Υλικά: 1,5 κιλό γλυκοκολοκύθα, μισό κιλό πατάτες, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, 200 γραμμάρια φέτα, 3 κρεμμύδια, λίγο αλεύρι, λάδι για το τηγάνισμα.
Εκτέλεση: Βράζομε την γλυκοκολοκύθα και τη στραγγίζομε. Βράζομε και τις πατάτες, τις λιώνουμε και τις προσθέτομε στην κολοκύθα. Προσθέτομε το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το τυρί και λίγο αλεύρι για να γίνει σφιχτό το μείγμα.
Ζεσταίνομε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνομε κουταλιές από μείγμα (αν διαλύεται η πρώτη κουταλιά προσθέτομε επιπλέον αλεύρι). Αφού ψηθούν από τη μία πλευρά γυρίζομε κι από την άλλη.
Καλή Επιτυχία…