-Αντωνίου
2 . ΑΝΤΙΜΗΣΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
3 . ΑΧΛΙΟΠΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γρηγορίου
4 . ΒΑΛΑΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ευγενίου
5 . ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
6 . ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΔΙΑΝΕΛΟΣ του Γεωργίου
7 . ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Αλεξάνδρου
8 . ΓΥΑΛΙΣΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Διονυσίου
9 . ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του Ευαγγέλου
10 . ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
11 . ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του Γεωργίου
12 . ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Χρήστου
13 . ΚΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΛΥΝ του Ηλία
14 . ΚΩΝΣΤΑΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου
15 . ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ του Αντωνίου
16 . ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αθανασίου
17 . ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βενιζέλου-Ελευθερίου
18 . ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ) του Ιωάννη
19 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
20 . ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
21 . ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του Δημητρίου
22 . ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
23 . ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία
24 . ΣΟΛΑΚΙΑΝ ΜΑΡΙ-ΛΟΥΙΖ του Ματθαίου
25 . ΤΑΝΤΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Παντελή
26 . ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΑ του Γεωργίου
27 . ΤΣΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικολάου
28 . ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βαλσάμη
29 . ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του Γεωργίου
30 . ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΥΠΙΟΣ του Ελευθερίου

13. ΛΕΥΚΟ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ PESG - PEOPLE΄S EUROPEAN SOCIAL GROUPS

1 . ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
2 . ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
3 . ΝΤΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννου
4 . ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ελευθερίου

14. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

1 . ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αριστομένη
2 . ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΑΣΩΝ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
3 . ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Παντελή
4 . ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ του Ευαγγέλου
5 . ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αργυρίου
6 . ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΡΙΑ του Μιχαήλ
7 . ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Μιχαήλ
8 . ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Ευαγγέλου
9 . ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου
10 . ΚΟΝΤΟΦΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
11 . ΚΟΥΦΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Αριστείδη 
12 . ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου
13 . ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΩ του Ηλία
14 . ΜΑΡΚΟΒΗ ΜΑΡΙΑ του Σταύρου
15 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Προδρόμου
16 . ΠΕΤΡΑΚΗ ΝΙΚΗ του Κωνσταντίνου
17 . ΣΟΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ του Δημητρίου
18 . ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ του Σταύρου
19 . ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου
20 . ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Βασιλείου
21 . ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Μιχαήλ
22 . ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Ιωάννη

15. Ελεύθερη Πατρίδα

1 . AMΠATZH ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου
2 . ΑΣΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ηλία
3 . ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
4 . ΓΛΥΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Πέτρου
5 . ΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Γεωργίου
6 . ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Ιωάννη
7 . ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ιωάννη
8 . ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου
9 . ΖΩΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του Βαγγέλη
10 . ΚΑΪΚΟΥΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Χαράλαμπου
11 . ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου
12 . ΚΑΡΑΦΥΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Ελευθερίου
13 . ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη
14 . ΚΟΡΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ
15 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Κωνσταντίνου
16 . ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου
17 . ΜΑΚΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Αναστασίου
18 . ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ηλία
19 . ΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρίδωνος
20 . ΜΗΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου
21 . ΜΠΟΥΡΔΑΜΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ του Σταύρου
22 . ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου
23 . ΠΑΠΑΔΗ ΑΘΗΝΑ του Νικολάου
24 . ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του Σωτηρίου
25 . ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ
26 . ΣΤΑΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Κωνσταντίνου
27 . ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ηλία
28 . ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
29 . ΤΣΙΛΙΚΟΥΔΗ ΕΥΠΡΑΞΙΑ του Αθανασίου
30 . ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Βίκτωρα
31 . ΦΙΛΚΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ισίδωρου
32 . ΦΛΑΜΠΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Παναγιώτη
33 . ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Χρήστου

16. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 . ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του Άγγελου
2 . ΒΕΡΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου
3 . ΒΟΡΔΟΧΕΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
4 . ΓΚΙΟΚΑ-ΤΣΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) του Γεωργίου
5 . ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Ιακώβου
6 . ΔΕΡΜΑΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του Λουκά
7 . ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
8 . ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
9 . ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Γεωργίου
10 . ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου 
11 . ΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
12 . ΛΥΜΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος
13 . ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Αποστόλου
14 . ΜΑΡΚΟΥΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη
15 . ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντόρα) του Διονυσίου
16 . ΜΟΥΤΑΦΤΣΗ ΑΡΙΣΤΗ του Στεργίου
17 . ΝΥΚΤΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
18 . ΞΑΝΘΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Νικολάου
19 . ΠΑΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ) του Αλεξάνδρου
20 . ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αλεξάνδρου
21 . ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
22 . ΠΕΝΟΓΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του Χρήστου
23 . ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου
24 . ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του Παναγιώτη
25 . ΣΑΚΚΟΜΗΤΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου
26 . ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ηλία
27 . ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Φιλίππου
28 . ΦΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παντελεήμονος
29 . ΧΥΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου

17. ΕΝΥΠΕΚΚ - ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

1 . ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Παναγιώτη
2 . ΑΝΑΤΣΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βλασίου
3 . ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΛΕΝ) του Θεοκλή
4 . ΓΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Στυλιανού
5 . ΔΕΡΒΕΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνα
6 . ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του Ιωάννη
7 . ΔΡΙΤΣΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Γεωργίου
8 . ΖΑΡΑΓΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ συζ. Αλεξάνδρου
9 . ΖΗΣΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Κωνσταντίνου
10 . ΖΙΝΤΣΟΥΚ ΜΑΡΙΑ του Ιβάν
11 . ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Ευαγγέλου
12 . ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία
13 . ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Δημητρίου
14 . ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου
15 . ΛΑΖΑΡΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του Μενελάου
16 . ΛΙΑΡΟΚΑΠΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ (ΑΡΗΣ) του Μηνά
17 . ΛΙΒΕΡΗ ΣΟΦΙΑ του Κωνσταντίνου
18 . ΜΑΛΑΠΕΤΣΑ ΖΩΗ του Ευσταθίου
19 . ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου
20 . ΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαριλάου
21 . ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Παναγιώτη
22 . ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
23 . ΜΠΕΡΤΣΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΙΑ) του Ηλία
24 . ΜΠΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Νικολάου
25 . ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου
26 . ΝΤΟΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
27 . ΠΑΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου
28 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ του Σάββα
29 . ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
30 . ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία
31 . ΠΑΡΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΕΛΕΝΗ (ΛΙΑΝΑ) του Αθανασίου
32 . ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
33 . ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου
34 . ΣΤΡΙΜΠΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Αλεξάνδρου
35 . ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ του Εμμανουήλ
36 . ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ελευθερίου
37 . ΤΣΙΓΑΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του Ιωάννη

18. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

1 . ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου
2 . ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Νικολάου
3 . ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του Παναγιώτη
4 . ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη
5 . ΒΑΓΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Βασιλείου
6 . ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ
7 . ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
8 . ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου
9 . ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Παναγιώτη
10 . ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου
11 . ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Κωνσταντίνου
12 . ΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Λουκά
13 . ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ηλία
14 . ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Νικολάου
15 . ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Χρήστου
16 . ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
17 . ΘΑΝΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟ του Βινταΐλ
18 . ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Ιωάννη
19 . ΚΟΥΛΟΥΒΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Στυλιανού
20 . ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργίου
21 . ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου
22 . ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αναστασίου
23 . ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑΝΝΗΚΩΣΤΑΣ του Όθων
24 . ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγή
25 . ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του Σπυρίδωνος
26 . ΜΟΣΧΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ του Κυριάκου
27 . ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Θεοδώρου
28 . ΜΠΛΙΑΤΣIΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου
29 . ΝΙΑΡΧΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
30 . ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σωτηρίου
31 . ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
32 . ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μιχαήλ
33 . ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Κωνσταντίνου
34 . ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Δημητρίου
35 . ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ του Βασιλείου
36 . ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Μιχαήλ
37 . ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου
38 . ΤΣΕΒΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Σπυρίδωνος
39 . ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Γεωργίου
40 . ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ του Παναγιώτη
41 . ΧΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του Αναστασίου
42 . ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Γεωργίου

19. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

1 . ΒΕΡΓΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Εμμανουήλ
2 . ΚΑΣΤΡΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΑ του Πέτρου
3 . ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ζώη
4 . ΚΟΛΟΒΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΪΝΤΑ του Αθανασίου
5 . ΛΙΣΑΓΚΟΡ-ΒΕΡΓΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ του Γκριγκόρι
6 . ΤΑΚΟΣ-ΓΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Δημητρίου

20. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)

1 . ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΑΝΝΑ του Γεωργίου
2 . ΓΑΤΣΟΥ ΙΟΡΔΑΝΑ του Ευαγγέλου
3 . ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
4 . ΕΡΗΜΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Βλάσιου
5 . ΖΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γρηγορίου
6 . ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη 
7 . ΚΑΝΤΖΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Βασιλείου
8 . ΚΕΦΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου
9 . ΚΙΤΣΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνος
10 . ΚΟΤΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του Γεωργίου
11 . ΚΟΥΡΙΛΑΣ ΜΗΝΑΣ του Ηλία
12 . ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Δημητρίου
13 . ΚΤΕΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αθανασίου
14 . ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
15 . ΛΑΧΑΝΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του Κωνσταντίνου
16 . ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
17 . ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΜΑ ΠΑΟΥΛΙΝ του Λαζάρ
18 . ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Αποστόλου
19 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΦΡΟΝΙΟΣ του Διονυσίου
20 . ΠΡΙΦΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του Γιοσήφ
21 . ΣΜΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου

21. ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

1 . ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ του Νικολάου
2 . ΑΛΕΞΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου
3 . ΑΛΙΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Εμμανουήλ
4 . ΒΑΘΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου
5 . ΒΑΡΘΑΛΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του Αντωνίου
6 . ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στέφανου
7 . ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ (ΗΡΩ) του Επιμενίδη
8 . ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αγγελή
9 . ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Νικολάου
10 . ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου
11 . ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ-ΚΑΛΤΣΙΔΗ ΑΘΗΝΑ του Κωνσταντίνου
12 . ΖΗΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ του Ιωάννη
13 . ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Σπυρίδωνος
14 . ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου
15 . ΚΛΕΙΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ του Δημοσθένους
16 . ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ανδρέα
17 . ΚΤΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ανδρέα
18 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Χρήστου
19 . ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου
20 . ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Παναγιώτη
21 . ΜΑΡΙΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΟΤΗΣ) του Αθανασίου
22 . ΜΕΝΕΞΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Χρήστου
23 . ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου
24 . ΜΠΑΣΚΟΥΤΑ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Δημητρίου
25 . ΜΠΙΣΜΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου
26 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του Παναγιώτη
27 . ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΕΑΡΧΟΣ του Μιχαήλ
28 . ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ του Παναγιώτη
29 . ΠΑΠΑΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ του Αχιλλέως
30 . ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Οδυσσέως
31 . ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παναγιώτη
32 . ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου
33 . ΠΡΟΕΣΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Χριστοφόρου
34 . ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΝΙΝΑ του Χβτίσο
35 . ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του Στυλιανού
36 . ΣΕΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Νικολάου
37 . ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου
38 . TΖANOY – ΨΑΡΟΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Δημητρίου
39 . ΦΑΝΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Χαραλάμπους
40 . ΧΑΡΧΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σταμούλη
41 . ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου

22. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

1 . ΔΑΛΑΒΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου
2 . ΚΑΡΑΖΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Κωνσταντίνου
3 . ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου

23. Νέα Ελληνική Ορμή

1 . ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεράσιμου
2 . ΑΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Βασιλείου
3 . ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Επαμεινώνδα
4 . ΒΑΪΤΣΗ-ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Θεοφάνη
5 . ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του Γεωργίου
6 . ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου
7 . ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΣΤΑΥΡΟΣ του Όθωνα
8 . ΒΡΑΚΑ-ΒΙΔΑΛΗ ΑΝΕΖΑ συζ. Αριστείδη
9 . ΓΩΝΙΑΝΑΚΗ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου
10 . ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ηλία
11 . ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του Δημητρίου
12 . ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Σπυρίδωνα
13 . ΘΗΒΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου
14 . ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ του Θεοδώρου
15 . ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Γεωργίου
16 . ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Γεωργίου
17 . ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Δημητρίου
18 . ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σαράντου
19 . ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Δημητρίου
20 . ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Φωτίου
21 . ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου
22 . ΜΠΑΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη
23 . ΜΠΟΓΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Νικολάου
24 . ΜΠΡΕΝΤΑ ΘΑΛΕΙΑ του Βασιλείου
25 . ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Μιχαήλ
26 . ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία
27 . ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του Γρηγορίου
28 . ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου
29 . ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδώρου
30 . ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου
31 . ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ
32 . ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευστρατίου
33 . ΤΣΑΤΣΗ-ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ συζ. Μιχαήλ
34 . ΤΣΕΠΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του Κωνσταντίνου
35 . ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη

24. Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα.Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ.)

1 . ΒΑΛΙΛΑ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΕΦΗ) του Ευαγγέλου
2 . ΒΕΤΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Ευαγγέλου
3 . ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου
4 . ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ του Δημητρίου
5 . ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
6 . ΓΚΑΜΠΑΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
7 . ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
8 . ΔΕΒΕΡΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Παναγιώτη
9 . ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σωτηρίου
10 . ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ) του Ιωάννη
11 . ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) του Ιωάννη
12 . ΚΑΜΕΝΟΒΑ ΖΛΑΤΚΑ του Κρούμ
13 . ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ελευθερίου
14 . ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Πασχάλη
15 . ΚΙΝΙΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Παναγιώτη 
16 . ΚΟΜΗΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
17 . ΚΟΥΦΗ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου
18 . ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Αργυρίου
19 . ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου
20 . ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΡΙΣΗΣ του Ιωάννη
21 . ΜΠΑΝΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Κωνσταντίνου
22 . ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα
23 . ΣΑΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αλεξάνδρου
24 . ΣΑΡΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του Δημητρίου
25 . ΣΟΥΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
26 . ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία
27 . ΤΕΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΑΜΠΡΙΚΑΣ) του Κυριάκου
28 . ΤΡΥΦΩΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του Θεοχάρη
29 . ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΚΗΣ) του Γεωργίου
30 . ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου

25. ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ

1 . ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
2 . ΓΚΙΝΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου
3 . ΜΗΤΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Δήμου
4 . ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Γεωργίου
5 . ΤΟΨΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Θεοφάνη

26. ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

1 . ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
2 . ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
3 . ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου
4 . ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
5 . ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ευαγγέλου
6 . ΒΕΡΓΙΝΗ (ΜΟΣΧΗ) ΘΕΟΔΩΡΑ του Δημητρίου
7 . ΓΙΟΦΚΟΣ ΘΩΜΑΣ του Ιωάννη
8 . ΓΚΑΝΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του Νικολάου
9 . ΔΗΜΟΛΙΟΣ ΦΙΛΗΜΩΝ του Δημητρίου
10 . ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Δημητρίου
11 . ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΝΥ) του Γεωργίου
12 . ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
13 . ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αναστασίου
14 . ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου
15 . ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛ (ΦΑΗΛΟΣ) του Μιλτιάδη
16 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αποστόλου
17 . ΚΩΣΣΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Αντωνίου
18 . ΜΑΣΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΑ του Ηλία
19 . ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα
20 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αλεξίου
21 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
22 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παύλου
23 . ΡΑΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του Αθανασίου
24 . ΣΕΡΜΠΑΝ-ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΒΙΟΡΙΚΑ του Ντουμίτρου
25 . ΣΙΓΑΛΑ ΜΑΡΟΥΣΩ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Νικολάου
26 . ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ του Γεωργίου
27 . ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου
28 . ΤΑΝΤΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Αθανασίου
29 . ΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου
30 . ΤΖΩΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του Σπυρίδωνα
31 . ΤΣΕΛΕΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
32 . ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Χρίστου
33 . ΧΑΤΖΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Νικολάου
34 . ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη

27. ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

1 . ACKERMANS (ΑΚΕΡΜΑΝΣ) MONIQUE (ΜΟΝΙΚΑ) του Benjamin (Μπέντζαμιν)
2 . ΑΜΜΑΡΙ ΜΙΣΕΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του Ιακώβου
3 . ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ευαγγέλου
4 . ΒΑΛΑΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΩΡΤΖΙΑ) του Βασιλείου
5 . ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη
6 . ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του Ιωάννη
7 . ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου
8 . ΔΟΔΟΥΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του Γεωργίου
9 . ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΖΙΜΗΣ) του Νικολάου
10 . ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
11 . ΚΑΒΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου
12 . ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ (ΡΟΥΛΑ) του Ιωάννη
13 . ΚΑΤΑΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου
14 . ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ του Θεμιστοκλή
15 . ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου
16 . ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Κωνσταντίνου
17 . ΜΠΙΡΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Δημητρίου
18 . ΠΑΛΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Αναστασίου
19 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
20 . ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΛΑΪΑ (ΑΛΙΑ) του Δημητρίου
21 . ΠΑΠΑΔΡΑΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) του Δημητρίου
22 . ΠΑΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του Νικολάου
23 . ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ-ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΑΣΩΝ του Γεωργίου
24 . ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ του Κωνσταντίνου
25 . ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου
26 . ΣΛΙΜΠΙ ΑΥΜΑΝ του Μοχαμάντ
27 . ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ) του Σταύρου
28 . ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Περικλή
29 . ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Αλεξάνδρου

28. ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Για Την Ευρώπη των Εθνών ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

1 . ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου
2 . ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
3 . ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Νικολάου
4 . ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του Βασιλείου
5 . ΒΛΑΧΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Μιχαήλ
6 . ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του Σαράντη
7 . ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη - Σπυρίδωνα
8 . ΓΙΟΒΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του Ανδρέα
9 . ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη - Αδάμ
10 . ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Κωνσταντίνου
11 . ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΣΟΦΙΑ του Στυλιανού
12 . ΚΕΝΤΡΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Θεοδώρου
13 . ΚΙΤΣΟΥ ΑΚΡΙΒΗ (ΒΙΒΗ) του Αντωνίου
14 . ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου
15 . ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
16 . ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
17 . ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Στάμου
18 . ΜΠΡΟΥΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
19 . ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του Παντελή
20 . ΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Ναπολέοντος
21 . ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗ ΕΥΦΗΜΙΑ του Δημητρίου
22 . ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
23 . ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του Χρυσόστομου
24 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Χρήστου
25 . ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
26 . ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Γεωργίου
27 . ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
28 . ΣΟΥΣΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αθανασίου
29 . ΤΣΕΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
30 . ΧΕΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

29. ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας

1 . ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αβραάμ
2 . ΑΔΑΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου
3 . ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Μιχαήλ
4 . ΓΚΙΚΑ ΛΟΥΪΖΑ του Δημητρίου
5 . ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου
6 . ΔΙΑΒΟΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Στυλιανού
7 . ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Νικολάου
8 . ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Σπυρίδωνα
9 . ΖΟΥΠΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Δημητρίου
10 . ΖΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
11 . ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Παναγιώτη
12 . ΚΑΛΑΒΑΝΟΣ - ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη
13 . ΚΑΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη
14 . ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
15 . ΚΑΤΡΑΔΗ ΕΛΕΝΗ του Στυλιανού
16 . ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Ιωάννη
17 . ΚΟΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη
18 . ΛΑΧΑΝΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του Δημητρίου
19 . ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Κλέαρχου
20 . ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημοσθένη
21 . ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωάννη
22 . ΜΑΥΡΟΥΔΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου
23 . ΜΗΛΙΑΖΗΜ ΤΖΕΜΑΛΗ του Μεχμέτ
24 . ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλκιβιάδη
25 . ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη
26 . ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Νικήτα
27 . ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΦΑΝΗ του Αθανασίου
28 . ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξάνδρου
29 . ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Γεωργίου
30 . ΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ του Αθανασίου
31 . ΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρυσόστομου
32 . ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ του Στυλιανού
33 . ΡΟΥΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου
34 . ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ
35 . ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Διονυσίου
36 . ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ ΜΟΡΦΑΚΗΣ (ΜΟΡΦΗΣ) του Χριστόδουλου
37 . ΤΣΙΜΠΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του Βασιλείου
38 . ΤΣΟΛΑΚ ΑΛΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ του Κερέμ
39 . ΧΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Φωτίου
40 . ΧΑΙΡΕΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του Εμμανουήλ
41 . ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου
42 . ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Χριστάκη

30. ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ

1 . ΓΑΒΟΥΧΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη
2 . ΔΑΦΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ζήση
3 . ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Κωνσταντίνου
4 . ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Αλεξάνδρου
5 . ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου
6 . ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου 
7 . ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Νικολάου
8 . ΚΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ του Γεωργίου
9 . ΚΑΡΦΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Παναγιώτη
10 . ΚΡΟΥΠΝΙΚ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του Ρόμαν
11 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Δημητρίου
12 . ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ του Γεωργίου
13 . ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του Ιωάννη
14 . ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Ιωάννη
15 . ΠΑΠΑΛΑΓΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου
16 . ΣΑΓΙΕΝΤ ΑΧΜΑΝΤ του Αμπντελχαμίντ
17 . ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Λυσιμάχου
18 . ΣΕΡΑΦΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ του Φωτίου
19 . ΣΤΑΜΑΤΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Παναγιώτη
20 . ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αθανασίου
21 . ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου
22 . ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Κυριάκου
23 . ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ομήρου

31. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

1 . ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Χρήστου
2 . ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ του Χρήστου
3 . ΑΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ιωάννη
4 . ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Μιχαήλ
5 . ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Νικολάου
6 . ΔΗΜΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Κυριάκου
7 . ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
8 . ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του Ιωάννη
9 . ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου
10 . ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
11 . ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αλεξάνδρου
12 . ΣΟΒΙΣΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Αθανασίου
13 . ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ του Ιορδάνη
14 . ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ του Αναστασίου

32. Οικολόγοι Πράσινοι

1 . ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Ανδρέα
2 . ΑΜΑΞΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
3 . ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη
4 . ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αναστασίου
5 . ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ηρακλέους
6 . ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
7 . ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του Ιωάννη
8 . ΒΕΜΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη
9 . ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου
10 . ΓΩΓΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αθανασίου
11 . ΔΟΔΟΥ - ΝΤΟΝΤΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ του Γεωργίου
12 . ΔΡΟΥΓΑ ΑΙΜΙΛΙΑ του Ιωάννη
13 . ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Χαραλάμπους
14 . ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ του Χρήστου
15 . ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεμιστοκλέους
16 . ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του Κωνσταντίνου
17 . ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου
18 . ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ του Ανδρέα
19 . ΚΟΥΝΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ελευθερίου-Φραγκίσκου
20 . ΚΩΤΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Θεοδώρου
21 . ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημοσθένους
22 . ΛΥΤΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Θεοδώρου
23 . ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ανδρέα
24 . ΜΑΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου 
25 . ΜΗΛΙΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του Φωτίου
26 . ΜΠΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Σταύρου
27 . ΜΠΟΤΣΗ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου
28 . ΝΤΡΑΓΚΙΤΣΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ-ΛΙΛΙΑΝΑ του Γκεόργκε
29 . ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Πασχάλη
30 . ΠΕΤΕΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Στέφανου
31 . ΠΟΥΤΣΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
32 . ΡΗΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Χαραλάμπους
33 . ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ του Παναγιώτη
34 . ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
35 . ΣΠΑΣΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του Στυλιανού
36 . ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Δημητρίου
37 . ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΡΗΓΑΣ του Ελευθερίου
38 . ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Λεωνίδα
39 . ΧΤΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Νικολάου

33. "Λ.Ε.Υ.Κ.Ο" "ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ" "ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

1 . ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ ΡΙΤΣΑ (ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ) του Γεωργίου
2 . ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΙΜΩΝ του Ιωάννη
3 . ΓΚΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Στυλιανού
4 . ΓΚΟΥΔΑΜΗ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Σταύρου
5 . ΓΡΙΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Λεωνίδα
6 . ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ανδρέα
7 . ΖΕΡΒΟΣ ΙΩΣΗΦ του Μάρκου
8 . ΚΑΓΚΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
9 . ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του Γεωργίου
10 . ΚΩΤΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Παναγιώτη
11 . ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
12 . ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ ΒΙΤΑΛ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιακώβ
13 . ΡΑΠΤΗ ΚΑΛΗ του Θεοδώρου
14 . ΡΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Δημητρίου
15 . ΡΕΝΤΖΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα
16 . ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Νικολάου

34. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.)

1 . ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ του Παναγιώτη
2 . ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
3 . ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ του Ιωάννη
4 . ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
5 . ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σπυρίδωνος
6 . ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ - ΦΟΥΤΣΙΤΖΗ ΠΑΡΘΕΝΑ του Νικολάου
7 . ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
8 . ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου
9 . ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΦΩΤΗΣ του Δημητρίου
10 . ΘΑΝΑΣΑΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
11 . ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοφάνη
12 . ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
13 . ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παναγιώτη
14 . ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευστρατίου
15 . ΚΟΛΙΟΣ ΖΩΗΣ του Θρασύβουλου
16 . ΚΟΥΡΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του Νικολάου
17 . ΚΟΥΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Νικολάου
18 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Πέτρου
19 . ΜΑΓΓΑΝΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του Γεωργίου
20 . ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ ΦΙΛΟΘΕΗ του Ιωάννη
21 . ΜΑΣΤΕΛΛΟΥ - ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου
22 . ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Αντωνίου 
23 . ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Μανούσου
24 . ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Ιωάννη
25 . ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ του Αθανασίου
26 . ΠΑΤΑΠΗ ΣΟΦΙΑ του Αναστασίου
27 . ΠΕΡΒΑΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Παναγιώτη
28 . ΠΙΤΤΑ ΜΑΡΙΑ του Παναγιώτη
29 . ΡΑΠΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Θωμά
30 . ΡΗΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ανδρέα
31 . ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηρακλή
32 . ΣΑΚΛΑΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ του Γεωργίου
33 . ΣΙΔΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Νικολάου
34 . ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του Ιωάννη
35 . ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Σοφοκλή
36 . ΤΖΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου
37 . ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του Αποστόλου
38 . ΤΡΙΠΕΡΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
39 . ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δαμιανού
40 . ΧΑΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
41 . ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου
42 . ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Βασιλείου

35. ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΛΑ.Ε." - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)

1 . ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ - ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 . ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΑΛΚΗΣ) του ΡΗΓΑ
3 . ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
4 . ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΑΥΓΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5 . ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ( ΜΑΝΩΛΗΣ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
6 . ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7 . ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
8 . ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΠΑΪΚΟΥ
9 . ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗ - ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10 . ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
11 . ΚΟΖΑΔΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του ΜΕΝΕΛΑΟΥ
12 . ΚΟΡΑΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΕΝΥ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
13 . ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ( ΣΤΑΘΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
14 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
15 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
16 . ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
17 . ΜΑΥΡΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
18 . ΜΗΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
19 . ΜΠΑΝΙ-ΠΑΣΟΥΝΙ ΣΤΥΛΙΑΝΑ του ΧΑΛΙΜ
20 . ΜΠΑΡΣΕΦΣΚΗ ΜΑΡΙΑ -ΑΝΝΑ ( ΜΑΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
21 . ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
22 . ΝΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
23 . ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
24 . ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
25 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ( ΣΗΦΗΣ) του ΓΑΒΡΙΗΛ
26 . ΠΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
27 . ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
28 . ΠΡΙΜΙΚΙΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
29 . ΣΑΠΑΡΟΒΑ-ΜΠΑΤΙΡ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
30 . ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
31 . ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
32 . ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ)-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
33 . ΣΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
34 . ΣΠΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
35 . ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
36 . ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
37 . ΣΤΗΡΟΚΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
38 . ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ
39 . ΤΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
40 . ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ
41 . ΧΑΛΑΣΤΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
42 . ΧΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

36. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

1 . ΑΝΔΡΟΜΙΔΑ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη
2 . ΑΝΔΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου
3 . ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αναστασίου
4 . ΒΑΓΕΝΑ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του Δημητρίου
5 . ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
6 . ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Χρήστου
7 . ΒΙΤΣΑ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του Ανδρέα
8 . ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΛΕΙΩ του Ευσταθίου
9 . ΓΑΡΓΑΛΑ-ΜΑΓΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σωτηρίου
10 . ΓΕΡΟΝΤΙΔΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Παναγιώτη
11 . ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του Δημητρίου
12 . ΖΑΒΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
13 . ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου
14 . ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου
15 . ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
16 . ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Μιχαήλ
17 . ΚΑΛΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία
18 . ΚΑΡΡΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του Ελευθερίου
19 . ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου
20 . ΚΡΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη
21 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΙΟΥΛΙΑ του Παναγιώτη
22 . ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αποστόλου
23 . ΜΑΘΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Χρήστου-Μηνά
24 . ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΟΧΑ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου
25 . ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Πάσχου
26 . ΜΠΑΡΜΑΚΕΛΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Ιωάννη
27 . ΜΠΡΑΧΟΥ-ΞΕΝΑΚΗ ΖΩΗ του Κωνσταντίνου
28 . ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ-ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΕΥΗ) του Ζαχαρία
29 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου
30 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΞΙΟΠΗ (ΛΙΛΙΑΝ) του Κωνσταντίνου
31 . ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Δημητρίου
32 . ΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργίου
33 . ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη
34 . ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιχαήλ
35 . ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
36 . ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γερασίμου
37 . ΤΣΙΜΗ-ΝΤΟΥΜΑΖΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Χαραλάμπους
38 . ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Φιλίππου
39 . ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου
40 . ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΘΙΣΒΗ του Ευστρατίου-Μαρίου
41 . ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
42 . ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ του Ιωάννη

37. ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

1 . ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΣΜΙΘ (ΣΜΙΤΖ) ΙΩΑΝΝΑ του Βασιλείου
2 . ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Δημητρίου
3 . ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μάριου
4 . ΚΟΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΝΑ) του Αθανασίου
5 . ΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου

38. Φιλελεύθερη Συμμαχία 

1 . ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη
2 . ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου
3 . ΒΛΑΣΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Αχιλλέα
4 . ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Χριστοφόρου
5 . ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Ευσταθίου
6 . ΚΗΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
7 . ΜΑΚΑΡΟΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Δημητρίου
8 . ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του Δημητρίου
9 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ
10 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΣΑΝΤΡΑ) του Δημητρίου
11 . ΠΑΠΑΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Νικολάου
12 . ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου
13 . ΡΑΠΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ του Νικολάου
14 . ΡΗΓΑ ΑΝΝΑ του Ελευθερίου
15 . ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου
16 . ΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αγγέλου
17 . ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Αθανασίου
18 . ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του Ευαγγέλου
19 . ΤΡΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σταύρου
20 . ΦΑΡΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ του Νικολάου

39. ΜέΡΑ25

1 . ΑΔΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Στεργίου
2 . ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Λεωνίδα
3 . ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του Ανδρέα
4 . ΒΑΚΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοχάρη
5 . ΒΕΡΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
6 . ΒΟΥΒΟΥΛΟΥΔΑ ΕΛΕΝΗ του Παύλου
7 . ΒΡΕΤΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΝΤΕΠΥ) του Γεωργίου
8 . ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΛΕΩΝ του Γεωργίου
9 . ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Κοσμά
10 . ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου
11 . ΕΝΤΜΑΝ ΕΡΙΚ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Χανς - Τόμας
12 . ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
13 . ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
14 . ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνος
15 . ΚΑΝΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεμιστοκλή
16 . ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του Παναγιώτη
17 . ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ζαχαρία
18 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Επαμεινώνδα
19 . ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σοφοκλή - Εμμανουήλ
20 . ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
21 . ΜΗΤΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Χρήστου
22 . ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΡΟΔΑΝΘΗ ΑΡΙΣΤΕΑ του Ιωάννη
23 . ΜΠΑΚΑΔΗΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του Αγαθοκλή
24 . ΜΠΑΡΝΕΥ ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Πέτρου
25 . ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
26 . ΝΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στυλιανού
27 . ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΑΓΑΠΗ του Ευαγγέλου
28 . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Χαραλάμπους
29 . ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου
30 . ΠΑΠΑΔΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Νικολάου
31 . ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ζαχαρία
32 . ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΟΦΙΑ του Ηλία
33 . ΣΑΡΔΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
34 . ΣΕΡΑΦΕΙΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ του Πέτρου
35 . ΣΟΥΛΤ ΙΩΑΚΕΙΜ (ΓΙΟΧΕΝ) ΧΕΡΜΑΝ ΛΕΟΠΟΛΝΤ του Έβαλντ
36 . ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του Νικήτα
37 . ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΑΝΑΗ του Φαίδωνα 
38 . ΤΣΙΧΛΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του Σοφοκλή
39 . ΦΟΙΝΙΚΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αναστασίου
40 . ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
41 . ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ του Δημοσθένη

40. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

1 . ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ του Θεοδώρου
2 . ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Χρυσοστόμου
3 . ΑΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Θωμά
4 . ΔΟΓΑΝΗ ΧΑΡΙΤΙΝΗ του Ιωάννη
5 . ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙΝΑ του Χριστοδούλου
6 . ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Θεοδώρου
7 . ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
8 . ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Ταξιάρχη
9 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
10 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Νικολάου
11 . ΠΑΝΑΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Μιχαήλ
12 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Περικλή
13 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Βασιλείου
14 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Βασιλείου
15 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
16 . ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ του Ρήγα
17 . ΡΟΓΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Αδέλκη
18 . ΡΟΥΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ευθυμίου
19 . ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου
20 . ΣΚΡΕΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη
21 . ΤΣΙΜΙΔΑΚΗ ΟΛΓΑ του Γεωργίου
22 . ΤΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Αριστοτέλη
23 . ΦΟΥΛΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Δημητρίου
24 . ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αντωνίου
25 . ΧΑΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αντωνίου
26 . ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Κωνσταντίνου
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 22:20
Πριν από τέσσερις χιλιετίες, η Κρήτη αποτελούσε το κέντρο της εμπορικής Μεσογείου και οι Μινωίτες με την ισχυρή ναυτική τους δύναμη κυριαρχούσαν στο εμπόριο.
Το λάδι, το μέλι και το κρασί ήταν οι κρητικοί θησαυροί που ανταλλάσσονταν με πολύτιμους λίθους και σπάνια μέταλλα, μέσω των εμπορικών συναλλαγών με ξένους πολιτισμούς σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Τα κρητικά αυτά προϊόντα σήμερα δεν τυγχάνουν της ίδιας αναγνώρισης παγκοσμίως και η αγοραστική τους αξία δεν ανταποκρίνεται στην ιστορική ποιότητά τους.
Ο πρωτογενής τομέας της Κρήτης πρέπει να εκπαιδευτεί κατάλληλα προκειμένου να φροντίσει για την ποιοτική παραγωγή των εν λόγω προϊόντων ενώ η Περιφέρεια Κρήτης με τη σειρά της να τα προβάλλει ως πολύτιμα και μοναδικά!
Στα Μινωικά προϊόντα αρμόζει μια από τις πρώτες θέσεις στην αγορά διεθνώς.Από την άλλη πλευρά, στις μέρες μας, γίνεται ιδιαίτερος λόγος για τις υπετροφές (superfoods) και τον τρόπο που αυτές συμβάλλουν στην ανθρώπινη υγεία και ευεξία. Το κρητικό λάδι και μέλι έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και εξ ορισμού ανήκουν στην κατηγορία των superfoods. Η αντικαρκινική τους αυτή δράση καθώς και η πασίγνωστη θρεπτική τους αξία, δύνανται να πιστοποιηθούν από πανεπιστημιακούς φορείς προσδίδοντας αδιαμφισβήτητο κύρος στη φήμη των κρητικών αυτών προϊόντων.

Το ακριβότερο μέλι στον κόσμο, το «Manuka», κοστίζει 200€ το κιλό και παράγεται στη Νέα Ζηλανδία. Έχει το όνομα του φυτού από το οποίο οι μέλισσες συλλέγουν τη γύρη και η αξία του οφείλεται στην ισχυρή αντιμικροβιακή δράση (μέσω ενζύμων) την οποία πιστοποιούν ερευνητικά εργαστήρια. Οι ευεργετικές ιδιότητες των κρητικών βοτάνων όπως ο δίκταμος, το θυμάρι και η φασκομηλιά μπορούν ανάλογα να δώσουν υπεραξία στο μέλι που παράγεται από τη γύρη τους, αρκεί να γίνει επιστημονική ανάλυση στο προϊόν.

Λάδι με πολύ υψηλή αγοραστική αξία, όπως είναι το προϊόν «λ», παράγεται πολύ κοντά μας, στην Πελοπόννησο, και το μόνο που χρειάζεται η Κρήτη είναι να ακολουθήσει την επιτυχημένη στρατηγική της ποιοτικής καλλιέργειας με σημαντικές καινοτομίες στην τυποποίηση και την προώθηση.
Ολοκληρώνοντας, η εκλεπτυσμένη οινοποίηση της μινωικής αμπελουργίας είχε μια τόσο άψογη οργάνωση της παραγωγής αλλά και της διάθεσης του κρασιού, την οποία θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο σύγχρονοι Ευρωπαίοι.

Σήμερα όμως, η αναμπέλωση είναι επιτακτική ενώ η αμπελοκομική τεχνική πρέπει να αποκτήσει επιστημονικό χαρακτήρα. Έτσι τα αμπελουργικά προϊόντα της Κρήτης θα αποκτήσουν και πάλι την ιστορική τους αίγλη και την κυρίαρχη αξία που είχαν παγκοσμίως.

