Υλικά: 1 μέτριο κοτόπουλο, 500 γραμμάρια μανιτάρια, 250 γραμμάριαζαµπόν, 250 γραμμάρια διάφορα τυριά, 1 φλιτζανάκι ζωµό κρέατος, 1 κουταλιά κορνφλάουρ, 2 ασπράδια αυγών, μαϊντανό, σκόρδο 2-3 σκελίδες, 4 φύλλα κρούστας ή 2 φύλλα ζύµης που φτιάχνουµε µόνοι µας, 150 γραμμάρια ελαιόλαδο.
Εκτέλεση:Βράζουμε το κρέας, αφαιρούµε τα κόκαλα και το κόβουµε σε µικράκοµµατάκια. Σοτάρουµε το κρέας µε το λάδι, προσθέτουµε τα µανιτάρια, το σκόρδο, το ζαµπόν και τον µαϊντανό. Απλώνουµε τα δύο φύλλα ή το ένα χειροποίητο στο ταψί το οποίο έχουµε λαδώσει και ρίχνουµε τη γέµιση και από πάνω τα τυριά. Περιχύνουµε µε κρέµα που έχουµε φτιάξει µε ένα φλιτζάνι ζωµό κρέατος, µια κουταλιά κορν-φλάουρ και δύο ασπράδια αυγού. Βάζουµε από πάνω τα άλλα δύο (ή το ένα) φύλλα ζύμης, τα αλείφουμε µε λίγο γάλα εβαπορέ και πασπαλίζουμε µε σουσάμι. Ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο περίπου μισή ώρα.
Καλή επιτυχία…