Στον δρόμο προς την πιστοποίηση των κρητικών προϊόντων ως υπερτροφές, απαιτείται η ομαλή συνεργασία πολλών φορέων όπως η Περιφέρεια Κρήτης που οφείλει να προσφέρει τα κατάλληλα κίνητρα και την επιμόρφωση στις ποικίλες αγροτικές οργανώσεις καθώς και οι αγροτικοί σύλλογοι, οι συνεταιρισμοί και άλλες ομάδες να προσεγγίσουν τη γραμμή παραγωγής με επιστημονικό τρόπο και μεθοδολογία.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 21:10
Σε διαδικτυακή εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών μπορείτε εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να διαβάσετε όλη τη θεωρία της νομοθεσίας, να βρείτε τους σταυρούς που ισχύουν για τις Ευρωεκλογές, καθώς και τις Κοινοτικές - Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές στην περιοχή που ψηφίζεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση ekloges-info.ypes.gr

Στην πρώτη σελίδα, εμφανίζεται ο χάρτης της Ελλάδας και ο ανώτατος αριθμός σταυρών για τις Ευρωεκλογές, που είναι 4 όπου και εάν ψηφίζετε.
Επιλέγετε αρχικά την Περιφέρειά σας, μετά την Περιφερειακή Ενότητα, οπότε θα δεις πόσους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους μπορείς να “σταυρώσεις”. Συνεχίζοντας, επιλέγετε στον χάρτη της Περιφερειακής Ενότητας τον Δήμο σας.
Εμφανίζεται το μήνυμα «Επιλέξτε Δημοτική Ενότητα», κάνετε την αντίστοιχη επιλογή στο χάρτη και στον πρώτο Πίνακα αναγράφονται οι σταυροί στις Δημοτικές Εκλογές, ενώ στο δεύτερο Πίνακα οι σταυροί στις Κοινοτικές.
Η εφαρμογή, επιπλέον των σταυρών, παρέχει λοιπά δεδομένα, όπως τον πληθυσμό, τις έδρες και τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Όπου αναγράφεται στις παρατηρήσεις ότι ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν επιπλέον σταυρό προτίμησης σε σύμβουλο άλλης εκλογικής ενότητας αυτός προστίθεται έξτρα στους σταυρούς.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 20:39
Ευθεία επίθεση κατά του πρώην δημάρχου Κισάμου Αντώνη Σχετάκη εξαπέλυσε δύο μόλις μέρες πριν τις εκλογές ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης, με αφορμή συνέντευξη του κ. Σχετάκη στον διαδικτυακό ιστότοπο biskotto.gr και στις επιστολές του που δημοσίευσε στις εφημερίδες Νέοι Ορίζοντες και Χανιώτικα Νέα.

Η επιστολή του κ. Σταθάκη έχει ως εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε την φωνή του κ. Σχετάκη μετά από 7 χρόνια! Από το 2012 είχε επέλθει η «αφωνία» του, σε δημόσιες τοποθετήσεις για τα δρώμενα της Κισάμου.
Ξαφνικά «όλως τυχαίως» ο κ. Σχετάκης αποφάσισε να συμβάλει στην διαμόρφωση εκλογικού αποτελέσματος και να επηρεάσει την κοινή γνώμη, όπως έχει συνηθίσει να κάνει σε όσες εκλογικές διαδικασίες ήταν εκτός της πρώτης προτίμησης πολιτών για να είναι επικεφαλής συγκρότησης συνδυασμού από το 1990 και μετέπειτα.

Ιδιαίτερα το 2006 που δεν ήταν ο εκλεκτός από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος του Καποδιστριακού Δήμου Κισάμου, όχι μόνο δεν τήρησε αυτό που είχαν δεσμευθεί όλοι οι προτεινόμενοι, ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του προκρινόμενου, αλλά προχώρησε στο να γίνει ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Μηθύμνης ώστε να μεθοδεύσει την «εκδίκησή» του, που την πήρε το 2010 (μαζί και με άλλους που… σιγόνταραν) επιβάλλοντας ένα Δήμαρχο (που αυτός και ευτυχώς πολλοί συνδημότες μας γνωρίζουν πώς τον ονομάτιζε από το 2012 και μετά), αλλά κυρίως μια Δημοτική Αρχή που κράτησε στάσιμη την αναπτυξιακή προοπτική της Κισάμου. Τον όρισαν αντιδήμαρχο Κισάμου όμως τον επόμενο χρόνο του πήραν τη «χαρά» απαλλάσσοντάς τον από τα καθήκοντα του ως ακατάλληλο.
Ποιον; Το «Τοτέμ» της Αυτοδιοίκησης της Κισάμου, τον επί 16 χρόνια Δήμαρχο Καστελλίου. Κι από ποιον; Aπό έναν Δήμαρχο που δεν μπορεί να διαβάζει ούτε αυτά που του έγγραφε ο ίδιος ο κ. Σχετάκης και οι λοιποί «τεχνοκράτες». Ούτε μπορεί να αρθρώσει μια πολιτική πρόταση για ένα θέμα…

Ο κ. Σχετάκης δεν μίλησε ποτέ γι’ αυτό το πρωτοφανές γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα, ένας δήμαρχος θητείας 16 ετών να κρίνεται ως ακατάλληλος για αντιδήμαρχος…Πήρε σιωπηλά και πάλι την εκδίκηση του δίπλα μου το 2014. Το ότι δεν προσέλαβα ειδικό συνεργάτη μηχανικό, άτομο της προτίμησής του, ήξερα ότι θα μου το φύλαγε, οπότε δεν μου προξένησε καμία εντύπωση που έγινε και πάλι ο υποβολέας της ίδιας παρέας που τον έφτασε στον «πάτο» της πολιτικής του διαδρομής. Ξεχνάει μια λεπτομέρεια ότι ο κόσμος της Κισάμου μας γνωρίζει όλους πλέον..

Τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του και του επιστρέφω τους όρους «Αυταρχικότητας» και «μη συνεργασίας», όρους που καθόριζαν την αυτοδιοικητική του πορεία. Έδειξε επιπλέον ότι τον πείραξε το γεγονός ότι γίνονται έργα στην πόλη της Κισάμου και ότι δεν θα είναι «μόνιμα» αυτά που κατασκευάστηκαν επί θητειών του. Οι εποχές αλλάζουν και χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.
Δυστυχώς ο κ. Σχετάκης έχει μείνει στην εποχή του και στην «μοναδικότητά» του. Πολύ σωστά αναφέρει και είναι δική του ευθύνη η παραλαβή ενός «κουτσουρεμένου» σχεδίου πόλεως δίχως σύνδεση περιφερειακών δρόμων και περιοχών που έμειναν εκτός σχεδίου με επινοήσεις πέραν από κάθε λογική. Θα μπορούσε να μας απαριθμήσει ένα έργο του για την πόλη της Κισάμου «ως Καστελλιανός» που σχεδίασε και υλοποίησε είτε ως Αντιδήμαρχος είτε ως μέλος, της προηγούμενης δημοτικής αρχής 2011-2014;

Εμείς κ. Σχετάκη και δημοκράτες είμαστε και συλλογικά αποφασίζουμε και εκτελούμε τις αποφάσεις μας. Τα λάθη μας τα διορθώνουμε, συνεργαστήκαμε με όλες τις συλλογικότητες του δήμου μας, τις επιχορηγήσαμε και τις βοηθήσαμε στο έργο τους, ανεξαρτήτως των επιλογών που έκαναν ή κάνουν οι επικεφαλής τους.
Επιπλέον μελετήσαμε και υλοποιήσαμε έργα στην Πόλη της Κισάμου (ασφαλτοστρώσεις, παιδικές χαρές, αλλαγή αμιαντοσωλήνων, αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων) και σε όλο το Δήμο μας.

Υ.Γ. Όσες κατευθυνόμενες προσπάθειες και εάν γίνονται από κάποια τοπικά ΜΜΕ και τοπικούς «παράγοντες» για να υποβαθμίσουν το έργο μας ή να προβάλλουν και να αναδείξουν «φαντάσματα» του παρελθόντος, οι πολίτες μας γνωρίζουν, πεισμώνουν και ολοένα και περισσότερο δείχνουν την αγάπη και στήριξή τους στα πρόσωπά μας και στον Συνδυασμό «Κίσαμος Πορεία Ανοδική» ως την εγγυήτρια δύναμη για να προχωρήσει αυτοδιοικητικά ο Δήμος μας

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΑΚΗ

Για να έχουν οι αναγνώστες μας πλήρη εικόνα, παραθέτουμε και την επιστολή του κ. Σχετάκη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες την Τετάρτη 22 Μαΐου:

«Προεκλογικά παράλογα: Το παράδειγμα του Δήμου Κισάμου»Θέλοντας να συμβάλλω, στο να προσγειωθούν στην πραγματικότητα οι τελευταίες προεκλογικές συζητήσεις που φουντώνουν στις παρέες της πόλης μας, κάνω παρακάτω κάποιες σκληρές αλλά αληθινές διαπιστώσεις από αυτά που συνέβησαν ή δεν συνέβησαν ή συμβαίνουν, στο Δήμο μας την τελευταία Δημοτική περίοδο για να μην επαναληφθούν αλλά και για να υπάρξουν εξηγήσεις ή τουλάχιστον διευκρινήσεις.
Όποιος θυμώσει θύμωσε κι όποιος θέλει να με διαψεύσει ας το κάνει.. Μιλώ για το Καστέλλι ως Καστελλιανός, και… ιδού η Ρόδος…
Όπως είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου ο γέρος της Δημοκρατίας «στην Ελλάδα οι αριθμοί ευημερούν και οι άνθρωποι (και οι πόλεις) πένονται».

Έτσι και στο δήμο μας, τελευταία ακούω για πιστώσεις εκατομμυρίων που πήραμε (χωρίς σύγκριση με αυτά που πήραν οι άλλοι δήμοι και η δημοτική αρχή του 2011-2014) πέραν από τις πιστώσεις για τις τελευταίες καταστροφές και το έψαξα, Ανακάλυψα λοιπόν ότι συνολικά πήραμε τις λιγότερες πιστώσεις από όλους τους Δήμους του Νομού (πλην Γαύδου) και περίπου το 35% των πιστώσεων που είχε πάρει η προηγούμενη Δημοτική αρχή, με θητεία. ένα χρόνο λιγότερο Ακούω παράλληλα για ασφαλτοστρώσεις χιλιομέτρων, αλλά βλέπω ότι στο Καστέλλι δρόμοι, ακόμη και οι πιο τουριστικοί, προς τις παραλίες και στο κέντρο, είναι αδιάβατοι από τις λακκούβες, χωρίς πεζοδρόμια και με λειψό δημοτικό φωτισμό. Δείτε την οδό Τομπάζη, την Αγαμέμνονος, την Παπαγιαννάκη, την Εφέδρων Πολεμιστών, τον δρόμο στον Τίμιο Σταυρό. Κεντρικοί και τουριστικοί δρόμοι που δυσφημούν την πόλη.
Δεν υπάρχουν παρκινγκ, η πλατεία Τζανακάκη είναι γκαράζ, η Ηρώων Πολυτεχνείου πετρώνει το καλοκαίρι και γίνεται αδιάβατη.  Εμείς δεν φταίμε, λένε οι δημοτικοί μας άρχοντες. Για όποιο έργο λείπει από την πόλη η μόνιμη δικαιολογία είναι… «εμείς δεν φταίμε», φταίνε οι άλλοι, οι προηγούμενοι, το κράτος, η αντιπολίτευση!
Το πιθανότερο είναι ότι φταίει ο παραπροπροηγούμενος Δήμαρχος, που δεν εφάρμοσε όλο το σχέδιο πύλης, δεν ολοκλήρωσε τον περιμετρικό δρόμο του σχεδίου, που δεν έφτιαξε τα πεζοδρόμια όλης της λεωφόρου και της Αγαμέμνονος αλλά μόνο τα κράσπεδα κλπ.

Οι άρχοντές μας επί πέντε χρόνια ήταν απλοί παρατηρητές, δρουν για το μέλλον και όχι για το παρόν, δεν ακούνε κανένα κι αν κάποιος κάνει παρατήρηση γίνεται…εχθρός. Δοκιμάζουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δικής τους έμπνευσης και πρωτοποριακής κατασκευής με τσιμεντόλιθους. Η οδός Σκαλίδη βυθίζεται στο σκοτάδι και γίνεται απροσπέλαστη. Η πόλη διχοτομείται το καλοκαίρι ώστε οι ξένοι να χρειάζονται ξεναγό για να περάσουν από την λεωφόρο Πολυτεχνείου στην παραλία. και. δέκα μέρες πριν τις εκλογές, εγκαινιάζονται πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής χωρίς προσωπικό και χωρίς εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ταυτόχρονα ξεθεμελιώνεται το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών ως και κάποιοι να θέλουν να το διαγράψουν.

Το κτήριο του Δημαρχείου δέχεται επεμβάσεις που το μετατρέπουν σε αντιλειτουργικό καρακιτσαριό, που για να μπεις σε ένα γραφείο πρέπει να περάσεις μέσα από ένα άλλο. Τα μνημειακά χειροποίητα σκαλιστά έπιπλα του γραφείου δημάρχου πετιούνται και αντικαθίστανται από μελαμίνες. Η πλατεία Δημαρχείου «απαλλάσσεται» από τα δένδρα και το σιντριβάνι και στρώνεται με κυβόλιθους που το καλοκαίρι θα τυφλώνουν και τον αείμνηστο παππού Ειρηναίο. Το μνημείο Κατράκη μεταφέρεται μισό και λειψό σε άλλη θέση για να δώσει την παλιά θέση του σε κιόσκια και περίπτερα. Το μικρό μνημείο που κοσμεί την ανατολική είσοδο της πόλης θυμίζοντας την Μάχη της Κρήτης, εγκαταλείπεται απροόπτως και αντικαθίσταται με ασύγγνωστη και ανεξήγητη βιασύνη και μεγαλομανή ταρατατζούμ από … μια πέτρα στην οποία θα καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας στους νεκρούς της Μάχης.

Η μελέτη «προστασίας, ανάπλασης, ανάδειξης του παραλιακού μετώπου από τα Νοπήγια μέχρι τα Βιγγλιά» αν και εγγράφεται στους προϋπολογισμούς επί πέντε χρόνια από την παρούσα δημοτική αρχή και ως μελέτη και ως έργο, δεν απορροφά ούτε ένα ευρώ. Έχει εγκαταλειφθεί. Το σπουδαιότερο αναπτυξιακό έργο για τον κόλπο Κισάμου, αντιμετωπίζει ξανά την εχθρότητα με την οποία το αντιμετώπισε ως πρόταση του Δήμου Μηθύμνης η τότε δημοτική αρχή Κισάμου, όταν ο νυν δήμαρχος ήταν βασικός της αντιδήμαρχος. Δεν τους άρεσε διότι δεν ήταν δική τους πρόταση... Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχε προτείνει η προηγούμενη δημοτική αρχή απορρίφθηκαν τότε από τον νυν Δήμαρχο γιατί δεν έφεραν την υπογραφή διπλωματούχου κυκλοφοριολόγου.
Τώρα, η κυκλοφοριακή μελέτη εκπονείται επί γονάτου από τον κ. Δήμαρχο με την βοήθεια τσιμεντόλιθων. Έργα και μελέτες ανατίθενται και εκδηλώσεις τρέχουν με προεκλογικούς ρυθμούς πολυβόλου χωρίς ουσιαστική ενημέρωση λόγω κακίστης ή ανύπαρκτης δημοσιότητας.
Παράδειγμα: Για την χρηματοδότηση του «open mall».(ανοικτή αγορά -1,7 εκατ. ευρώ) ο Δήμαρχος δεν ενημερώνει επισήμως την κοινή γνώμη, αλλά για προφανείς λόγους αφήνει το θέμα στα χέρια ενός υποψηφίου του συνδυασμού του, με αποτέλεσμα ο Ν.Ε.Σ.Κ να αντιδρά ως… «ριγμένος» εταίρος.
Και τίθεται το ερώτημα: Ποιος επιτέλους σχεδιάζει, αποφασίζει και προωθεί έργα και μελέτες στο Δήμο Κισάμου; Καθένας κι απάνω του; Εν πάση περιπτώσει συγχαρητήρια σε όποιους συνεργάστηκαν για; το θέμα, αλλά να ξέρουν ότι η προσπάθεια μονοπώλησης του έργου βάζει δυναμίτιδα στα θεμέλια του.

Τέλος, σαν Καστελλιανός, θέλω να ελπίζω ότι όποιος Δήμαρχος κι αν επικρατήσει δεν θα επαναλάβει σφάλματα σαν τα παραπάνω και με την προσδοκία αυτή να μου επιτρέψουν όλες οι πλευρές να συστήσω σεμνότητα ειλικρίνεια και να ευχηθώ καλές εκλογές..

Αντώνης Ελ. Σχετάκης
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 19:00
Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης λίγες ώρες πρίν ανοίξουν οι κάλπες μιλάει αποκλειστικά στους Νέους Ορίζοντες.

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης : Θα είμαστε στον β’ γύρο και θα κάνουμε την ανατροπή… Την Κυριακή πρέπει να κλείσουμε τις παρτίδες μας με το παρελθόν

 1. Μέχρι πρότινος, ήσασταν το outsider στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κρήτης. Για ποιους λόγους να σας εμπιστευτεί κάποιος την ψήφο του;
Θα αντιστρέψω το ερώτημά σας και θα ρωτήσω εγώ τους συμπολίτες μου γιατί θα πρέπει να εμπιστευτούν όλους αυτούς που είναι οι υπεύθυνοι για τη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα; Γιατί να ψηφίσουν έναν Περιφερειάρχη που δοκιμάστηκε και απέτυχε; Και τις δύο φορές! Έχουμε βαρεθεί να μετράμε χαμένες ευκαιρίες. Έχουμε κουραστεί να σκεφτόμαστε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Πάει να μας γίνει συνήθεια ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο… Ε ως εδώ! 

Ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τον κύκλο της παραίτησης. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το νησί μας! Η Κρήτη χρειάζεται κάποιον που είναι εδώ για τα πραγματικά προβλήματα. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να είμαι παρών! Η θέση μου να είναι δίπλα στους συμπολίτες μου. Να είμαι κάθε μέρα στο δρόμο. Χωρίς ωράριο, από το πρωί έως το βράδυ, με σηκωμένα μανίκια. Αυτό άλλωστε σημαίνει αυτοδιοίκηση. Η θερμή υποδοχή που έχουμε συναντήσει όλο αυτό το διάστημα από τους κατοίκους του νησιού επιβεβαιώνει την απόφασή μας, να ζητήσουμε την εντολή των συμπολιτών μας στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και μας δίνει τη σιγουριά για το αποτέλεσμα του αγώνα μας. Θα είμαστε στον β’ γύρο και θα κάνουμε την ανατροπή. Η εκλογική μάχη, κορυφώνεται σε 2 μέρες. Τότε θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη. Τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα μεγάλα διλήμματα. Γιατί στις 26 του Μάη δεν επιλέγουμε απλά ποιον Συνδυασμό θα ψηφίσουμε. Επιλέγουμε την Περιφέρειά μας. Επιλέγουμε φορέα εκπροσώπησης. Επιλέγουμε σε ποιο τόπο θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. 
 1. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το άνοιγμα της κάλπης. Απευθυνόμενος σε έναν Κρητικό που παραμένει αναποφάσιστος, τι θα λέγατε για να στηρίξει την υποψηφιότητά σας;
Ότι στις περιφερειακές εκλογές ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη Κρήτης εκείνον που θα οδηγήσει το νησί στην επόμενη δεκαετία. Θα τον καλούσα να επιλέξει εκείνο τον υποψήφιο που θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, που δεν βλέπει την Κρήτη ως ένα ακόμα στάδιο πριν βγει στη σύνταξη.  Και θα ζητούσα την ψήφο του για να κάνουμε μαζί τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Κρητικών και να τελειώσουμε επιτέλους με αυτό το αίσθημα εγκατάλειψης που βιώνουμε όλοι. Το πρόγραμμά μας δεν καταρτίστηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά σε συνεχή διαβούλευση με τον κόσμο, με στελέχη και φορείς. Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να οδηγήσει την Κρήτη μπροστά! Δεν ισχυριζόμαστε πως είναι πανάκεια. Ούτε σκοπεύω να υποσχεθώ πολλά, για να πραγματοποιήσω λίγα. Προτιμώ να υποσχεθώ σήμερα λίγα και τελικά να πραγματοποιήσω στο επόμενο διάστημα περισσότερα. Γιατί βάζουμε πάνω από όλα στόχο να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πιο αποδοτικοί, πιο χρήσιμοι στους πολίτες. Την Κυριακή πρέπει να κλείσουμε τις παρτίδες μας με το παρελθόν. Την Κυριακή πρέπει να αλλάξουμε σελίδα! Γιατί στις εκλογές πρέπει να σκεφτόμαστε αυτούς που έρχονται, τις επόμενες γενιές.
 1. Έχετε μιλήσει για στασιμότητα της Κρήτης τα τελευταία χρόνια…
Η νυν Περιφερειακή διοίκηση ύστερα από 2 θητείες δεν έχει παραδώσει ούτε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο. Ένας Περιφερειάρχης, ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του, κλεισμένος στο γραφείο του, να ασχολείται μόνο με τις πελατειακές του σχέσεις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι άλλο από αδιάφορος. Το νησί μοιάζει να προχωρά στον «αυτόματο πιλότο», χωρίς σχέδιο, στηριζόμενο απλώς στην δημιουργικότητα των κατοίκων του και τα πλεονεκτήματα του φυσικού του περιβάλλοντος. Το έργο του Περιφερειάρχη πρέπει να είναι ορατό και μετρήσιμο. Βόρειος οδικός άξονας, κάθετες οδικές συνδέσεις, ενεργειακή επάρκεια, διαχείριση νερού, βιολογικοί καθαρισμοί. Όλα αυτά είναι αδιανόητο να μην έχουν επιλυθεί ακόμα επειδή η περιφερειακή και κεντρική εξουσία δεν έχουν φροντίσει την Κρήτη όπως θα έπρεπε. Δύο θητείες χωρίς όραμα σημαίνουν 9 χρόνια απραξίας. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να σταματήσει η ανακύκλωση προσώπων και νοοτροπιών που αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο του νησιού. Την Κυριακή λοιπόν, οι συμπολίτες μας καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην αδράνεια και ολιγωρία και στην υπευθυνότητα, τον σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα.
 1. Ποια θα είναι η πρώτη απόφαση που θα πάρετε, εφόσον εκλεγείτε;
Να διεκδικήσω όλα όσα στερήθηκε η Κρήτη. Να ασχοληθώ ακόμη και με τη λάντζα της Περιφέρειας αν χρειαστεί. Έχει κουραστεί ο κόσμος από τα πολλά, μεγάλα λόγια και τα φαραωνικά σχέδια. Θα ξεκινήσω αμέσως τη δουλειά. Χωρίς πολλά πολλά. Γι’ αυτό και το πρόγραμμά μας είναι τόσο πρακτικό. Δεν δικαιούμαστε περίοδο χάριτος, η Κρήτη δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να σηκώσουμε άμεσα τα μανίκια για να κάνουμε τη δουλειά μας αποτελεσματικά και ουσιαστικά. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή κάθε φορά που το συμφέρον της Περιφέρειας και των πολιτών απαιτεί συγκρούσεις με μικρά ή μεγάλα συμφέροντα.  
 1. Ποιο είναι το όραμά σας για την Κρήτη; Εφόσον εκλεγείτε, τι θα θέλατε να γράψει δίπλα στο όνομά σας η ιστορία; Για ποιο πράγμα θα θέλατε να σας θυμούνται, μετά από χρόνια, οι Κρητικοί;
Το όραμά μου είναι η Κρήτη να μη χάσει το τρένο της ανάπτυξης και την επόμενη τετραετία. Να ηγηθεί, να διεκδικήσει όλα όσα στερήθηκε. Και αν για κάτι θα ήθελα να με θυμούνται οι Κρητικοί, είναι γιατί στα χρόνια που θα περάσουν θα προσπαθήσω να υπάρχει αντιστοιχία και συνέπεια λόγων και έργων. Θα ήθελα να με θυμούνται για αυτή την αλλαγή. Την αλλαγή που θα έχει γίνει έξω από το σπίτι τους, στη γειτονιά τους, στη μετακίνησή τους, στη καθημερινότητά τους.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 18:10
Μια ανάσα πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Την περασμένη Κυριακή οι υποψήφιοι δήμαρχοι όλης της Κρήτης κατέθεσαν τους συνδυασμούς τους και πλέον όλα είναι έτοιμα για να στηθούν οι κάλπες.
Το ερώτημα πλέον είναι ποιοι δήμοι θα εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και ποιοι θα χρειαστεί να πάνε σε δεύτερο γύρο.

Είναι βέβαιο πως έξι δήμοι της Κρήτης θα έχουν αναδείξει τη νέα δημοτική αρχή τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου.Πρόκειται για τους δήμους: Αρχανών - Αστερουσίων (Π.Ε. Ηρακλείου), Οροπεδίου Λασιθίου (Π.Ε. Λασιθίου), Αγίου Βασιλείου (Π.Ε. Ρεθύμνου), Μυλοποτάμου (Π.Ε. Ρεθύμνου), Καντάνου - Σελίνου (Π.Ε. Χανίων) και Σφακίων (Π.Ε. Χανίων). Στους παραπάνω Δήμους υπάρχουν δύο υποψήφιοι συνδυασμοί, σε κάθε έναν, με αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή να έχει αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος.

Ωστόσο, σε άλλους έξι δήμους υπάρχει η πιθανότητα να μην χρειαστεί οι πολίτες να ψηφίσουν για δεύτερη φορά, καθώς τρεις συνδυασμοί διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο στον κάθε Δήμο.Πρόκειται για τους: Βιάννου (Π.Ε. Ηρακλείου), Αμαρίου (Π.Ε. Ρεθύμνου), Ανωγείων (Π.Ε. Ρεθύμνου), Γαύδου (Π.Ε. Χανίων), Κισάμου (Π.Ε. Χανιών) και Πλατανιά (Π.Ε. Χανιών).
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 16:46
Τρεις συνδυασμοί και 109 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των Κισαμιτών στις εκλογές της Κυριακής. 
Αναλυτικά οι υποψήφιοι ανά συνδυασμό και ανά Δημοτική Ενότητα: 

"ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΝΝΑΧΩΡΙΟΥ
 1. ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Δημοσθένη
 2. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ – ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Στέφανου
 3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΜΑΣ του Παναγιώτη
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ
 1. ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΚΥΡΜΠΙΖΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΝΟΥΛΑ) του Πολυχρόνη
 2. ΑΝΤΩΝΟΜΑΝΩΛΑΚΗ - ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη
 3. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του Ιωάννη
 4. ΒΕΣΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Μιχαήλ
 5. ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
 6. ΓΕΩΡΓΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ευαγγέλου
 7. ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗ - ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
 8. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ του Ευαγγέλου
 9. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΗ του Γεωργίου
 10. ΚΕΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη
 11. ΚΟΥΡΤΑΚΗ - ΔΕΙΚΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Μιχαήλ
 12. ΛΙΓΟΨΥΧΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ) του Ιωάννη
 13. ΜΑΡΑΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
 14. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗ - ΒΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Μιχαήλ
 15. ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αρτεμίου
 16. ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου
 17. ΜΠΙΚΑΚΗ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ελευθερίου
 18. ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ - ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΗ του Δημητρίου
 19. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΦΙΛΕΝΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του Ιωάννη
 20. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη
 21. ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
 22. ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
 23. ΣΟΦΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Εμμανουήλ
 24. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου
 25. ΤΑΠΕΙΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Κυριάκου
 26. ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου
 27. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Εμμανουήλ
 28. ΧΑΧΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
 29. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Νικολάου
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΘΥΜΝΗΣ
 1. ΒΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου
 2. ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ - ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του Εμμανουήλ
 3. ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Θεόδωρου
 4. ΚΑΜΠΙΑΝΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ του Μιχαήλ
 5. ΚΟΥΜΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Στυλιανού
 6. ΛΥΜΠΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ
 7. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Νεκτάριου
 8. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
 9. ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη
"ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ
 1. KΟΡΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου
 2. ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου
 3. ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ
 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ
 1. ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του Εμμανουήλ
 3. ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Ανίκητου
 4. ΒΙΟΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του Δημητρίου
 5. ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ευτυχίου
 6. ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου
 7. ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΜΠΑΡΓΩΤΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Εμμανουήλ
 8. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Διονυσίου
 9. ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννου
 10. ΚΑΤΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Βασιλείου
 11. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιχαήλ
 12. ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Δημητρίου
 13. ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΣΚΑΛΙΔΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ του Στυλιανού
 14. ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ
 15. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΟΛΓΑ (ΟΛΙΑ) του Αντωνίου
 16. ΜΠΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Στέφανου
 17. ΜΠΡΕΔΑΚΗ ΓΟΝΑΛΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ του Στυλιανού
 18. ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΒΕΣΤΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Ελευθερίου
 19. ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Μιχαήλ
 20. ΠΑΛΗΑΜΠΕΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του Γεωργίου
 21. ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Θεμιστοκλή
 22. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του Αλεξίου
 23. ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΒΑΡΔΗΣ του Βασιλείου
 24. ΣΧΕΤΑΚΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Νικήτα
 25. ΤΑΚΤΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μιχαήλ
 26. ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Δημητρίου
 27. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ηρακλή
 28. ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου
29 ΧΟΧΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΥΘΗΜΝΗΣ
 1. ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
 2. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεόκτιστου
 3. ΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννου
 4. ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
 5. ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗ - ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννου
 6. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Εμμανουήλ
 7. ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Γεωργίου
 8. ΦΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννου
 9. ΨΑΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Αντωνίου
"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΑΜΟΥ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ
 1. ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ελευθερίου
 2. ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΑΜΟΥ
 1. ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ελευθερίου
 2. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ελευθερίου
 3. ΑΝΟΥΣΑΚΗ - ΓΟΝΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Μιχαήλ
 4. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου
 5. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
 6. ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του Εμμανουήλ
 7. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Ρούσου
 8. ΔΗΜΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Τηλέμαχου
 9. ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Αντωνίου
 10. ΚΟΤΣΩΝΑ ΜΑΡΘΑ του Αθανασίου
 11. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Γεωργίου  
 12. ΚΡΙΤΣΙΩΠΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου
 13. ΚΩΣΤΟΥΛΑ - ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του Ιωάννη
 14. ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Διονυσίου
 15. ΣΑΜΠΑ ΕΛΕΝΗ του Σαμίρ
 16. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη
 17. ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ ΣΟΦΟΚΛΗΣ του Ελευθερίου
 18. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ του Γεωργίου
 19. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του Μιχαήλ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΗΘΥΜΝΗΣ
 1. ΚΑΝΤΖΙΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Δημητρίου
 2. ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
 3. ΣΚΕΥΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Γεωργίου
 4. ΤΖΙΡΤΖΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ του Κωνσταντίνου
 5. ΦΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη
 6. ΨΑΡΑΚΗ ΟΛΓΑ του Ευστρατίου
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 16:00
Τα τελευταία χρόνια τα Χανιά μας και ειδικότερα η περιοχή του Σελίνου έχει μείνει πίσω, μια περιοχή που η περιφέρεια Κρήτης έχει ξεχάσει και αφήσει στη μοίρα της.
Έτσι σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο «Κρήτη Μπροστά» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.
Γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου μου και θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω με τη συμμετοχή μου ώστε να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.
Ζητώ λοιπόν τη ψήφο σας ώστε να μπορέσω κι εγώ με το τρόπο μου να συμβάλω για ένα καλύτερο αύριο στο νομό μας!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,Νίκος Δρακάκης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χανίων «Κρήτη Μπροστά»
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 14:10
Προσωρινή αναστάτωση προκάλεσε στον συνδυασμό "Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη" ένα λάθος του τυπογραφείου στην εκτύπωση των ψηφοδελτίων που παραδόθηκαν στο δημαρχείο αλλά και στα μέλη του συνδυασμού. 
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Μυλωνάκη: "Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού. Πρόκειται για λάθος του τυπογραφείου, αλλά είμαστε ψύχραιμοι και εργαζόμαστε ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα και τα ψηφοδέλτια θα παραδοθούν στους ψηφοφόρους".
 

Μάλιστα, ο συνδυασμός έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή-βεβαίωση του τυπογραφείου: 

ggga

Τι λέει ο Νόμος 
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ 2019
Σύμφωνα με το άρθρο 24Α του ν.3852/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4555/2018, οι συνδυασμοί οφείλουν να τυπώσουν τα ψηφοδέλτια και να τα παραδώσουν, με απόδειξη, στο δήμαρχο του οικείου δήμου οκτώ (8) τουλάχιστον μέρες πριν από την ψηφοφορία, δηλαδή έως το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, σε αριθμό επαρκή για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων του οικείου δήμου, ο οποίος δεν μπορεί να είναι μικρότερος από τον αριθμό των αντίστοιχων εκλογέων, προσαυξημένος κατά είκοσι τοις εκατό (20%).

Παρακαλούμε, σε περιπτώσεις που συνδυασμοί δεν μπόρεσαν να παραδώσουν εγκαίρως τα ψηφοδέλτια τους στον οικείο δήμαρχο, έως την ανωτέρω ενδεικτική προθεσμία, όπως αυτά γίνονται αποδεκτά και μετά το πέρας αυτής, σε μέρα που θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης με τον οικείο δήμο, ώστε να ασκηθεί απρόσκοπτα το πολιτικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι από τους συνδυασμούς που ανακηρύχθηκαν από τα Πρωτοδικεία της χώρας.

Τα ανωτέρω ισχύουν, ομοίως, για τις περιπτώσεις συνδυασμών που παρέδωσαν εμπρόθεσμα τα ψηφοδέλτιά τους και διαπιστώθηκε εκ των υστέρων η ύπαρξη τυπικού ελαττώματος (λ.χ. λάθη στην εκτύπωση ή στις διαστάσεις, τυχαία καταστροφή κατά τη μεταφορά/αποθήκευση, κ.λπ.) ή εκδόθηκε μεταρρυθμιστική δικαστική απόφαση ανακήρυξης του συνδυασμού, η οποία καθιστά αναγκαία την αντικατάστασή τους, για λόγους αποφυγής ακυροτήτων.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 13:42
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί ούτε και πρέπει να μείνει απλός παρατηρητής των αλλαγών που συντελούνται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα είναι περισσότερο επιτακτική η ανάγκη από ποτέ να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας των ΟΤΑ σε σχέση με αυτό που επικρατούσε.Ο «Κλεισθένης» καλείται να διαδραματίσει αυτόν το ρόλο και ο επιχειρηματικός κόσμος, πρέπει σε αυτό το εγχείρημα, να έχει θέση, φωνή και άποψη.Σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρών με όλες μου τις δυνάμεις, συνοδοιπόρος του Άρη Παπαδογιάννη.Ενός ανθρώπου που τ’  όνομά του,  είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αυτοδιοικητικό «χάρτη»  της πόλης μας.Ενός άριστου γνώστη και εργάτη του δήμου Χανίων, που πρέπει να λάβει την εντολή για να διοικήσει την πόλη που αγαπάμε.

Ο Άρης Παπαδογιάννης έχει στις αποσκευές του μια σπουδαία παρακαταθήκη παραγόμενου έργου στα Χανιά και ταυτόχρονα έχει μπροστά του ένα σπουδαίο όραμα,  το οποίο ΟΛΟΙ εμείς μοιραζόμαστε και είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να υλοποιήσουμε.Προσωπικά δηλώνω ότι γνωρίζω όσο λίγοι,  τον πρωτογενή, τον δευτερογενή και τον τριτογενή τομέα και τον τρόπο με τον οποίον συνδέονται μεταξύ τους οι τρεις αυτοί τομείς.Η συνεργασία του επιχειρηματικού κόσμου με την τοπική αυτοδιοίκηση, μπορεί να δημιουργήσει τα «εργαλεία» έτσι ώστε ακόμη και η πιο μικρή επιχείρηση να αποκτήσει τη δυνατότητα να εξάγει τα προϊόντα της, τόσο εκτός Κρήτης, όσο - και κυρίως - πέραν των Ελληνικών συνόρων.Στη συνεργασία αυτή «εγγυητής» είναι ο Άρης Παπαδογιάννης και ΟΛΟΙ εμείς που θα κληθούμε να δουλέψουμε μαζί του, για όλα αυτά που αξίζει η πόλη μας!Η επιχειρηματικότητα πρέπει να συνδεθεί με την αυτοδιοίκηση και η... απάντηση είναι
«Τα Χανιά μας!»

 Ευστράτιος Μπαλαντίνος 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χανίων - Δ.Ε Θερίσου
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 12:56
Φίλες και φίλοι μου,

Από τη μέρα που πήρα την απόφαση και οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη, η ζωή μας» και όλο αυτό το διάστημα του ενός και πλέον μήνα, ήρθα σε επαφή με πολλούς φίλους, γνωστούς και άγνωστους που βρήκα το θάρρος να ζητήσω τη στήριξή τους. Άνθρωποι που είτε ζουν μέσα στην πόλη των Χανίων, στις κωμοπόλεις του νομού, στα χωριά μας, στις τουριστικά πιο αναπτυγμένες περιοχές αλλά και στην ενδοχώρα και οι οποίοι μοχθούν και πασχίζουν να την κρατήσουν ζωντανή. Άκουσα με πολύ προσοχή τα παράπονά τους, τις αντιδράσεις τους, τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους για τον τόπο μας και την ανάπτυξη του σε όλους τους τομείς και που σε κάποιες περιπτώσεις προσέγγιζαν και τους αντίστοιχους δικούς μου.

Ήρθα σε επαφή και γνώρισα καλύτερα τον νυν Περιφερειάρχη μας τον Σταύρο Αρναουτάκη, έναν άνθρωπο χαρισματικό, με οράματα, απίστευτα εργατικό, αποτελεσματικό, με αμεσότητα, επικοινωνιακό που ξέρει να συνεργάζεται, να ακούει και να εκτιμάει τις θέσεις και απόψεις της ομάδας του. Ενημερώθηκα για το έργο της Περιφέρειας Κρήτης σε όλους τους τομείς, Υποδομών και Μεταφορών, Πολιτισμού, Τουρισμού, Περιβάλλοντος, Πρωτογενή τομέα, Αθλητισμού, Εκπαίδευσης, Υγείας Πρόνοιας, Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας, Έξυπνης Εξειδίκευσης, Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων καθώς και Κοινωνικής Συνοχής και καταπολέμησης της φτώχιας, έργα και δράσεις που αγγίζουν το 1 δις ευρώ σε όλο το νησί.


Γνώρισα όλους τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό, συζήτησα μαζί τους και εκτίμησα σε όλους το ήθος τους, τις ικανότητες τους και τις γνώσεις τους, την προσωπικότητα και το ταπεραμέντο του καθενός. Άκουσα προσεκτικά και έμαθα από τους παλιούς, τους ήδη Περιφερειακούς Συμβούλους, ενημερώθηκα για τα πεπραγμένα, το έργο και την ψυχή που έχει δώσει ο καθένας τους ξεχωριστά στον τομέα που είχε αναλάβει όλο το διάστημα της θητείας του. Γνώρισα τους νέους υποψήφιους του συνδυασμού μας που μαζί μ’αυτούς είμαι κι εγώ, όλοι ξεχωριστοί, με γνώσεις, ικανότητες και πολύ όρεξη για να προσφέρουν, ο καθένας με την ιδιότητά του και τις εμπειρίες του. Έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες το φυλλάδιο του συνδυασμού μας με τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων, να δείτε, να ενημερωθείτε και να αποφασίσετε ποιοι σας εμπνέουν και ποιοι θεωρείται ότι είναι άξιοι και ικανοί, αξίζουν την στήριξή σας για να σας εκπροσωπήσουν στον Περιφερειακό Συμβούλιο. Και να θυμάστε πως έχετε τη δυνατότητα τεσσάρων σταυρών στο ψηφοδέλτιο μας, αξιοποιήστε την ώστε να εκπροσωπηθείτε από τους καλύτερους.

Είμαι η Πόπη Καπετανάκη του Σάββα και της Δήμητρας, γεννήθηκα στα Χανιά και μεγάλωσα στο Καστέλι Κισάμου. Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Μαρτσάκη του Εμμανουήλ, γεωπόνο, που τα τελευταία δώδεκα χρόνια δραστηριοποιείται στις τουριστικές επιχειρήσεις, έχουμε μία κόρη 9 χρονών την Τζωρτζίνα και ζούμε μόνιμα στα Χανιά.  Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Κισάμου και σπούδασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φυτικής Παραγωγής με ειδικότητα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου.Ως Γεωπόνος έχω εργασθεί στον ΕΛΓΑ και στην ΔΑΟΚ-Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, σε ομάδες παραγωγών καθώς και ως Γεωπόνος-μελετητής σε προγράμματα αγροτικών ενισχύσεων. Επίσης εργάσθηκα στο ΚΕΠ του πρώην Δήμου Μηθύμνης και στο ΚΕΘΙ-Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας-Παράρτημα Κρήτης ως Σύμβουλος  γυναικείας επιχειρηματικότητας και υπεύθυνη γυναικείων συνεταιρισμών όλης της Κρήτης. Από το 2011 έως το 2014 εργάσθηκα ως Ειδική Συνεργάτης-Γεωπόνος στον Δήμο Κισάμου και ήμουν υπεύθυνη αγροτικών θεμάτων, προγραμμάτων και είχα αναλάβει αποκλειστικά το πρόγραμμα Γαλάζιων Σημαιών.

Η εμπειρία μου αυτή ως Ειδικός Συνεργάτης με βοήθησε να έχω καθημερινή τριβή με τα προβλήματα του τόπου μου και να γνωρίσω εκ των έσω τα θέματα που πραγματεύεται η Περιφέρεια καθώς και τα πολλά έργα που έχει εντάξει και χρηματοδοτήσει τόσο στον Δήμο Κισάμου όσο και σε ολόκληρο τον Νομό Χανίων. Με την ιδιότητά μου ως Γεωτεχνικός, θα ήθελα να συμβάλλω στην ομαδική προσπάθεια παραγωγής και ανάδειξης «πράσινων» προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσα και από τις δράσεις της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας, η οποία εστιάζει στη στρατηγική ανάπτυξη τόσο του πρωτογενούς τομέα και της διαχείρισης των προϊόντων του, όσο και του δευτερογενούς  και της άμεσης σύνδεσής τους με τον τουρισμό. Επίσης, θέματα προστασίας περιβάλλοντος και ειδικά των περιοχών δικτύου NATURA, κλιματικής αλλαγής, πολιτισμού και ανάδειξης φυσικών πόρων άπτονται του ενδιαφέροντος και της ευαισθησίας μου και μπορώ να συμβάλλω στα αντίστοιχα έργα και δράσεις.Αυτή είμαι και αυτή είναι η αλήθεια μου. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Έχω όρεξη, οράματα για τον τόπο μου και το νησί μου και με ότι ασχολούμαι, θεωρώ ότι το κάνω με ήθος και αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, με αίσθημα σεβασμού, αλληλεγγύης, συνεργασίας και ομαδικότητας. 

Αξιολογήστε με. Με βαρύ αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας.

Προχωράμε μαζί…

ΚΑΡΤΑΣας ευχαριστώ
Με πολύ εκτίμηση

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ-ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Πόπη) του Σάββα
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος-Π.Ε. Χανίων
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 10:22
Ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, Γιώργος Πατεράκης απαντάει στις ερωτήσεις του ΕΚΛΟΓΟλόγου των Χανίων.

 1. Ποιο θεωρείτε αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Ακρωτηρίου;
Ο περιαστικός Δήμος  Ακρωτηρίου έχει τον υψηλότερο πληθυσμό μετά  την πόλη  των Χανίων. Τα τελευταία χρόνια έχει απαξιωθεί  και εγκαταληφθεί. Τα  αποτέλεσμα αυτης της εγκατάληψης βιώνουν καθημερινα οι πολίτες. Για να απαντήσω,λοιπόν , πιο συγκεκριμένα στην ερωτησή σας, θεωρώ  ότι  το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί την περιοχή και πρέπει να τεθεί σε άμεση  προτεραιότητα, είναι η κυκλοφοριακή σύνδεση του Δήμου Ακρωτηρίου με  την πολη των Χανίων όσο  και με τον Βόρειο Οδικό  Άξονα Κρήτης.  Επισης άλλα θέματα που απαιτούν άμεση λύση είναι η σχολική στέγη, η οδοποιία ,τα πεζοδρόμια  κτλ.

 1. Γιατί με τον Άρη Παπαδογιάννη;
Το  βασικό πλεονέκτημα  του συνδυασμού μας είναι ο  επικεφαλής μας.  Ο Αρης Παπαδογιάννης είναι ένας άνθρωπος με πείρα,  γνώση,  αγάπη και όραμα.  Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άτομα που αγαπούν τα Χανιά, άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους,άτομα πετυχημένα στην επαγγελματική τους πορεία,από ανθρώπους με μαχητικότητα και όραμα και το σπουδαιότερο από ανθρώπους που έχουν παλέψει τόσα χρόνια για τα κοινά. Ο συνδιασμός μας κατεβαίνει με πρόγραμμα κοστολογημένο και υλοποιήσιμο.
 1. Ποιοι οι στόχοι σας αν εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος;
Ο βασικός μου στόχος μου είναι η πραγματοποίηση ενός ενιαίου Δήμου που να προσφέρει ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους τους πολίτες. Προτέραιότητα μου είναι να δοθούν  αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια και στους Προέδρους τους, στους διαφόρους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας και σε όλους τους πολίτες που θέλουν να μας βοηθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύω ότι τα Χανιά χρειάζονται έναν Δήμο  ανοιχτό σε όλους , διότι μόνο μέσα από τον  διαλογο θα συνθέσουμε το αυριο. 
 1. Η Αυτοδιοίκηση, μέσω του Κλεισθένη, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών;
Θεωρώ ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να μας βρεί όλους ενωμένους  για το καλό του τόπου μας, σύμφωνα με τις αρχές και το πνεύμα του Κλεισθένη.  Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανενα υποψήφιο σύμβουλο , το αντίθετο μαλιστα . Πιστεύω ότι όλοι θέλουμε ένα καλύτερο μελλον για εμάς και την οικογενειά μας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις  συνεργασίες και τον  διάλογο. Θέλουμε να διοικήσουμε τον  Δήμο μας, όχι μόνοι μας , αλλά με όλους τους πολίτες δίπλα μας,να είμαστε μια συμμαχία για τα Χανιά.

Ποιός είναι ο Γιώργος Πατεράκης : 

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΕΑ


Η Συνέντευξη δημοσιεύθηκε στον ΕΚΛΟΓΟλόγο των Χανίων που κυκλοφορεί!
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 09:59
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στον χώρο μεταξύ Νεωρίων και θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "Η Απάντηση....Τα Χανιά μας" με ομιλητή τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχος Άρη Παπαδογιάννη. 

Ο κ. Παπαδογιάννης, στην ομιλία του τόνισε η παρουσία του κόσμου είναι ξεχωριστή τόσο για εκείνον όσο και για τους συνεργάτες του, καθώς η αγάπη του κόσμου τους γεμίζει δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουν όλοι μαζί του στόχους για ένα καλύτερο αύριο για τα Χανιά. 

61190814 404554380132987 1758338363779186688 n

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδογιάννης έδωσε τη δέσμευση πως δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν και κυρίως τα δεν θα απογοητεύσει τα Χανιά, με το ρεαλιστικό μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου που έχει ως στόχο να υλοποιήσει.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας” περιέγραψε πως οραματίζεται την επομένη των εκλογών το Δήμο Χανίων και στάθηκε στις προτεραιότητες που θα πρέπει να θέσει η δημοτική αρχή, για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα των Χανιωτών και να αναδείξει τα στολίδια της πόλης. Για αυτό και όπως πρόσθεσε δεν είναι τυχαίο, που η συγκέντρωση έγινε στα Νεώρια.                       

Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 09:40
Δύο ημέρες απέμειναν μέχρι την 26η Μαΐου και οι προετοιμασίες του κρατικού μηχανισμού για να είναι όλα έτοιμα κατά την πολλαπλή εκλογική “μάχη” μεθαύριο Κυριακή συνεχίζονται πυρετωδώς.
Να δούμε όμως τον αριθμό των συμβούλων και στις 4 Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης. 
Συγκεκριμέα, οι συνολικά 51 περιφερειακοί σύμβουλοι εκλέγονται ως εξής: Οι 25 εξ αυτών από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, οι 13 από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, οι 7 από αυτήν του Ρεθύμνου και οι 6 από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 09:31
Η τύχη χαμογέλασε για έναν τυχερό που μάντεψε σωστά πέντε αριθμούς στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, όπου σημειώθηκε τζακ ποτ.

Το μοναδικό πεντάρι πάιχτηκε στο πρακτορείο της Μαρίας Βολονάκη στη Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, και κέρδισε 123.013,66 ευρώ.
Οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26/05/2019 θα μοιραστούν τουλάχιστον 1.200.000 ευρώ.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 09:23
Με πολλαπλά κατάγματα και σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων μία 66χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας χθες το απόγευμα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές.
Η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως απόπειρα αυτοκτονίας από την αστυνομία.Την 66χρονη είδε αιμόφυρτη στο δρόμο η κόρη της, που μένει στο ισόγειο της οικοδομής και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 09:10
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκα για τη θετική αξιολόγηση δύο αξιόλογων προτάσεων, που αφορούν τη δημιουργία «Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου» στην Πλατεία 1866 στα Χανιά και στο ιστορικό κέντρο της Κισάμου.
Δύο προτάσεων, δηλαδή, η υλοποίηση των οποίων θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο δύο σημαντικές περιοχές - σημεία αναφοράς, όπου επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη συντριπτική τους πλειονότητα, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, και οι οποίες τα τελευταία χρόνια βάλλονται από την υπερφορολόγηση και την οικονομική κρίση.

Οι θετικές αξιολογήσεις για τα Χανιά, ύψους 1.659.755 ευρώ και για την Κίσαμο, ύψους 1.768.220 ευρώ, καταδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που έγινε από τους αρμόδιους φορείς: το Επιμελητήριο Χανίων και το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου (ΝΕΣΚ), σε συνεργασία με τους δύο Δήμους.
Η εξωστρέφεια, η αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου με έμφαση στα ευρωπαϊκά προγράμματα και η στοχευμένη αναβάθμιση των υποδομών, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών και οικονομικών δεδομένων, ειδικά σε περιφερειακούς Δήμους, όπως αυτός της Κισάμου, που αποτελεί έναν ευλογημένο τόπο, με πολύ μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες, οι οποίες παραμένουν ανεκμετάλλευτες σε μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα. Η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου στο Καστέλλι Κισάμου είναι ένα βήμα προς το μέλλον, που αναμένεται να δημιουργήσει νέα αναπτυξιακά δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή.
Αυτός είναι ο δρόμος για τη δημιουργία μιας άλλης, καλύτερης Ελλάδας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων και του ΝΕΣΚ και προσωπικά στους προέδρους τους, Αντώνη Ροκάκη και Βαγγέλη Πατεράκη, καθώς και στους δύο Δήμους, για την πρωτοβουλία, τη μεθοδική δουλειά και το τελικό αποτέλεσμα.
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 19:40
Ο Χάρης Ρώμας έχει πολλάκις αναφερθεί στους λόγους που δεν είδαμε ποτέ τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», «χρεώνοντας» σε μεγάλο ποσοστό το τέλος του σήριαλ στην Ελένη Ράντου. Όπως έχει εξομολογηθεί, ήταν εκείνη που φοβόταν πως αν η σειρά συνέχιζε για ακόμα μία σεζόν, οι δυο τους θα έμεναν στη συνείδηση του κοινού ως «Κατακουζήνα» και «γκαρσόνα», κάτι που τελικά… δεν γλίτωσαν!

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η σειρά δεν συνέχισε, το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά είχαν ήδη εμπνευστεί τη συνέχειά της! Μια συνέχεια που δεν θα μπορούσε, φυσικά, να βρει τους δύο εκρηκτικούς χαρακτήρες μονιασμένους.

Σύμφωνα με το σενάριο, στον νέο κύκλο θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια. Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί ‘Πρόεδρο’ ως Έλληνας.Αφού τελικά ο τρίτος κύκλος δεν γυρίστηκε ποτέ, ο Χάρης Ρώμας ενημέρωσε το κοινό για την εξέλιξη του ειδυλλίου του Κατακουζηνού με την αιώνια εχθρό του μέσω guest εμφάνισης του βυζαντινολόγου στην επόμενη σειρά του σεναριογράφου, «Λίφτινγκ».


Πηγή Dailymedia.gr
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 17:59
Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 515.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) και είναι το πρώτο έργο που υλοποιείται, σε επίπεδο Κρήτης, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επισημαίνεται δε ότι ο Δήμος Χανίων έχει εντάξει στο πρόγραμμα των ΒΑΑ, έργα συνολικού ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν τη διαπλάτυνση πεζοδρομίων από την οδό Τζανακάκη έως την οδό Σκαλίδη, με παράλληλη δημιουργία ποδηλατοδρόμου, την αναβάθμιση του Δημοτικού Κήπου, έργα για την πολιτική προστασία, τη διάβρωση κλπ.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει: την αποκατάσταση του «Πύργου του Ρολογιού», την ενίσχυση των θεμελίων σε όλη την κάτοψη του ρολογιού, τη στατική ενίσχυση του κορμού του πύργου και του εσωτερικού του, την αντικατάσταση του μηχανισμού του ρολογιού, την τοποθέτηση φωτισμού ανάδειξης του μνημείου και άλλες επιμέρους εργασίες.Εντός των προσεχών μηνών αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του σημαντικού αυτού μνημείου - τοπόσημου της πόλης των Χανίων.
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 17:12
Οι εργασίες προχωράνε με γοργούς ρυθμούς για το νέο ΣΥΝ.ΚΑ στην πλατεία Δημαρχείου στο Καστέλλι.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος:

60672698 2220583328055789 8103588047477538816 n                                                                                               61086349 2220583374722451 7589267281444601856 n
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 16:56
Σε μία σκληρή ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Γιάννης Μαργαρώνης, αναφορικά με την αναβολή του debate που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αναλυτικά:

Για να σε σέβονται ως διοικηση φορέα οφείλεις να δουλέψεις σκληρά με υπομονη κ σχέδιο. Επίσης να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ κ να μην έχεις αλαζονεία κ νοοτροπία ότι θα κατακτήσεις τα πάντα κάνοντας υπόγειες συμφωνίες…χθες λοιπόν δεν έβρεξε στα Χανιά, απλά σας «αποδοκιμασαν» όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι εσάς κ τις μεθόδους σας…χάθηκε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την προώθηση των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων…
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 15:34
Ολυμπιακός υποβιβάστηκε επίσημα στην Α2. Αυτή ήταν τουλάχιστον η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την απόφαση των "ερυθρόλευκων" να μην κατέβουν στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών των playoffs της Basket League (20/5) με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: 

α) για μη διεξαγωγή προγραμματισμένου αγώνα από υπαιτιότητά της μηδενισμό της ομάδας της καθώς και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου της και
β) για μη συμμετοχή της ομάδας της σε αγώνα Πρωταθλήματος κατά τη φάση των play-offs συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας την ποινή του αποκλεισμού της από τους υπόλοιπους αγώνες της φάσης των play – offs και της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από την βαθμολογία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, ενώ ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο, δεν αντικαθίσταται και το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτή κατατάσσεται τελευταία στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του οικείου Πρωταθλήματος μετά από τις ομάδες που καταλαμβάνουν αγωνιστικά τις τελευταίες θέσεις και κατά συνέπεια υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία αγωνιστικά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20-05-2019.
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 14:57
Φίλες και φίλοι,
     
Στις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου, σας καλώ να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ, το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας «ΚΡΗΤΗ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ» με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ.       
 • ΔΙΕΚΔΙΚΩ με τόλμη και αποφασιστικότητα την προτίμησή σας στην υποψηφιότητά μου.
 • ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ απέναντι σας για μια καθαρή και έντιμη σχέση, με πολιτικό ήθος, ευπρέπεια και αγωνιστικότητα με στόχο την προώθηση του Συγκρητισμού, την ανάπτυξη του νησιού μας και την επίλυση των - μικρών και μεγάλων - προβλημάτων στο Ν. Χανίων αλλά και σε όλους τους νομούς της Κρήτης.
 • Σας ΚΑΛΩ να με αξιολογήσετε με βάση την αυτοδιοικητική μου πορεία και προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του.
 • Σας ΖΗΤΩ καθαρή εντολή για να σας εκπροσωπήσω δυναμικά, από την πρώτη γραμμή, στο Νομό Χανίων και στην Κρήτη.
Με εκτίμηση
Κουρουπάκης Αναστάσιος (Τάσος)
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ»
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 13:41
Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και φίλοι της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά», κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της Μουσούρων στα Χανιά στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σημανδηράκη.

60830665 10217244872948240 2333760000284950528 n                                                                                             

Ο κ. Σημανδηράκης έκανε αναφορά στους βασικούς άξονες που οραματίζεται ο συνδυασμός για τον Δήμο, συγκεντρωτικά για τους δημόσιους χώρους, τη διασύνδεση του πολιτισμού με την παιδεία, την τεχνολογία – Έξυπνος Δήμος, τη Βιώσιμη ανάπτυξη στην πόλη στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, τη νεανική επιχειρηματικότητα, με μέριμνα στους περιαστικούς δήμους και συνεργασία στα τοπικά συμβούλια.

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 12:40
Εδώ και αρκετό καιρό ακούγαμε για τα μέτρα που επρόκειτο να ληφθούν από τα Υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης για την στήριξη του Περιφερειακού έντυπου Τύπου.

Όπως επισημάναμε και σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου, στην σχετική διαβούλευση που διήρκησε πολλούς μήνες, δεν προσκλήθηκαν ποτέ οι Ενώσεις Ιδιοκτητών (ΕΙΕΤ, ΣΗΠΕ, ΕΔΙΠΤ), και για το λόγο αυτό είχαμε εκφράσει τους προβληματισμούς και τις επιφυλάξεις μας για το αν οι προτάσεις που είχαμε καταθέσει στα ΥπουργείαΟικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης θα λαμβάνονταν υπ' όψιν της πολιτικής ηγεσίας.

Η δημοσίευση στο ΦΕΚ της Τρίτης 14 Μαΐου 2019, της ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ενίσχυση των ημερήσιων και εβδομαδιαίων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων, ήρθαν αρχικά να επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες μας, καθώς είναι πασιφανές ότι τα μέτρα στήριξης αφορούν επί της ουσίας 20-30 (κυρίως ημερήσιες) εφημερίδες της Περιφέρειας, ενώ αποτελούν "κενό γράμμα" τόσο για την πλειοψηφία των ημερήσιων περιφερειακών εφημερίδων όσο και για όλες σχεδόν τις εβδομαδιαίες.

Με βάση τα παραπάνω, αποστείλαμε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά την παρακάτω επιστολή:  

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,  
Οι ιδιοκτήτες των εβδομαδιαίων περιφερειακών εφημερίδων, έχοντας υποστεί την οκταετία 2010-2018, όπως και κάθε Έλλην πολίτης, την καταιγίδα φορολογικών μέτρων και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και επιπροσθέτως την επιβολή εισφοράς 2% επί του τζίρου τους για την ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ενός οργανισμού που ούτε είχαν, ούτε έχουν και ούτε θα έχουν σχέση μαζί του και με τις κακοδαιμονίες του, περίμεναν με αγωνία την πραγμάτωση της υπόσχεσης σας για μέτρα στήριξης του περιφερειακού τύπου.
Υπό τη βάσει αυτής της παραδοχής, ζητούμε να τροποποιηθεί η ως άνω Υπουργική σας Απόφαση, αντικαθιστώντας το κριτήριο του αριθμού των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης με το κριτήριο των Ετήσιων Μονάδων Εργασίας (Ε.Μ.Ε.), κριτήριο που χρησιμοποείται κατά κόρον στα επενδυτικά προγράμματα και στις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις -ενισχύσεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποκατασταθούν οι προκύπτουσες αδικίες και θα ενισχυθούν πραγματικά και ο περιφερειακός τύπος αλλά και η απασχόληση, ζήτημα που φαίνεται να σας ενδιαφέρει.


Είναι πράγματι η ευκαιρία σας να αποδείξετε ότι ήρθε η ώρα των πολλών.Και όχι των λίγων και διαχρονικά ωφελούμενων… Τελειώνοντας, ευελπιστούμε πως -έστω και τώρα- θα μας δοθεί η ευκαιρία να σας αναλύσουμε τις προτάσεις μας σε μια συνάντηση που στόχο θα έχει την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, έτσι ώστε να μην διαχωριστεί ο περιφερειακός τύπος σε παιδιά και αποπαίδια.

Διατελούμε μετά τιμής

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                 
Ο Γ
EN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 12:07
Το Στρατηγικό Σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά - Κοιτάμε μπροστά» για τις «180 πρώτες ημέρες της νέας Δημοτικής Διακυβέρνησης» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου στο Επιμελητήριο Χανίων.

60729415 338631780067990 6260789542664536064 o


Ο κ. Δαμιανάκης επεσήμανε ότι «το στρατηγικό σχέδιο των πρώτων 180 ημερών, ξεκινά από τα βασικά και αναγκαία, με σκοπό να νιώσουν οι δημότες ότι κάτι αλλάζει άμεσα και κυρίως στην καθημερινότητά τους».Όπως τόνισε ο κ. Δαμιανάκης, «το στρατηγικό σχέδιο περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα άμεσης δράσης 50 σημείων για τα κατεπείγοντα προβλήματα, με το οποίο βάζουμε τις βάσεις και για τις μεγάλες αλλαγές στο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που έχει ανάγκη ο Δήμος μας».«Η αναδιάρθρωση του οργανογράμματος και της λειτουργίας των δομών του Δήμου, η αναβάθμιση της λειτουργίας των Κοινοτήτων, το κυκλοφοριακό, οι κοινωνικές δομές, ο ανασχεδιασμός του τεχνικού προγράμματος, η καθαριότητα, η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, η αισθητική και η λειτουργικότητα της πόλης είναι οι κύριοι άξονες των αρχικών ενεργειών και των πρώτων παρεμβάσεών μας», τόνισε ο κ. Δαμιανάκης.Ακολουθεί το πρόγραμμα άμεσης δράσης 50 σημείων, που παρουσίασε ο κ. Δαμιανάκης:

1. Άμεση τροποποίηση και ανασύνταξη του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.), με την ορθή αξιοποίηση του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού και τον επανακαθορισμό των αρμοδιοτήτων με αξιοκρατικά κριτήρια.

2. Τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να «θωρακιστεί» η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία αυτού, να εμπεδωθεί η απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων των δημοτικών συμβούλων και να εκλείψουν φαινόμενα αταξίας και υποβάθμισης του κύρους του Δ.Σ., όπως αυτά που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

3. Θέσπιση της «Ωρας του Δημάρχου» όπου σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. κάθε 6 μήνες ο Δήμαρχος θα απαντά σε επίκαιρες ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων, για τον έλεγχο της Δημοτικής Αρχής από τις παρατάξεις.

4. Ενίσχυση των Κ.Ε.Π. (Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών) με επιπλέον διοικητικό προσωπικό -από υφιστάμενες υπηρεσίες του Δήμου- και διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας αυτών σε περιαστικές περιοχές, ώστε οι πολίτες να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

5. Ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας στο εσωτερικό του Δήμου, με τη σύσταση ειδικής υπηρεσιακής μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου.

6. Σύσταση αυτοτελούς Μονάδας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Καινοτομίας,η οποία θα είναι αρμόδια για τον συντονισμό, τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση των δράσεων της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου,την προσέλκυση εθνικών, ευρωπαϊκών και άλλων χρηματοδοτικών πόρων και προγραμμάτων, τη σύνταξη και διαχείριση των ετήσιων προγραμμάτων δράσης και την εισαγωγή καινοτομιών στο δημοτικό έργο.

7. Αξιολόγηση όλων των ενεργών εργολαβικών συμβάσεων του Δήμου με κριτήρια την οικονομικότητα, την αποδοτικότητα και την τήρηση των συμβατικών όρων και υποχρεώσεων από πλευράς αναδόχων.

8. Πλήρης καταγραφή της δημοτικής ακίνητης περιουσίας.

9. Άμεση συγκρότηση όλων των συλλογικών οργάνων και επιτροπών του Δήμου (π.χ. Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Επιτροπή Διαβούλευσης, κ.ά.) και των Νομικών Προσώπων αυτού, όπως προβλέπονται από τον «Κλεισθένη».

10. Προκήρυξη για τη θέση -και επιλογή από το Δ.Σ.- προσώπου εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ως Δημοτικού Συμπαραστάτη.

11. Ανάπτυξη νέων ψηφιακών εργαλείων διαβούλευσης και συμμετοχικότητας, μέσω των οποίων κάθε πολίτης ή συλλογικός φορέας θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ηλεκτρονικά τις ιδέες ή τις προτάσεις του προς τονΔήμο και τις υπηρεσίες του.

12. Ενεργοποίηση του θεσμού των τοπικών συνελεύσεων κατοίκων για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τις Κοινότητες του Δήμου.

13. Σύσταση αυτοτελούς Υπηρεσίας Άμεσης Επέμβασης, η οποία θα είναι αρμόδια για ταχεία αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας των δημοτών σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

14. Απόδοση, σε κάθε Κοινότητα, συγκεκριμένου προϋπολογισμού για την κάλυψη επειγουσών παρεμβάσεων καθημερινότητας - Ενεργοποίηση της παγίας προκαταβολής.

15. Ανασχεδιασμός του Τεχνικού Προγράμματος, με γνώμονα τα έργα που έχουν ανάγκη οι Κοινότητες και με κριτήρια πληθυσμιακά και χωροταξικά.

16. Αποκέντρωση της λειτουργίας των μηχανημάτων έργου, έτσι ώστε κάθε Δημοτική Ενότητα να διαθέτει τον δικό της μηχανο-τεχνικό εξοπλισμό που θα παρεμβαίνει άμεσα για να αντιμετωπίζει προβλήματα καθημερινότητας.

17. Μεταβίβαση -με αποφάσεις του Δ.Σ. και του Δημάρχου- πρόσθετων αρμοδιοτήτων στους προέδρους και στα συμβούλια των Κοινοτήτων, σχετικές με τη διαχείριση της καθημερινότητας.

18. Ανάθεση εκπόνησης επιχειρησιακού σχεδίου πολιτικής προστασίας.

19. Ενίσχυση της στελέχωσης του δημοτικού Γραφείου Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικού Σταθμού με επιστημονικό/τεχνικό προσωπικό, μέσω αποσπάσεων από άλλες υπηρεσίες του Δήμου.

20. Δημιουργία «Μητρώου Εθελοντών», στο οποίο θα καταγράφονται εθελοντικές οργανώσεις και πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν κάθε είδους εθελοντική εργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

60886608 338631406734694 109140105448390656 o


21. Λειτουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής του Δημότη για ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα, το πράσινο και την προστασία του περιβάλλοντος.

22. Βελτιστοποίηση των διαδρομών των δημοτικών απορριμματοφόρων, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στις ώρες αιχμής και την αποτελεσματικότερη αποκομιδή των απορριμμάτων.

23. Βελτιστοποίηση της χωροδιάταξης όλων των κάδων στην επικράτεια του Δήμου, στη βάση επιστημονικής μεθοδολογίας που θα αναπτυχθεί, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, για τον σκοπό αυτό.

24. Συγκρότηση επιτροπής για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

25. Υλοποίηση προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

26. Στελέχωση και επαναλειτουργία του Δημοτικού Κτηνιατρείου - Υλοποίηση προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με εθελοντές κτηνιάτρους.

27. Ανάθεση εκπόνησης ολοκληρωμένης στρατηγικής μελέτης για τη δημιουργία ταυτότητας προορισμού (place branding) για τον Δήμο Χανίων.

28. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής με πρόσωπα και επαγγελματίες εγνωσμένου κύρους, με εξειδικευμένη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση, για την αποτελεσματική διαχείριση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου μας.

29. Μεταστέγαση δημοτικού γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης σε νέο χώρο κατάλληλο για την κάλυψη των αναγκών πληροφόρησης και ενημέρωσης των επισκεπτών του Δήμου μας.

30. Τροποποίηση κανονισμού καθαριότητας και αυστηροποίηση προστίμων παραβατών.

31. Αστικές παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση των ΑμεΑ, με τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης και ραμπών, αλλά και τη βελτίωση των υπαρχουσών.

32. Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος ασφαλτοστρώσεων και έργων οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

33. Διαμόρφωση νέου κανονιστικού/ρυθμιστικού πλαισίου για τη λειτουργία και παραχώρηση ειδικών θέσεων στάθμευσης (ΑμεΑ κ.λπ.), συμπεριλαμβανομένων των χώρων για την ολιγόλεπτη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων, πιάτσες ταξί, δικύκλων, ποδηλάτων, κ.λπ.

34. Ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Βιώσιμης Κινητικότητας και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, το οποίο θα είναι αρμόδιο για τον συντονισμό και την υλοποίηση των πολιτικών βιώσιμης κινητικότητας και τη λήψη μέτρων για την επίλυση των διαφόρων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

35. Σχεδιασμός και εκπόνηση μελέτης για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, σε συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ.

36. Ολοκλήρωση και παραλαβή των εκκρεμών τεχνικών μελετών για έργα αναπλάσεων και διαμόρφωσης δημοτικών κοινόχρηστων χώρων και κτιρίων, ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές δημοπρατήσεις αυτών.

37. Αναδιοργάνωση και ενοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων που ασκούν αρμοδιότητες κοινωνικής πολιτικής.

38. Δημιουργία δημοτικού λογαριασμού κοινωνικής αρωγής και αλληλεγγύης για τη στήριξη των άπορων και οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας.

39. Σχεδιασμός και λειτουργία νέων συμβουλευτικών προγραμμάτων για γονείς.

40. Ίδρυση Κέντρου Πρόληψης (ΚΕ.Π.) Υγείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, με αρμοδιότητες την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

41. Στελέχωση των ΚΑΠΗ του Δήμου με το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό.

42. Επαναλειτουργία του δημοτικού γραφείου προώθησης της απασχόλησης, με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωση των ανέργων για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις ευκαιρίες κατάρτισης σε τοπικό επίπεδο.

43. Εφαρμογή συστηματικών ελέγχων -σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες αρχές-για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας αναφορικά με την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους κλειστούς χώρους.

44. Ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και υλοποίηση νέων προγραμμάτων επιμόρφωσης και εκπαίδευσης ενηλίκων.

45. Διασφάλιση της διοικητικής και οικονομικής υποστήριξης των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων ευθύνης τους και την αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

46. Εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου πολιτιστικής και αθλητικής ανάπτυξης, με τη συνεργασία των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας.

47. Ενοποίηση του κανονιστικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών του Δήμου, έτσι ώστε να σταματήσει να υπάρχει κατακερματισμός των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης συντονισμού και λειτουργίας των υποδομών σε διαφορετικά Νομικά Πρόσωπα και υπηρεσίες εντός του Δήμου.

48. Υιοθέτηση ευνοϊκών ρυθμίσεων όσον αφορά τα δημοτικά τέλη και τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για ΑμεΑ, πολύτεκνους και τρίτεκνους.

49. Ολοκλήρωση και εφαρμογή μελέτης για το Σ.Β.Α.Κ. (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) του Δήμου Χανίων.

50. Τοποθέτηση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών σε δημοτικούς χώρους και σημεία μαζικής συνάθροισης του κοινού για την αντιμετώπιση του αιφνιδίου θανάτου (της πρώτης αιτίας σε θανάτους παγκοσμίως.
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 16:21
Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, ένα άτομο έπειτα από πτώση από ταράτσα σπιτιού, από ύψος περίπου 3 μέτρων, σε χωριό του Δήμου Κισάμου.
Ο άντρας από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό, έπειτα πιθανότατα από υποχώρηση μέρους της ταράτσας, στην οποία βρισκόταν.
Μάλιστα λόγω της πτώσης ήταν δύσκολο να σηκωθεί, ενώ στο χώρο υπήρχαν και αντικείμενα που καθιστούσαν αρκετά δύσκολες τις όποιες κινήσεις τους.
Για τον λόγο αυτό, για την ανάσυρση του κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία από την Κίσαμο. Επίσης, στο σημείο και το ΕΚΑΒ για την παραλαβή του τραυματία που φέρει κατάγματα στο ένα χέρι και στα πλευρά. 
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 16:13
Περιοδεία σε περιοχές της ΔΕ Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα στο Δαράτσο και στον Γαλατά πραγματοποίησε την Τρίτη (21/5) το απόγευμα ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του “Δήμου Ενεργών Πολιτών”  Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Σταύρο Φιωτάκη και Αντώνη Βαρδάκη αλλά και υποψηφίους του συνδυασμού.

61014314 2348871388509479 7157699565859110912 o


Ο Δήμαρχος Χανίων που, συν τοις άλλοις, επισκέφτηκε και εμπορικά καταστήματα αλλά και καταστήματα εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, ενώ η συζήτηση με τους επιχειρηματίες επικεντρώθηκε και στη νέα τουριστική “σαιζόν” που ξεκίνησε.Μάλιστα, οι υποψήφιοι του συνδυασμού μοίρασαν στους κατοίκους το φυλλάδιο του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” που αποτυπώνει το έργο της νυν δημοτικής αρχής.Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε περιοδεία και στα Κεραμειά.

Την Τετάρτη (22/5) το απόγευμα, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα επισκεφτεί και άλλες περιοχές της ΔΕ Νέας Κυδωνίας (Σταλό, Αγία Μαρίνα) ενώ υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (23/5) στις 11 το πρωί, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι.
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 12:08
Την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση πραγματοποιεί απόψε η αυτοδιοικητική κίνηση «Για τα Χανιά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Σημανδηράκη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. στον πεζόδρομο της Μουσούρων (Κάτολας).   

Δείτε το βίντεο: 
https://www.youtube.com/watch?v=EYQqtN8RfMw
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 11:24
Σε τέσσερις διαφορετικές κάλπες ψηφίζουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019: Ευρωεκλογές, Περιφερειακές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές, Όργανα Διοίκησης Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι πολίτες ψηφίζουν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, από τις 07:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα.

Οι εκλογείς στην Ελλάδα ψηφίζουν σε συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο με βάση τη διεύθυνση κατοικίας τους. Μπορείτε να μάθετε εδώ πού ψηφίζετε είτε είστε Έλληνας, είτε Ευρωπαίος πολίτης.Στην Ελλάδα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος των εκλογών. Άρα για τις Εκλογές του 2019, μπορούν να ψηφίσουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι τις 31/12/2002.Στις εκλογές 2019 ψηφίζουν για πρώτη φορά 527.000 νέοι ψηφοφόροι εκ των οποίων 106.760 πολίτες ηλικίας 17 ετών.Για να ψηφίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαβατήριό σας ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.


Η «κομμένη» ταυτότητα είναι αποδεκτή. Στη περίπτωση νέας αστυνομικής ταυτότητας, μπορείτε να ψηφίσετε κανονικά, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία.Εάν έχουν αλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία, θα πρέπει να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά. Στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα. Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να προσκομίσουν έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας ή διαβατήριο.
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 10:50
Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει ότι ο δρόμος προς Μπάλο θα παραμείνει κλειστός σήμερα 22 Μαΐου 2019 λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος της διαδρομής.
Εκ του Δήμου.         

The Municipality of Kissamos announces that the road to Balos will be closed on May 22, 2019 due to the maintenance work of the road.
Municipality of Kissamos.
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 10:35
Για τριάντα πέντε και πλέον χρόνια, ως γεωπόνος-ερευνητής στο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων, βίωσα και έζησα πολλά συμμετέχοντας σε συναντήσεις, ημερίδες, εκπαιδεύσεις και συνέδρια σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Επισκέφθηκα πολλές χώρες με διαφορετικές εδαφο-κλιματικές συνθήκες, με διαφορετικούς πολιτισμούς, ιστορία, ήθη και έθιμα και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Είχα την τιμή να γνωρίσω χιλιάδες ανθρώπους, να ακούσω τις σκέψεις τους, τα προβλήματά τους αλλά και οράματά τους για το μέλλον. Κι όμως πάντα η μοναδικότητα της Κρήτης είναι στη κορυφή. Το πάντρεμα του χώρου με την ιστορία, με το φως, με τη θάλασσα, με τη μαγευτική αγριάδα των ορεινών όγκων και τη γαλήνη του πράσινου. Και πάντοτε με βασανίζει το ερώτημα πως αυτός ο τόσο όμορφος τόπος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει στο βαθμό που θα μπορούσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του; Πως η Μαγιόρκα, τρεις φορές μικρότερη σε έκταση, έχει τετραπλάσιο ποιοτικό τουρισμό απ’ ότι η Κρήτη; Και τουρισμός βέβαια δεν σημαίνει μόνο συνάλλαγμα. Σημαίνει ακόμα πολιτισμική επέκταση, φίλους και πρέσβεις σε όλο τον κόσμο. 

Φταίνε οι ελλιπείς υποδομές; Σίγουρα φταίνε. Φταίει η πλημμελής παιδεία με αποτέλεσμα τις κακές υπηρεσίες και την αισχροκέρδεια αυτών που ασχολούνται με το τουρισμό; Σίγουρα φταίει. Φταίει η απουσία συντονισμένης προβολής της Κρήτης από διεθνή έντυπα και μέσα ενημέρωσης; Σίγουρα φταίει. Φταίει η απίστευτη γραφειοκρατία και η πολυπλοκότητα του συστήματος; Σίγουρα φταίει. Όμως πάνω απ΄ όλα φταίει η έλλειψη ενός σαφούς και ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης με χωροταξική κατανομή των δραστηριοτήτων. Αποτέλεσμα; Η άναρχη ανάπτυξη, τις περισσότερες φορές χωρίς τις βασικές υποδομές λόγω αυξημένης οικιστικής πίεσης, που συνήθως οδηγεί σε υποβάθμιση του περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς παρεμβάσεις. Τα σημαντικά προβλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, των υγρών αποβλήτων, των χώρων αναψυχής, των παραλιών και των μνημείων. Ο ανταγωνισμός αντί της συνεργασίας μεταξύ των περιοχών για αγαθά όπως το νερό, οι οικονομικοί πόροι και οι υπηρεσίες. 

Η Δυτική Κίσαμος για παράδειγμα είναι μια ‘μη ανεπτυγμένη’ περιοχή που η προίκα της δεν μπορεί να μετρηθεί. Οι απέραντες παραλίες στο κόλπο Κισάμου, τα Φαλάσαρνα, το Σφηνάρι και το Λαφονήσι, οι αρχαιολογικοί χώροι της Πολυρήνιας, της Φαλάσαρνας, και της Κισάμου, η καταπράσινη ενδοχώρα με τον ορεινό όγκο των Εννιά Χωριών, το Φαράγγι των Τοπολίων του Συρηκαριού, η πλούσια και άριστης ποιότητας αγροτική παραγωγή και τόσα άλλα. Και όλοι, ντόπιοι και επισκέπτες, έλληνες και ξένοι που έρχονται κατά καιρούς στην Κίσαμο, απορούν γιατί αυτή η τόσο ΄προικισμένη’ περιοχή είναι στην αφάνεια και αφήνεται στη απρογραμμάτιστη ‘τύπου βόρειου άξονα’ ανάπτυξη.

Γιατί ένας δρόμος 35 χιλιομέτρων, εθνική οδός λέγεται, που άρχισε πριν 40 χρόνια, έπρεπε να γίνει η θεομηνία το χειμώνα για να ενταθεί στο νέο σχεδιασμό του ΒΟΑΚ; Γιατί οι αρχαιότητες δεν έχουν αναδειχθεί; Οι αρχαιολογικοί χώροι στη Φαλάσαρνα και την Πολυρήνια είναι σε κατάσταση εγκατάλειψης. Τα ψηφιδωτά πίσω από το Κέντρο Υγείας στη Κίσαμο είναι μη επισκέψιμα, αν και έχουν περάσει 35 χρόνια, ενώ αντίστοιχα ευρήματα στη Πάφο της Κύπρου συγκεντρώνουν εκατοντάδες τουρίστες κάθε μέρα. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου, ένα από τα καλλίτερα περιφερειακά μουσεία της χώρας δεν έχει προβληθεί, ώστε να έχει την επισκεψιμότητα που αξίζει! Ο ‘βιολογικός καθαρισμός’ της Κισάμου, αν και άρχισε τη δεκαετία του 80, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Οι παραλίες στο Μπάλο, στα Φαλάσαρνα και το Λαφονήσι, που χωρίς σχεδόν καμιά παρέμβαση βραβεύονται διεθνώς και είναι πηγή εσόδων και προβολής για το δήμο, έχουν ελάχιστες υποδομές και χωρίς σχέδιο διαχείρισης. Και δυστυχώς, η διαχείρισή τους θα γίνεται στο εξής από φορέα που ο Δήμος Κισάμου δεν εκπροσωπείται! 

Και τόσα άλλα γιατί. Αν η Κύπρος είχε μια τέτοια περιοχή όπως η Κίσαμος θα την αξιοποιούσε στο έπακρον με πολυτελή ξενοδοχεία, με υποδομές, με θεματικά πάρκα, με ανάπλαση των παραλιών, με δημιουργία μονοπατιών και χώρων αναψυχής, με βελτίωση των ορεινών υποδομών, με ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και ασφαλώς θα συγκέντρωνε χιλιάδες τουρίστες το χρόνο. Είναι ακόμη καιρός, πριν είναι αργά, να υιοθετηθεί από τους φορείς και τη τοπική κοινωνία μια εναλλακτική μορφή ήπιας ανάπτυξης που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Θα παράγει ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας αξιοποιώντας τις αλλαγές που συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα (αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες, στροφή προς την ποιότητα ζωής, τον αγρο-τουρισμό, κλπ.)

Η συμμετοχή του ντόπιου επιστημονικού, επιχειρηματικού και τεχνικού δυναμικού είναι απαραίτητη και πρέπει να κινητοποιηθεί από τη δημοτική αρχή. Η ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών για να υπάρξει η κοινωνική αποδοχή είναι αναγκαία. Αν αυτό γίνει, η περιοχή θα διασφαλίσει πόρους και δυνατότητες που σήμερα ούτε καν ονειρεύεται. Θα προσελκύσει άτομα εύπορα και μορφωμένα, που στη εποχή της επικοινωνίας, του διαδικτύου και της παγκοσμιοποίησης θα αποζητούν εναλλακτικούς τρόπους ζωής με ποιότητα κοντά στο φυσικό περιβάλλον
.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 10:16
H αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (Ενοικίου), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019.

Το ποσό των 49.574.247,39 ευρώ θα καταβληθεί σε 230.001 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 609.000 άτομα. Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή και υπέβαλαν αίτηση τον Απρίλιο.

Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Απρίλιο.Η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 20:29
Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται πλέον εδώ και τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, ανοίγουν τις πόρτες τους με σκοπό να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας.

Ξεκινάμε λοιπόν με new entry στον νυχτερινό χάρτη της πόλης και το Box Athens Melisses, έρχεται στη θέση του πολύ αγαπητού Socialista για να προκαλέσει πανικό και να γίνει must στα χειμερινά μας βράδια. Στην Τριπτολέμου 33 λοιπόν, έρχεται ένα ανανεωμένο μαγαζί με industrial διακόσμηση, νεανικό αέρα και θεματικά πάρτι που θα κυμαίνονται από τα καλύτερα ελληνικά vibes μέχρι top ξένους ήχους ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Το Lohan club Athens τώρα, έρχεται δυναμικά να προστεθεί στον χάρτη με τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, και πώς όχι άλλωστε, αφού τα εξαιρετικής ποιότητας ποτά του, τα φαντασμαγορικά πάρτι του, με special surprises που εντυπωσιάζουν τον καθένα, αλλά και τα υπέροχα snacks και finger food, να ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο, το έχουν θέσει ήδη πολύ ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων του αθηναϊκού κοινού. Η Β’ Ψυχιατρική τώρα είναι ένα 'καθαρόαιμο' ελληνάδικο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαθήρια της Παραλιακής , αφού έχει δημιουργήσει τις δικές του δομές ήδη στην καλοκαιρινή διασκέδαση και έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον στο Γκάζι. Προσφέρει νύχτες που προάγουν την γνήσια ελληνική διασκέδαση και είναι πραγματικά από τα λίγα μέρη της Αθήνας που το κέφι είναι μία έννοια μόνιμη και απόλυτα εγγυημένη. Με τους τοπ και πιο γνωστούς D'j's της πόλης να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα decks της Β' Ψυχιατρικής, την άρτια εξυπηρέτηση και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα, έχει γίνει ένα από τα καλύτερα club, της Αθήνας.

Το Studio 24 δεν είναι ένα μαγαζί πυλώνας για την περιοχή του Κεραμικού, και όμως ήρθε και άλλαξε τον τρόπο διασκέδασης των νέων, αφού λάνσαρε έναν κάπως διαφορετικό τρόπο ψυχαγωγίας με μουσικές επιλογές που δύσκολα θα ακούσει κανείς σε άλλο club. Δεν είναι μυστικό πως αν είσαι λάτρης της ξένης μουσικής αυτό το μαγαζί θα χριστεί ως το αγαπημένο σου, αφού η trap, dubstep και electro μουσική, πρωταγωνιστεί εκεί στα καλύτερα της.

Το Blast Athens, στεγάζεται στον χώρο πρώην εργοστασίου, δίνοντας του έτσι τον χαρακτήρα του industrial ύφους, και κάνοντας το να ξεχωρίζει και να μην θυμίζει σε κάτι άλλο, τα ήδη γνωστά club. Το Blast Athens, θα αποτελέσει ένα σπουδαίο νυχτερινό spot και θα έρθει να αλλάξει τον τρόπο που διασκεδάζαμε μέχρι τώρα στο Γκάζι. Με ένα εξαιρετικά καλό ηχοσύστημα, πολύ ιδιαίτερο στιλ, απαράμιλλη αισθητική και εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ, το συγκεκριμένο μαγαζί, θα θέσει νέες δομές, και θα προστεθεί πολύ δυναμικά στον χάρτη με τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης.Στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Κεραμικού, στην πολύ αγαπημένη Τριπτολέμου και στο νούμερο 50, βρίσκεται ένα σπουδαίο μαγαζί, το Toyroom club athens που κρατά την διασκέδαση στο κόκκινο μέχρι να ξημερώσει. Πασίγνωστοι Dj’s, διαφορετικά πάρτι και όλη η Αθήνα να χορεύει και να τραγουδάει μέχρι το πρωί.

Ένα μαγαζί σταθμός στα νυχτερινά δρώμενα, όπου μεταλλάχθηκε και θεωρείται πλέον είναι ένα από τα κορυφαία ελληνάδικα της Αθήνας βρίσκεται επίσης στην οδό Τριπτολέμου και αποτελεί το απόλυτο meetpoint της χειμερινής νυχτερινής Αθήνας. Ο λόγος για το πολυσύχναστο και πολύ αγαπημένο Banana club όπου και φέτος θα προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στα νερά της νυχτερινής πρωτεύουσας.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 20:23
Όντας στην πιο αγαπητή και λαοφιλή γειτονιά της Αθήνας, και εννοούμε φυσικά το Γκάζι το Acro club στέκεται επιβλητικά και για ακόμα μια χρονιά ήρθε για να θέσει τον πήχη της ψυχαγωγίας μας πολύ ψηλά, με τον σπουδαίο Γιώργο Σαμπάνη, να πρωταγωνιστεί στην σκηνή του. Συνετέλεσε στη δημιουργία του πιο όμορφου live clubbing σκηνικού, την νέα τάση που επιτάσσει η εποχή, με αποτέλεσμα να χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την διασκέδαση μας. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί που κατάφερε να ελιχθεί άψογα μουσικά, ανάμεσα σε ροκ, μοντέρνα, έντεχνα και ποπ στοιχεία, ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες. Η χωρητικότητα του επιτρέπει, σε χιλιάδες θαμώνες να το επισκεφτούν για να απογειώσουν την διασκέδαση τους, καθώς είναι πολυδιάστατο, με τρεις ορόφους, καναπέδες, τραπέζια, αλλά και μία μεγάλη μπάρα, για να ικανοποιήσει όποιον τρόπο επιλέξει ο κάθε θαμώνας για να απολαύσει το πρόγραμμα.

Με άρτια εξυπηρέτηση, και έναν τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό εξοπλισμό, το Acro club, έφτασε την νέα τάση διασκέδασης, live clubbing, ένα βήμα παρακάτω, με τον Γιώργο Σαμπάνη να κάνει τα καλύτερα live performances της νυχτερινής Αθήνας, αφού πλέον Γιώργος Σαμπάνης και Acro Σαμπάνης θεωρούνται συνώνυμα. Το Αcro club, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς νυχτερινούς προορισμούς της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα ατού του είναι πως είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται στο πολυσύχναστο και πολύ αγαπητό Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα να επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, σε κάθε μέρα λειτουργίας του.Γιώργος Σαμπάνης, πολυτάλαντος και εξαιρετικά δημιουργικός, συνδυάζει πάρα πολλά στοιχεία σε έναν άνθρωπο. Έτσι, είναι ένας άψογος ερμηνευτής, στιχουργός, perfomer, και μουσικοσυνθέτης, που έχει αγγίξει όλα τα συναισθήματα, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, και την αισθαντική χροιά του. Έχει χαρίσει σε πληθώρα τραγουδιστών, δικής του δημιουργίας κομμάτια, και όλοι μιλούν πια για το φαινόμενο, Γιώργος Σαμπάνης, έναν καλλιτέχνη που καθηλώνει τον κόσμο με την μοναδική χροιά του, καθώς και τον ξεχωριστό παλμό που εκπέμπει πάνω στην σκηνή, στοιχείο που τον χαρακτηρίζει απόλυτα. Η χημεία του με το Acro τον έκανε να το μετατρέψει ως το μόνιμο μουσικό του σπίτι, αφού και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, Γιώργος Σαμπάνης και Acro club αποτελούν το νούμερο ένα προορισμό για να απογειώσουμε την διασκέδαση μας και για την χειμερινή σεζόν του 2018-2019.

Στα decks φυσικά του Acro club Σαμπάνης, θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά η πάντα εκρηκτική Ράνια Κωστάκη, όπου δίνει στα διαλείμματα του live προγράμματος, την πιο ξεσηκωτική χροιά, ενώ μαζί με τον εξαιρετικό Γιώργο Σαμπάνη, θα είναι η Αντωνέλα και ο Steven αλλά η απόλυτη έκπληξη θα είναι ο super guest star όπου για αυτή την χειμερινή σεζόν θα είναι ο star των 80’s και 90’s, Κώστας Μπίγαλης ο οποίος επιστρέφει στα μουσικά νυχτερινά δρώμενα για να φέρει τον πανικό των 90’s που μόνο εκείνος γνωρίζει πως γίνεται!
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 20:21
Η χειμερινή Αθήνα είναι γεμάτη επιλογές για την νυχτερινή μας διασκέδαση με τα πιο δυνατά club της πόλης να δημιουργούν τις κατάλληλες δομές για να απογειώσουμε την ψυχαγωγία μας στον μεγαλύτερο βαθμό της. Η παραλιακή είναι ένα σημείο σταθμός για το καλοκαίρι, ένα σημείο που περιβάλλεται από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να απολαύσεις με τον πιο άρτιο τρόπο το βραδινό ποτό σου. Το Romeo club Γλυφάδα, κινείται σε εξαιρετικά vibes που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς και σε σπουδαία θεματικά πάρτι που πολύ δύσκολα θα βρεις όμοια τους.

Το Penarrubia lounge athens κατάφερε πολύ γρήγορα να σκαρφαλώσει στις κορυφαίες θέσεις των καλύτερων επιλογών για την νυχτερινή μας διασκέδαση, αφού κάθε βράδυ εκεί είναι ένα non stop party, με τις καλύτερες και πιο δυνατές ελληνικές επιτυχίες των να ξεσηκώνουν όλο το αθηναϊκό κοινό και να το χρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης.

Μία από τις κυριότερες αλλαγές της νυχτερινής ζωής της πόλης λοιπόν, είναι το νέο στολίδι του Κολωνακίου, Block 146 το οποίο έρχεται και αυτή την χειμερινή σεζόν, να δημιουργήσει τον δικό του πανικό στην μεριά του Κέντρου, στην θέση που βρισκόταν μέχρι πέρσι το Rock n Roll το οποίο μεταφέρεται στην παλιά του τοποθεσία στην Λουκιανού. Στην πλατεία της Φιλικής Εταιρίας στο Κολωνάκι, υπάρχει ένα μαγαζί που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ηγηθεί της χειμερινής διασκέδασης στο Κέντρο όπως άλλωστε έκανε και την περσινή σεζόν. Το Nalu cafe alimos μονοπώλησε όλα τα χειμερινά μας βράδια, καθώς χρίστηκε το απόλυτο hotspot στν Άλιμο με τα μοναδικά πάρτι του, που κάλυπταν κυριολεκτικά κάθε μουσικό γούστο και προτίμηση, μην αφήνοντας κανέναν ανικανοποίητο. Οι συστάσεις και τα λόγια για αυτό το μαγαζί ίσως περιττεύουν. Κάθε πελάτης, γίνεται μόνιμος θαμώνας, και το θρυλικό μαγαζί της Τσακάλωφ έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση, αφού είναι το απόλυτο bar-club της πόλης, που κατάφερε να καθιερωθεί ως το πιο δυνατό meetpoint της Αθήνας.

. To Απλά Ελληνικά, καθιέρωσε τα ελληνικά vibes, στην πιο αγαπητή και δημοφιλή περιοχή του Κέντρου, το Κολωνάκι. Δημιούργησε λοιπόν με τεράστια επιτυχία ένα καθαρά ελληνάδικο, ένα γνήσιο ελληνικό νυχτερινό μαγαζί, που έκανε όλη την πόλη να το επισκεφτεί και να το χρίσει ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots, αφού ομολογουμένως είναι ένα από τα καλύτερα car-clubs της Αθήνας. Λίγο πιο έξω από το δημοφιλές Κολωνάκι, στη Δάφνη, βρίσκεται ένα γνήσιο ελληνάδικο, που μετατρέπει τα βράδια μας σε non stop party.

Το Απλά Ελληνικά Γλυφάδα λοιπόν, κατάφερε να θέσει τις δικές του δομές στην νύχτα και να κάνει τους θαμώνες του να χορεύουν και να τραγουδάνε μέχρι το πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, το Banana athens club έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, και φωτισμός που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά. Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο φαντασμαγορικής νυχτερινής εμπειρίας διασκέδασης, που θα θυμίζει ένα μαγαζί ισάξιο εξωτερικού, το Τοy Room είναι η λύση. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο μαγαζί που έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στην Αθήνα, και να θέσει τις δικές του δομές στα νυχτερινά δρώμενα.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 20:16
Είναι γνωστό τοις πάσι, πως το Γκάζι, είναι ένα από τα μεγαλύτερα meetpoint της πόλης, και το Αkanthus club είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους για να το επισκεφτείς. Στέκεται επιβλητικά στην θέση του VOX, με την πρόσβαση σε αυτό να είναι πολύ εύκολη από όποια μεριά της Αθήνας και αν θέλεις να το επισκεφτείς. Το Akanthus live stage λοιπόν, θα είναι εκείνο το μαγαζί που θα θεωρηθεί ταυτόσημο με την χειμερινή περίοδο και θα αποτελέσει τον απόλυτο μονόδρομο για την διασκέδαση μας για όλη την χειμερινή σεζόν. Οι ιθύνοντες του μαγαζιού, έχουν επενδύσει σε έναν πολύ εντυπωσιακό χώρο στην καρδιά του Κέντρου, με τα vibes να δυναμώνουν, τα ποτά να ρέουν, και τους καλύτερους dj's της πόλης να παίρνουν την θέση τους, βάζοντας φωτιά μέσα από τα decks του. Το συγκεκριμένο μαγαζί όμως μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για την ερχόμενη σεζόν. Ποια θα είναι αυτή; Ο Διονύσης Σχοινάς αλλάζει μουσική στέγη και φεύγει από τα Βόρεια Προάστια, κατεβαίνοντας στο Κέντρο και έρχεται κεντρικά με σκοπό να χρίσει το Akanthus live stage

Akanthus club Σχοινάς, είναι αναμφίβολα από τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους τραγουδιστές της χώρας μας, και ενώ μεσουράνησε την δεκαετία των 90' s, και 00's, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό come back με τα νέα του κομμάτια να γνωρίζουν τρομερή αγάπη από τον κόσμο. Η καριέρα του ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία, με τον ίδιο να τραγουδάει σε μικρά συνοικιακά μαγαζιά, ενώ αρχίζει να κάνει πιο έμπρακτα βήματα πάνω στο μεγάλο του αντικείμενο, την μουσική, πραγματοποιώντας αντίστοιχες σπουδές. Στα μέσα του '90, γνωρίζει πολύ μεγάλη αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο, αφού όλοι τον αποθεώνουν και τον χρίζουν ως έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές της εποχής. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως τον Βασίλη Καρρά, τον Αντύπα, τον Λευτέρη Πανταζή και πληθώρα άλλων, στα σπουδαιότερα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, δεν επαναπαύθηκε ποτέ, και τα τελευταία χρόνια μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ μουσικά, με τα τραγούδια του να ακούγονται σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά, και σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

H απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στο stage, αλλά και το συνεχές ψάξιμο του ίδιου, αφού ποτέ δεν επαναπαύτηκε στα ήδη κερδισμένα του, αλλά εξελίσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, ο οποίος καθιστά κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Ο Διονύσης Σχοινάς πηγαίνει κάθε φορά τον όρο του live clubbing, ένα βήμα παραπέρα κάνοντας κάθε μαγαζί που εμφανίζεται κατάμεστο.  Έχοντας λοιπόν ως κύρια όπλα του, το αστείρευτο πάθος του για την μουσική, και το πολύ προσγειωμένο και ταπεινό προφίλ που διατηρεί σε όλα τα χρόνια της πορείας του, έρχεται στο Ακάνθους Τηλέφωνο Τιμές, στην Ιερά Οδό αυτή την χειμερινή σεζόν, με σκοπό να το χρίσει ως το απόλυτο meet point αυτής της χρονιάς.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 20:00
To Tokyo Theater Athens είναι εκείνο το μαγαζί που ήρθε και αναστάτωσε αμέσως τα βράδια μας, όπως άλλωστε θα κάνει και από τον ερχόμενο χειμώνα, αφού θα αποτελέσει την απόλυτη έκπληξη στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, με όλον τον κόσμο να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση του. Δεν θα μπορούσε να εδρεύσει σε άλλη περιοχή, πέρα από την πιο αγαπημένη γειτονιά της πρωτεύουσας, το χειμερινό μας νησάκι Γκάζι, το οποίο με το που έρχεται η χειμερινή σεζόν γίνεται επιεικώς κατάμεστο. Έτσι και το Tokyo Theater θα αποτελέσει ακόμα έναν πόλο έλξης για την περιοχή του Κεραμικού, αφού πιο συγκεκριμένα θα βρίσκεται σε μια ιστορικής σημασίας διεύθυνση για τα νυχτερινά δεδομένα της πόλης, την Ιερά Οδό 41, ένα σημείο από το οποίο έχουν περάσει μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της νυχτερινής ζωής της πόλης.

Η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από το Tokyo Theater έχει πραγματοποιήσει μοναδικές συνεργασίες με τα καλύτερα parties της πόλης, θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης στο απόλυτο ζενίθ του. Όντας λοιπόν ένα φαντασμαγορικό μαγαζί, θα συνδυάσει cozy και elegant στοιχεία ''παντρεύοντας'' με τον πιο άρτιο τρόπο την παρείστικη διάθεση, με την εκρηκτική ενέργεια ενός club.


Επιπρόσθετα, ‘πάντρεψε’ μοναδικά progressive με minimal στοιχεία προσκαλώντας μας να το χρίσουμε το νούμερο ένα hotspot για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, με την Ιερά Οδό 41 να είναι επιεικώς κατάμεστη. Συνώνυμο του φαντασμαγορικού Tokyo club Athens είναι η απόλυτη καινοτομία, αφού τα πιο εντυπωσιακά special effects, ιδιαίτεροι φωτισμοί και ηχεία που θα προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο από κάθε γωνιά του μαγαζιού, παίζουν για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό όμως που ήρθε και έκλεψε τις εντυπώσεις, είναι τα εξαιρετικά live performances από το πιο χαρούμενο και εκρηκτικό παιδί της μουσικής βιομηχανία και ο λόγος φυσικά για τον Ηλία Βρεττό, που χρίζει το Tokyo Theater Athens ως τον απόλυτο προορισμό για την χειμερινή νυχτερινή πρωτεύουσα.Ο Ηλίας Βρεττός, δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως το πιο χαρούμενο παιδί της ελληνικής μουσικής, καθώς ο ίδιος είναι πάντα πρόθυμος και χαμογελαστός, βάζοντας ως στόχο του να συνεπάρει όλον τον κόσμο να χορεύει και τραγουδάει στους ρυθμούς των πολύ μεγάλων επιτυχιών του. Αποτελεί έναν καλλιτέχνη με μεγάλο φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί πιστά και παντού, και γιατί όχι άλλωστε, αφού όποιος τον έχει δει έστω και σε ένα Live performance του στο Tokyo club athens, δεν έχει να πει τίποτα λιγότερο από το ότι προκαλεί τον απόλυτο χαμό. Ο Ηλίας Βρεττός, πρωτοεμφανίστηκε το 2009 στα μουσικά δρώμενα, με το άλμπουμ του 'Κάνει μοναξιά', ένα κομμάτι διαχρονικό που ακούγεται μέχρι και σήμερα σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Από εκείνη την στιγμή, είχε φανεί πως εκείνο το πού χαμογελαστό και θετικό παιδί, είχε έρθει για να μείνει, και να δημιουργήσει το δικό του ρεύμα στα δεδομένα της χώρας μας, και έτσι και έγινε.

Η συνέχεια τον βρίσκει να ερμηνεύει τεράστιες επιτυχίες που γίνονται και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, όπως και οικοδεσπότη πολύ σπουδαίων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.Κάθε live του είναι μοναδικό, και γνωρίζει καλά πώς να φτάνει το κέφι στο κόκκινο, και να μας κάνει κυριολεκτικά να πετάξουμε ψηλά, όπως λέει και η μεγάλη του επιτυχία. Ο Ηλίας Βρεττός έχει το μοναδικό χάρισμα να μετατρέπει κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, στο επόμενο μεγάλο hit, αφού όλος ο κόσμος τραγουδάει και χορεύει στους ρυθμούς του κάθε φορά, όπως άλλωστε θα κάνει και αυτή την χειμερινή σεζόν από την νέα του μουσική στέγη στην Ιερά Οδό, Tokyo Theater.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:58
Η Αθήνα έχει την δυνατότητα να προσφέρει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την νυχτερινή διασκέδαση, με πολλά κλαμπ και μπαρ στο κέντρο που διακοσμούν την πόλη και τις νύχτες μας με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Το Γκάζι στέκεται επιβλητικά στις κορυφαίες θέσεις όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αθηναίων, με κάθε λάτρη της γνήσιας διασκέδασης να επιλέγει φανατικά κάθε στενάκι του, καθιστώντας το κατάμεστο. Ένα από τα μαγαζιά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της πόλης και κατ’ επέκτασιν κάθε γνήσιου λάτρη της νυχτερινής ψυχαγωγίας, είναι φυσικά το Voodoo club. Το Voodoo club athens ακόμα και αν δεν το επιλέξεις για το main ποτό σου από νωρίς το βράδυ, αναμφίβολα θα βρεθείς εκεί για ένα after drink πριν γυρίσεις στο σπίτι σου. Είναι ομολογουμένως το μαγαζί που κλείνει τελευταίο τις πόρτες του, όταν έξω έχει ξημερώσει καλά αφού κρατάει το κέφι και την διασκέδαση αμείωτα, μέχρι το πρωί.

Όσο η ώρα όμως περνάει στην περιοχή του Κεραμικού, το Voodoo club, γίνεται το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας, με πάρτι ικανά να εντυπωσιάσουν όλες τα γούστα, και special surprises που θα αφήσουν για άλλη μια φορά εποχή στα νυχτερινά δρώμενα. Το Voodoo bar, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλη της νυχτερινής Αθήνας από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε αφού προάγει την έννοια της απόλυτης διασκέδασης και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης που το επιλέγει φανατικά για να ζήσει την έννοια της ψυχαγωγίας σε όλο της το μεγαλείο. Μπορεί λοιπόν η Αθήνα να έχει πολλές επιλογές για να απολαύσεις το ποτό σου όμως όσο η ώρα όμως περνάει το Voodoo club γκάζι, γίνεται το μεγαλύτερο meet point της νυχτερινής Αθήνας. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε καλά πως το Γκάζι είναι η Παραλιακή του χειμώνα, ο σύγχρονος βιότοπος κάθε νέου που σέβεται τη διασκέδαση του και θέλει να τη φτάσει στο κόκκινο και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει έναν και μόνο σκοπό. Να προκαλέσει τον χαμό που μόνο οι ιθύνοντες του Voodoo γνωρίζουν πώς γίνεται. Το γνήσιο ελληνικό στοιχείο θα πρωτοστατεί και φέτος σε κάθε event του, κάτι που θα το θέσει για ακόμα μια χρονιά πολύ ψηλά δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης. Οι Τετάρτες λοιπόν ανήκουν στο μοναδικό και άκρως ξεσηκωτικό πάρτι, Obsession ενώ οι Πέμπτες έχουν το σημάδι του Trashtest vs vatrelo. Wet kiss-Σκασιαρχείο και plus one ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε Παρασκευή και το αποτέλεσμα έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία ενώ τα Σάββατα ανήκουν στο We like greek και οι Κυριακές στο πολύ δημοφιλές και πολύ αγαπημένο όλων μας Σόδομα και Γόμορα, με τα καλύτερα vibes της πόλης να πρωταγωνιστούν.

Η διασκέδαση στο Voodoo γκάζι τηλέφωνο είναι μια έννοια εγγυημένη, αφού δεν έχει άδικα τον τίτλο του top ελληνάδικου της πόλης, και όποιος το επισκέπτεται μία φορά, το κάνει αυτόματα στέκι του , μετατρέποντας το έτσι πολύ γρήγορα σε ένα hotspot με διαχρονική αξία στα νυχτερινά δεδομένα.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:52
Ένα από τα μαγαζιά που έχουν κερδίσει αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες θέσεις στην λίστα των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, είναι το μοναδικό Frangelico μπουζούκια. Η απαράμιλλη αισθητική του, η μοναδική διακόσμηση του που σου προσφέρει παράλληλα την οξύμωρη αίσθηση του elegant αλλά και του οικείου, καταφέρνει να το καταστήσει μια κορυφαία επιλογή για κάθε χειμερινή σεζόν. Είναι ομολογουμένως ένας χώρος, άκρως καταξιωμένος στη συνείδηση των οπαδών της καλής ελληνικής μουσικής, ως μία από τις απόλυτα must επιλογές για να φτάσει η διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό.

Το Frangelico, δεν είναι ένα τυχαίο νυχτερινό μαγαζί αφού πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο, εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας, ο οποίος μάλιστα έχει ανανεωθεί για να υποδεχτεί την φετινή χειμερινή σεζόν. Το Frangelico λοιπόν αποτελεί μια εξαιρετική νυχτερινή σκηνή, μιλώντας για έναν υπερσύγχρονο χώρο, πολύ μεγάλης χωρητικότητας σχεδόν 2500 χιλιάδων ατόμων, ο οποίος ανανεώνεται κάθε χρονιά με σκοπό να υποδεχτεί όλο το αθηναικό κοινό.Φυσικά ένα τέτοιο δημοφιλές και εξαιρετικά αγαπητό μαγαζί δεν θα μπορούσε να εδρεύει αλλού από το το νούμερο ένα hotspot, το χειμερινό νησάκι της πρωτεύουσας. Εκεί όπου η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει πάντα πιο δυνατά. Τα μουσικά ηνία της φαντασμαγορικής σκηνής του Frangelico Χολίδης, θα κρατήσει ο εξαιρετικά ταλαντούχος λαικός ερμηνευτής Χολίδης, έχοντας στο πλευρό του τους Josephine, Άννα Καμαρινού Αναστάσιος Ράμμος και Στέλιο Λεγάκη.Η επιτυχία, είναι μία λέξη που ήρθε αρκετά γρήγορα για τον Χρήστο Χολίδη, αφού κέρδισε αμέσως το κοινό, με το λαικό ύφος της φωνής του, αλλά και με το χαμηλό προφίλ που κράτησε στα φώτα της δημοσιότητας. Τα κομμάτια του, γίνονται αυτόματα τρομερές ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά παράλληλα, και προσωπικα αγαπημένα τραγούδια του κόσμου, αφού σημειώνουν πολύ μεγάλο ποσοστό views στο YouTube.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει ερμηνεύσει μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο, τραγούδια που αγγίζουν κάθε αίσθηση και απογειώνουν κάθε συναίσθημα. Με όπλα του πάντα το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, μαγνητίζει όσους τον έχουν ακούσει από κοντά με το λαικό ύφος να πρωταγωνιστεί σε κάθε του εμφάνιση, δεν είναι τυχαίο πως προκαλεί τον απόλυτο πανικό στα αθηναικά δρώμενα. Ο Χρήστος Χολίδης διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα, και αυτό δεν συγκαταλέγεται στα προφανή, είναι το εξαιρετικό γκελ που έχει με το κοινό του, και αυτή η απαράμιλλη διάθεση του να δίνει στο κέφι και την διασκέδαση το δικό του προσωπικό στίγμα. Πάντα πρόσχαρος, και γεμάτος ενέργεια, δεν επαναπαύεται ποτέ στα ήδη κεκτημένα του, που είναι άλλωστε πάρα πολλά, αλλά αντίθετα δοκιμάζεται και κάθε σεζόν μας χαρίζει και από ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, με τραγούδια που χρίζονται αυτόματα ως τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, που τον επιλέγει φανατικά, καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο.

Ο αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος αυτός ερμηνευτής, θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, με τα εξαιρετικά live performances του να κινούνται από αισθαντικές μπαλάντες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, μέχρι τα πιο ξεσηκωτικά hits του, που κρατούν τη διασκέδαση στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πώς μπορεί λοιπόν με αυτά τα στοιχεία, να μην χριστεί το Φραντζέλικο Μπουζούκια, το οποίο θα προσφέρει και φέτος φοιτητικές τιμές, ως το απόλυτο hotspot της νυχτερινής Αθήνας για την χειμερινή σεζόν. 
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:45
Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος που ανταποκρίνεται άψογα στα τελευταία ρεύματα της ψυχαγωγίας, με υπερσύγχρονα ηχεία που θα προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο, και διακόσμηση και αισθητική που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν..και δημιούργηθηκε και αυτός είναι φυσικά το σπουδαίο Toy Room. Η αλήθεια είναι πως το test για το αν θα πετύχει το μοναδικό αυτό private club στην χώρας μας είχε γίνει φυσικά στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό Hotspot κάθε γνήσιου λάτρη της διασκέδασης, την μαγική Μύκονο. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το Toy Room, δεν είναι άλλο ένα τυχαίο μαγαζί που έρχεται απλά να προστεθεί στα αναρίθμητα club της πόλης μας, καθώς είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που γνωρίζουν άρτια τα νυχτερινά δεδομένα, την πολύ καλά οργανωμένη ομάδα White Mask Productions και προσπαθούν να πάνε την έννοια του clubbing ένα βήμα παραπέρα και πιο κοντά στα πρότυπα του εξωτερικού.

Το ToyRoom athens είναι ένα μαγαζί ικανό να πηγαίνει τις έννοιες της αισθητικής και της δομικής σύστασης ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντας το δικό του στίμα και είναι έτσι στημένο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει parties και events που σπάνια συναντά κανείς στα σύνορα της χώρας μας. Η δομική του σύσταση είναι έτσι ώστε να ακολουθεί όλα τα πρωτοποριακά στοιχεία, καθώς είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο, έχοντας μοναδικούς φωτισμούς ανάλογα με την ατμόσφαιρα που εναλλάσσεται καθώς και υπερσύγχρονα ηχεία που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε όλο το εσωτερικό του μαγαζιού. Αποτελεί μια νέα πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα, όντας κάτι καινοτόμο, πλήρως ανανεωμένο, όπου τα πάντα έχουν ανακαινιστεί, και εκσυγχρονιστεί στον ύψιστο βαθμό. Το Toy Room club athens έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας. Το μοναδικό και funky decor του, οι εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες και εννοείται ο Frank, ο αρκούδος σημείο κατατεθέν του Toy Room, μαγνητίζουν κάθε βλέμμα και δημιουργούν την πιο ξεσηκωτική και γεμάτη ενέργεια διάθεση. Το Toy Room όπως όλα δείχνουν θα μονοπωλήσει το νυχτερινό ενδιαφέρον κάθε γνήσιου λάτρη της αυθεντικής διασκέδασης, αφού αναφερόμαστε σε ένα club πολύ υψηλών προδιαγραφών. Είναι εκείνο το μαγαζί που θα συνδυάσει με τον πιο άρτιο τρόπο progressive με minimal στοιχεία, προάγοντας το elegance με μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα που θα μας υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι καλύτεροι d's θα έρθουν να συνταράξουν το stage του Toy Room club, με τις μουσικές τους επιλογές, κινούμενα στα καλύτερα και πιο ξεσηκωτικά RnB vibes της νυχτερινής Αθήνας. Φυσικά τα vibes του μπορεί να περιορίζονται σε RnB, όμως πρόκειται ασυζητητί για το καλύτερο RnB της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από τα πάρτι του Toy Room, γνωρίζουν καλά πως να φτάνει το κέφι και η διασκέδαση στο κόκκινο. Φυσικά από το Toy Room, δεν θα λείψουν φυσικά και καινούργια πάρτι και events που θα φτάσουν το κέφι στο απόγειο του, και θα χρίσουν το μαγαζί ως ένα από τα καλύτερα club της πόλης για την χειμερινή ζωή της πρωτεύουσας το 2019-2020.
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:30
Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 78η επέτειο της Μάχης της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Αλικιανό στο Μνημείο Πεσόντων Κερίτη, εκδήλωση φόρου τιμής για τους εκτελεσθέντες στην περιοχή, κατά την διάρκεια της Μάχης της Κρήτης.

Την εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Π.Ε Χανίων, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Κυβερνήσεων της Μεγ. Βρετανίας ,της Αυστραλίας , της Νέας Ζηλανδίας, ο βουλευτής Χανίων κος Αντ. Μπαλωμενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απ. Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, , εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιδήμαρχοι από τους Δήμους Χανίων, Πλατανιά , δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.Κεντρική Ομιλήτρια για τα γεγονότα της εποχής , ήταν η εκπαιδευτικός του ΓΕΛ Αλικιανού κα Ανδρονίκη Κοκοτσάκη

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «...η επέτειος της Μάχης της Κρήτης δεν είναι απλά μια ημέρα μνήμης για όλο τον Ελληνισμό, αλλά ορόσημο εθνικής και πανανθρώπινης πορείας, έκανε αναφορά για τον ηρωισμό των κατοίκων της περιοχής, αλλά και τη θηριωδία των κατακτητών , αναφερόμενος στο σήμερα έκανε ρητή αναφορά στην άμεση υλοποίηση που έχει αναλάβει η Πολιτεία για την ανακατασκευή της Ιστορικής Γέφυρας του Κερίτη, ενώ παράλληλα στην άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή νέας σύγχρονης γέφυρας στην περιοχή, επιτακτικό αίτημα του Δήμου Πλατανιά που έκανε αποδεκτό ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών... »
61228898 2186689751378108 276796902626820096 o

neoiorizontes banner bottom